Sprzedaż używanego samochodu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • shok
    RS
    • 2009
    • 2070
    • Octavia I (1U2)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Auta z Hiszpanii lub z Francji na ogół są malowane.Tam o auta nikt nie dba! Jak twierdzi mój bardzo dobry kolega co mieszka w Hiszpanii auto ma mi służyć a nie ja autu.Stąd jego auto ma parkingowe obcierki z każdej strony jak tamtejszych 99%aut.A drugi kolega przepchną inne auto w celu wyjechania z parkingu .Dodam ,iż jego Corsa ma kilka miesięcy -kupił nówkę w salonie.Zderzak do malowania :roll: Ja na to nie szkoda Ci auta.On a co za różnica czy jak komuś czy ktoś mi. W dodatku tak robi 100% Hiszpanów.Jeden drugiemu przepycha auta :shock: I nikt z tego nie robi halo...U nas jest mania biegania z testerem grubości lakieru i szukania 10 letnich aut igieł.Nie ważny jaki stan techniczny -lakier musi być oryginał :twisted:
    Ja zaczynam się rozglądać za autem dla żony i wcale auto nie musi mieć oryginalnego lakieru!Po takie to do salonu.Tak uważam.

Komentarz

• rkb
      RS
      • 2008
      • 2152
      • Rapid Spaceback (NH1)
      • CYVB 1.2 TSI 110 KM

jak bylem na majorce tam sie nikt nie pierdzielil, zderzaki sa po to zeby sie rozpychac przy parkowaniu rownoleglym, a zaparkowane samochody stały od siebie w ogległości 1 cm. Tam o autach typu passat mondeo czy avensis zapomnij, rzadza smarty, fordy ka i mini coopery
      Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• b-bar01
        Elegance
        • 2007
        • 985
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez shok
        U nas jest mania biegania z testerem grubości lakieru i szukania 10 letnich aut igieł
        hahaha... znam ten temat.
        przed O1 miałem Fiata Sienę 1,2 HL kupioną w salonie, ale po 9 latach i 98 tyś. km chciałem ją sprzedać , w aucie była wymieniona chłodnica, bo dostałem kamieniem w zimę i ciekło, do tego zbiorniczek wyrownawczy, bo pękł na zgrzewie (tttm). do datkowo wgięty rant tylnych drzwi, tego nie robiłem specjalnie, żeby nie było że walone z boku.
        za kazdym razem uczciwie pokazywałem palcem co i jak.
        przyszedł "fachura" i po w/w objawach zawyrokował........ auto napewno dachowało
        *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• RALF
          Elegance
          • 2008
          • 974

wkurzają juz mnie ci ludzie...
          wkleiłem wczoraj w swoim ogłoszenie taki dodatek :
          Ps. Do osób dzwoniących w sprawie ceny minimalnej.
          Jestem ugodowy i idzie się ze mną dogadać.
          Lecz jeżeli większości wydaje się że w Polsce samochody oddaje się za bezcen lub za darmo a wręcz jeszcze do nich do płaca to są błędzie.
          Nie oddam auta doinwestowanego za 15 tyś jak się to większości wydaje.
          Jeżeli ta większość myśli że kupi porządne auto za 15 czy 17 tyś to niech poszuka bezwypadkowej O1 L&K z Niemiec od 1 właściciela którym był doktor urodzony w 1944 roku który w ciągu 10 czy 11 lat zrobił autem 120 tyś km lub najlepiej kupi sobie wróżkę lub elfa na wiejskim targu.

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

RALF, Trzeba bylo powiedziec ze 15tys to w kredycie 50/50
            Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...