bzyq_74, nie żebym coś tego, ale miałeś kiedyś wypadek?
bo ja miałem czołówkę i to w mieście, i nikomu nie życzę zwłaszcza bez pasów
gdyby nie pasy to nie wiem czy bym sobie tak siedział i pisał bez problemu a jechałem tylko ok 30-40km/h, niestety inni nie potrafią :diabelski_usmiech
Mamy zimę i w Bstoku. Niby całe nic do tej pory napadało - a drogi białe. Jedyny pług jaki spotkałem stał (chyba zepsuty) i blokował pas. Panowie z <R> się chyba bardziej wykazują, bo przyjamniej pomagali komuś odpalić autko z kabla. Ciekawe co się będzie działo później :lol:
a teraz przyjdzie wielki mróz :szeroki_usmiech
Wg prognozy twojapogoda.pl na poludniu Polski z najblizszych 16 dni, 13 bedzie z opadem śniegu/deszczu ze śniegiem :diabelski_usmiech
Wygląda na to ze ta zima bedzie śnieżna :idea:
Juz zakupilem łańcuchy :arrow:
cholera powiem pewnie coś niepopularnego, ale dla mnie biała droga to największa radość jazda Skałtem po białym to jest naprawdę frajda :diabelski_usmiech
Ja też lubię białe drogi dopóki droga z normalnych 20 minut nie wydłuża się do 1,5h czego właśnie doświadczyłem :/ Białostoczanie - zostańcie w domach. Miasto stoi.
Ja dzisiaj mialem dwa tiry rozladowac, tylko jedeen dojechal i masakra... towar poprzesuwany, uszkodzony. pozniej nie chcial dran wyjechac. jednym slowem masakra, i zeby bylo malo, to ledwo czolowki uniknalem, gosc z tico postanowail potanczyc i przy 50kmh, wpadl w pozslig i na mnie :shock: , ale jakos snieg go wyhamowal. uff :P
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz