lukasz3112, co ty kombinujesz kup EVO lub STI i po sprawie :wink:
Mondeo ST220
Zwiń
X
-
ewentualnie s3, małe, szybie i zwrotnesuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
trochę czasu minęło no ale mam dwóch faworytów
Najprawdopodobniej będzie to czarne ST220 HB z jasnymi skórami i fotelikami Recaro oczywiście. Rok 2006 z przebiegiem cos koło 100tys km.
Drugą opcją jest niebieski sedan z jasnymi skórami z 2005r. wszystko będzie na 100% wiadomo mam nadzieję jeszcze w lipcu bądź na początku sierpnia.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
lukasz3112, czekamy i trzymamy kciuki za udany zakup, a potem przetestujemy na spocieobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
a potem przetestujemy na spocie
1) Phrix :diabelski_usmiech
A tak na serio to auto prezentuje sie super, takie niepozorne a jednak z pazurem.
Dla młodej osoby jak znalazł, chociaż cena salonowa chyba raczej byla barierą dla normalnych zjadaczy chleba. Pamietam z Top Geara, że w GB to auto jest rzadziej spotykane niż DB9 :wink:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
phrix, no i teraz też cenę trzymają dobrze. a spotkać prawdziwe ST220 jest naprawdę ciężko. Wystarczy popatrzeć na ceny na mobile.de po ile chodzą takie auta. Bo u nas w kraju to głównie jest szajs niestety i stad takie ceny. Oglądałem parę sztuk i załamka...Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaphrix napisał/a:
Dla młodej osoby jak znalazł
pod warunkiem, że młoda osoba ma bardzo wysokie dochody, albo zamoznych rodziców
Dlatego nie sztuką jest kupić sztuką jest utrzymać.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
W przypadku Łukasza to niemożliwe aby autko stało pod blokiem :szeroki_usmiech
Dodatkowo wiem, że jak nie trafi się ST to kupi demona szos TICO Sport Kupe :diabelski_usmiech
Niech mnie poprawi jak się pomyliłem z tą kupą :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
szkoda, pracuję i stać mnie na utrzymanie siebie i takiego autka czyli chyba nie jest źle
daneczek76, dlatego też nie kupuję żadnego C43 AMG. przeliczyłem sobie koszty i wiem że dam radę
Agamek12, nie ma takiej opcji... auto codziennie będzie latało ok 100km
Guguś to że nie będzie stało to się zgadza ale żadnej Kupy kupować nie będęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112Guguś to że nie będzie stało to się zgadza ale żadnej Kupy kupować nie będę
Nie myl nazwy tak znakomitego auta, tani, sportowy agresywny charakter.
Możliwość modowania :twisted:
Kanciaste kształty a nie jak teraz wszystko takie nadmuchiwane
Oryginalny dźwięk silnika :jump:
Jedyny w Swojej klasie :roll:
Fakt, faktem, syrenka 105 by go wydupczyła jak nic, ale teraz nie znajdziesz takiej z przebiegiem do 130 tysków :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Guguś, to będę to musiał w takim razie przemyśleć :roll: :diabelski_usmiechOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112szkoda, pracuję i stać mnie na utrzymanie siebie i takiego autka czyli chyba nie jest źlesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, nie no loozik
a od zawsze marzyła mi się Vka i w końcu mogę to zrealizowaćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Mihau,
ja też się usmiałem nie będę jeździł chińszczyzną ;pOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112ie będę jeździł chińszczyzną ;p
Fajna sprawa takie ST220 trzymam kciuki żeby się udało kupić coś konkretnegoMOJA (była) PEREŁKA
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23957
Komentarz
-
-
panowie a dlaczego piszecie ze utrzymanie takiego st koszuje sporo kasy? Oprócz wachy to przeciez częsci eksploatacyjne są chyba nie az tak drogie, przeciez to nie jest nisan gt-r :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidapanowie a dlaczego piszecie ze utrzymanie takiego st koszuje sporo kasy? Oprócz wachy to przeciez częsci eksploatacyjne są chyba nie az tak drogie, przeciez to nie jest nisan gt-r :diabelski_usmiech
acha - nie ma zamienników a serwis sobie nie radzi, no ale to standard...
(to też mi zawsze mówi )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz