u mnie jest takie skrzyżowanie gdzie przynajmniej 3 razy dziennie jest jakieś bum :wink: śmieszne jest to że świeci się ten lód z kilometra i wystarczy zjechać 1 metr w bok i jedzie się już po śniegu gdzie można spokojnie wyhamować ale ludzie uparcie cisną po tym lodzie :roll:
Nadchodzi zima!
Zwiń
X
-
Wczoraj w drodze na spota gościu przede mną zmieniał pas na wiadukcie i wpadł w poślizg, zamiatał na lewo i prawo, ale udało mu się opanować samochód. Dojazdy do skrzyżowań i drogi boczne to jedno wielkie lodowisko. Rano, ok 6 jak jechałem do Katowic, było posypane, bo w nocy trochę śniegu zleciało, ale teraz znowu robi się szklanka.
Wczoraj też miałem podobną sytuację jak Szkoda, tyle, że od tyłu nadjeżdżał Land Rover z dodatkowym orurowaniem. Na pierwszym stopie ledwo się zatrzymał za mną, na drugim już nie ryzykowałem, tylko zwolniłem, szybko zobaczyłem, czy coś nie jedzie i pojechałem. W lusterku tylko widziałem jak facet zatrzymuje się na zablokowanych kołach w połowie skrzyżowania. :shock:
Komentarz
-
-
:lol:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczOff top w Off Topic'u :P
Mnie dzisiaj rano dopadła zima, 8 km w 60 min, bo się TIRy ślizgały, ale jazda, całe miasto sie zakorkowało bo prawie wszystkie drogi wlotowe się zatkały, nawet jakis sztab antykryzysowy powstał :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruNo dziś rewelacja dla ASR i ABS zaś pedał przyspieszenia zacząłem używać dopiero jak dojechałem do tabliczki Warszawa :szeroki_usmiech
chyba byłem zaspany czy jak :?: :!: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano właśnie wszyscy mi mówią, że jakaś tragedia a ja dojechałem i nie wiem o co cho :roll:
chyba byłem zaspany czy jak :?: :!: :lol:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodano właśnie wszyscy mi mówią, że jakaś tragedia a ja dojechałem i nie wiem o co cho :roll:
chyba byłem zaspany czy jak :?: :!: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaale mi tu z Warszawy mówią ludziska, min. sąsiad, z którym pracuję, który pokonał te samą drogę mówię Ci, że coś mnie omineło, ale ruszałem przed 6amO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
coś tam chyba za bardzo narzekacie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_5ZL2gO6DFo&feature=topvideos[/youtube]- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
a ja chciałem w temacie trochę przymarudzić w temacie cen wszelkich antyzimowych płynów. Dziś byłem w realu i najtańszy płyn 5l kosztuje 12.99 zł, odmrażacz mały do zamka 4.99, odmrażacz do szyb 9.99 zł. Jak ktoś ma auto na zewnątrz to spokojnie zimą na te gówienka miesięcznie wyda 100-200 zł. Uważam, że trochę przeginają i się ścigają cenowo do góry coraz bardziej zimą, szczególnie z tymi płynami, jakiś bardziej markowy spokojnie kosztuje już koło 20 zł baniak 4-5l (to u mnie niecałe 2 wlewy do zbiornika). Jakiś tydzień temu byłem w tym samym markecie i był jakiś no name płyn realowski za 5.55 zł 5l kupiłem dwa baniaki i powiem wam, że całkiem dobrze się sprawował. W niczym nie ustępował temu za kilkanaście, nawet w zapachu. Taka cena może być, ale pod 20 zł to już przeginka mocna za bylejaki płyn, który wylejemy na szybkę w mgnieniu oka.
Komentarz
-
-
tja teamat plyn do spryskiwaczy - nie kupuje w halfodzie bo lipa , na shellu mam 4 litry za 4.15f jest dobry , a na wiekszy mroz od 5 stopni do 24 stopni zimna dolewam , comma screen wash , pisza ze jest do -65 stopni :shock: :shock: rozlewam go 4 litry winter z shella i 300ml commy i daje rady, w szkocji , co do wiekszego mrozu od -25 stopni w szkocji nie ma niestety denaturatu :twisted:prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
Komentarz