Zamieszczone przez splawik
Nadchodzi zima!
Zwiń
X
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
-
-
splawik, najlepsza, ale nie model Coamps tylko UM, jest dokładniejszy i ma większą sprawdzalność, choć prognozuje na 48h a nie na 72h jak Coamps
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, Wiem, model Coamps zapodałem bo tam było aż do środy, która to taka mroźna miała być.
Czasem też na model Coamps opady się nie zgadzają.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
no to wieliczka zawalona śniegiem :diabelski_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
bzyq_74, nie żebym coś tego, ale miałeś kiedyś wypadek?
bo ja miałem czołówkę i to w mieście, i nikomu nie życzę zwłaszcza bez pasów
gdyby nie pasy to nie wiem czy bym sobie tak siedział i pisał bez problemu a jechałem tylko ok 30-40km/h, niestety inni nie potrafią :diabelski_usmiech
oczywiście Twój wybór :P
i Twoje życie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihauszkoda, czyżby zima znowu zaskoczyła drogowców Obrazek
w każdym razie uważajcie, na co drugim skrzyżowaniu widziałem mniejsze i większe stłuczki :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
śniegu w pizdu!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauJa :klnie: starczy tego śniegu!
Wg prognozy twojapogoda.pl na poludniu Polski z najblizszych 16 dni, 13 bedzie z opadem śniegu/deszczu ze śniegiem :diabelski_usmiech
Wygląda na to ze ta zima bedzie śnieżna :idea:
Juz zakupilem łańcuchy :arrow:
Komentarz
-
-
mam dwoch znajomych, ktorzy jak by mieli zapiete pasy to juz by ich tu nie bylo, co nie zmienia faktu ze pasy to podstawa
a co do sniegu - to jak dla mnie to moze padac i to duzo, bo lubie biale 8)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Ja dzisiaj mialem dwa tiry rozladowac, tylko jedeen dojechal i masakra... towar poprzesuwany, uszkodzony. pozniej nie chcial dran wyjechac. jednym slowem masakra, i zeby bylo malo, to ledwo czolowki uniknalem, gosc z tico postanowail potanczyc i przy 50kmh, wpadl w pozslig i na mnie :shock: , ale jakos snieg go wyhamowal. uff :POld Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
Komentarz