Awantura o krzyż
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwado"Solidarni 2010" przynieśli dzisiaj na Krakowskie Przedmieście kolejny namiot ogrodowy. Jak zapowiedziała prezes stowarzyszenia Ewa Stankiewicz, będą go codziennie nosić między Pałacem Prezydenckim a placem Zamkowym. "
żródło
"Solidarni 2010" przynieśli dzisiaj na Krakowskie Przedmieście kolejny namiot ogrodowy. Jak zapowiedziała prezes stowarzyszenia Ewa Stankiewicz, będą go codziennie nosić między Pałacem Prezydenckim a placem Zamkowym.
Wiecie co mysle? Jestesmy torche pozywka dla takich oszolomow. Gdyby tak TVN, tvn24, tvn warszawa, polsat, polsat 1,2 & 48 itd nie komentowala tego tak dramatycznie, wszystko by sie uspokoilo. Nikt by nie zwracal uwagi, wiec i powodu do manifestacji by nie bylo. Pamietam jak bylem obecny na krakowski przedniesciu podczas pierwszego happeningu. Obok mnie paradowala laska ubrana w brystol, a inna pokazywala cycki w oknie. Mochery oczywiscie jak plachata na byka i byla eskalacja... Gdybysmy przeszli obojetnie, to by to dotknelo obroncow krzyza. A tak czuja sie potrzebni...
Z drugiej strony jak tu przejsc obojetnie obok takiego zjawiskaZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukenaród miałby pielgrzymować pod ten pomnik?
Jak w ogóle ktoś może nazwać siebie odrońcą krzyża ? :lol: :lol:
I szarpią się z policją bo krzyż ....
Głupota ludzka nie zna granic :lol:
Niestety przez najbliższe kilka lat nie znajdziemy dobrych polityków , którzy zastąpią tych co są obecnie.
Bo kto odda zajebiście płatną państwową posadke?
Ręce opadają ....Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
A i oto moj komentarz do tego calego g****:
Mam gdzies PO, PiS, SLD i reszte tej bandy darmozjadow.
Cala ta katastrofe moga sobie wsadzic gleboko. Zupelnie nie rozumiem dlaczego zostalo to tak rozdmuchane. A tym bardziej nie rozumiem wysokosci udzielonego wsparcia finansowego dla rodzin tych ktorzy zgineli.
Nie czuje przywiazania, sympatii do zadnego polityka.
W TV pieja mi o tych glupotach na Krakowskim Przedmiesciu, a dookola wszystko idzie szalenczo w gore i zyje sie coraz gorzej.
A ponad wszystko mam dosc tego pierd****** pomiedzy PO i PiS.
Ta cala szopka w stylu "zdrada" / "nie zdrada", "zbrodnia" / "nie zbrodnia", "pomnik tu" / "nie, pomnik tam", "pomnik taki" / "nie, pomnik taki" itd. mnie dobija. Zal mi tych glupich ludzi, ktorzy daja sie tak omamic, zeby pojsc za jakimkolwiek politykiem na jakies wiece i pierdzielic. Rece opadaja...i oni ciagle daja sie w to wciagac, przychodzac przed palac. Jak nie z krzyzem, to z namiotem... :roll:
I słowem podsumowania - "Wstyd mi za Polske". I z taka pieczatka ide na najblizsze wybory (zreszta jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, to beda to juz ostatnie moje wybory w PL).
Ja chce po prostu zyc w normalnym kraju, miec dobra prace, zarabiac tyle, zeby starczalo na normalny poziom zycia, bez jakiegokolwiek kombinowania i bez naklejki "Tani robol" na czole. Ten kraja praktycznie nic z tych rzeczy mi nie zapewnia.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez idasA i oto moj komentarz do tego calego g****:
Mam gdzies PO, PiS, SLD i reszte tej bandy darmozjadow.
Cala ta katastrofe moga sobie wsadzic gleboko. Zupelnie nie rozumiem dlaczego zostalo to tak rozdmuchane. A tym bardziej nie rozumiem wysokosci udzielonego wsparcia finansowego dla rodzin tych ktorzy zgineli.
Nie czuje przywiazania, sympatii do zadnego polityka.
W TV pieja mi o tych glupotach na Krakowskim Przedmiesciu, a dookola wszystko idzie szalenczo w gore i zyje sie coraz gorzej.
A ponad wszystko mam dosc tego pierd****** pomiedzy PO i PiS.
Ta cala szopka w stylu "zdrada" / "nie zdrada", "zbrodnia" / "nie zbrodnia", "pomnik tu" / "nie, pomnik tam", "pomnik taki" / "nie, pomnik taki" itd. mnie dobija. Zal mi tych glupich ludzi, ktorzy daja sie tak omamic, zeby pojsc za jakimkolwiek politykiem na jakies wiece i pierdzielic. Rece opadaja...i oni ciagle daja sie w to wciagac, przychodzac przed palac. Jak nie z krzyzem, to z namiotem... :roll:
I słowem podsumowania - "Wstyd mi za Polske". I z taka pieczatka ide na najblizsze wybory (zreszta jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, to beda to juz ostatnie moje wybory w PL).
Ja chce po prostu zyc w normalnym kraju, miec dobra prace, zarabiac tyle, zeby starczalo na normalny poziom zycia, bez jakiegokolwiek kombinowania i bez naklejki "Tani robol" na czole. Ten kraja praktycznie nic z tych rzeczy mi nie zapewnia.
Jestem w bardzo podobnej sytuacji jak ty i też leje na nasz rząd, wolę pooglądać mini mini z synem niż słuchać tych kretynów w tv :szeroki_usmiech
Na wyborach nie pamiętam kiedy ostatnio byłem i raczej sie juz nie wybiorę, szkoda nerwów, kiedyś interesowałem sie polityką ale odpuściłem, teraz śpie spokojnie :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaNa wyborach nie pamiętam kiedy ostatnio byłem i raczej sie juz nie wybiorę, szkoda nerwów,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulZamieszczone przez piramidaNa wyborach nie pamiętam kiedy ostatnio byłem i raczej sie juz nie wybiorę, szkoda nerwów,superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
[quote="piramida"]Zamieszczone przez MickulZamieszczone przez piramida
Może jednak warto? http://www.niedlapsakielbasa.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dzidadjczas, byłeś u lekarza od głowy? (pytam poważnie, chyba jest potrzebny)
Masz dzieci?Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Panowie, piszę to z perspektywy młodego człowieka, który za rok wkroczy formalnie w dorosłość. Za przeproszeniem siedzę i się wkur... Przeglądając składy rządów ostatnich 20 lat przewijają się te same nazwiska, które już udowodniły, że w sumie nie mają nic po za kłótniami i prywatą do zaoferowania. Ci państwo powinni już zejść ze sceny, dać szansę młodym. Rozumiem, że ci ludzie byli w solidarności, walczyli o naszą wolność (bynajmniej na papierze), ale jak śpiewał Freddie Mercury, show must go on. Jeśli to się nie stanie, będziemy dalej tkwili w beznadziei i maraźmie. My, wyborcy musimy też przestać wybierać mniejsze zło, bo również to ma wpływ na to jak jest teraz. Musimy głosować zgodnie z naszymi poglądami, a nie tym co mówią media. Premier i cały rząd dają ciała, zamiast ograniczyć wydatki w "budżetówce" zwiększają obciążenie nas, zwykłych, szarych obywateli, bez których nie byłoby kim rządzić.
Co do krzyża, ta sprawa to czysta paranoja. Kilkoro oszołomów stoi pod pałacem, gdzie urzęduje demokratycznie wybrany prezydent, niezależnie od tego jaki jest. Kaczyński nie żyje od roku, więc składanie kwiatów w jego miejscu pracy jest dla mnie głupotą. Sami chcieli pochować go na Wawelu, to niech teraz jeżdżą. Ci ludzie w dupie mają prawo obowiązujące w tym kraju, bo "Oni reprezentują wolę narodu". Jeśli tak jest, to sorry, ale ja do tego narodu nie należę. Pamiętamy do czego doprowadziły podobne "przepychanki" w II RP (zabójstwo Narutowicza).
Wiem, że patriotyzm to takie piękne, wzniosłe hasło, ale ludzie uczą się, starają, a w tym pieprzonym państwie nie ma dla nich pracy... :evil:.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakten cały krzyż robi mi ubaw po pachy.
jak można być kimś takim bo nie kumam?
szarpią się ze wszystkimi bo jakiś krzyż.
niby co on sobą reprezentuje?
bo jak dla mnie to jeden wielki szit.
dlaczego jak zawaliła się hala w katowicach to im nikt nie postawił pomnika?
Ich śmierć była mniejszą tragedią :?:
rozwala mnie poprostu ta cała historia z tym krzyżem.
ze śmierci zrobili afere medialną a drugi kaczor jest 97 ofiarą katastrofy.
A odnośnie tego wszystkiego to mam wy**bane, aktualnie najbardziej mnie interesuje koło z całek i równań różniczkowych które mam za tydzień. No i jutrzejsze z materiałów konstrukcyjnych, lecz tymczasem szukam innego zajęcia, co by się nie uczyć. Pamiętajcie im więcej węgla w stali tym jest ona twardsza, ale zarazem krucha i najlepiej jest ją zahartować, a potem odpuścić!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RafalekMWiem, że patriotyzm to takie piękne, wzniosłe hasło, ale ludzie uczą się, starają, a w tym pieprzonym państwie nie ma dla nich pracy... :evil:.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
Komentarz
-
-
piramida, mi tego tłumaczyć nie musisz. Rodzice mają firmę i szlag mnie trafia jak widzę wysokość składek ZUS, którą skonfrontowałem z prognozą nt. przewidywanej emerytury... Taki Agent Tomuś w wieku produkcyjnym ma emeryturę o wys. bodajże 5 tys pln, a moja matka prowadząca firmę od 15 lat płacąca złodziejskie składki, dostałaby w tej chwili 374 pln...
Komentarz
-
Komentarz