Reminiscencje po sprzedaży O2, duch ASO - długie.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

konsola:

saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

winni77, zależy w jakim ale Skoda ma najczęściej ok 130zł/rbg
      Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

przy okazji tego:

przypomniało mi się jeszcze to:

w Złotej miałem przycierkę i w związku z tym wymieniany błotnik, do wymiany zakwalifikowne zostało również lusterko, nie wiem dlaczego bo nic mu nie było, ale skoro zostało to OK.
        w sumie sensacja żadna, ale po wymianie po pierwsze nie działała elektryczna regulacja, poprawili, okazało się, że jest zamontowane krzywo, tak, że nie mogę go ustawić, poprawili, okazało się, że wraz z regulacją lewego nie działa prawe, zgłaszam to i teraz się dowiaduje, że w skodzie nie ma czegoś takiego, że obydwa lusterka się razem poruszają i pan pierwsze słyszy...
        to mówię, że to chyba jedna z charakterystycznych cech aut z tej grupy, właśnie ta regulacja lusterek i ponieważ IMO to bardzo wygodne, to chciałbym, żeby było tak jak przedtem, pan wznosi oczy, bez przekonania, ale zabiera samochód po raz trzeci, oddaje i... DZIAŁA
        nic wielkiego, można się przy montażu pomylić, ale czy musi się ze mnie robić kompletnego imbecyla :?: :!:
        tak dla potomności.
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• rss
          L&K
          • 2009
          • 1098

czytam i przychodzi mi do glowy parafraza znanego medycznego powiedzenia:
          nie ma dobrych ASO, sa tylko takie ktorych partactwa JESZCZE nie ujawniono

na ASO definitywnie nadasalem sie daaaaawno temu i Felicje serwisowalem w swoim garazu.
          przez prawie 140.000 nie zepsulo sie NIC poza cewka elektroniki (tego sie nie serwisuje),
          a czesci ktore trzeba bylo wymienic bo sie zuzywaly (sprzeglo, tarcze i klocki, przegub) nie licze.

z Octavia mam ten luksus ze jest DGW...
          kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

• PAOLO ESCO
            RS
            • 2009
            • 6626
            • Volkswagen
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez szkoda
            moim zdaniem ASO Skoda prosperuje i ogólnie ma się znakomicie, gorzej z ich pacjentami
            ...ja niezmiennie omijam ASO i widuję się z Panami z serwisu jedynie w zasięgu wzroku...moje autko ma się wyśmienicie ...a to co piszesz...normalnie szok...jak dobrze, że olałem serwis...i podstawowe wymiany robię sam l
            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

Pracuję...