Playstation 3 vs Xbox

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • domino_EL
    Ambiente
    • 2009
    • 204

Panowie, sorki , ale przejrzalem tematy w OT typu plasma vs lcd ale jest tam tylko wojna pomiedzy sympatykami jednych i drugich w kwestii wyboru, Moje pytanie brzmi: czy ktos z Was uskutecznia giercowanie na plazmie ? Sprecyzuje : jak wyglada wypalanie ekranu obrazami statycznymi typu wyniki, ilosc amunicji, czas przejazdu itepe wyslwietlanych w naroznikach ekranu w czasie gry ? Cos sie tam dzieje ? Jesli "wypali " jak sobie z tym radzicie ? Pytam kurtka na wacie bo mialem wziac lcdeka wlasnie by ustrzec sie tego "problemu" ale jednak kurier niespodziewanie wniosl plasme ( nie wnikajcie w szczegoly, pozdrawiam zone ) Mam ustawke z gosciem na kupno xboxa w nast tygodniu , stad taka moja wnikliwosc , dzieki z gory zaopinie, na prawde jestem ciekaw co i jak ...
    ..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....

Komentarz

• fan
      Elegance
      • 2009
      • 760

Zamieszczone przez domino_EL
      Panowie, sorki , ale przejrzalem tematy w OT typu plasma vs lcd ale jest tam tylko wojna pomiedzy sympatykami jednych i drugich w kwestii wyboru, Moje pytanie brzmi: czy ktos z Was uskutecznia giercowanie na plazmie ? Sprecyzuje : jak wyglada wypalanie ekranu obrazami statycznymi typu wyniki, ilosc amunicji, czas przejazdu itepe wyslwietlanych w naroznikach ekranu w czasie gry ? Cos sie tam dzieje ? Jesli "wypali " jak sobie z tym radzicie ? Pytam kurtka na wacie bo mialem wziac lcdeka wlasnie by ustrzec sie tego "problemu" ale jednak kurier niespodziewanie wniosl plasme ( nie wnikajcie w szczegoly, pozdrawiam zone ) Mam ustawke z gosciem na kupno xboxa w nast tygodniu , stad taka moja wnikliwosc , dzieki z gory zaopinie, na prawde jestem ciekaw co i jak ...
      Ja gram na plazmie,czasami po kilka godzin.Mowa,jest o tzw "duszkach" i dotyczy tez np loga stacji tv itp.Czyli jak jest ogladany program np TVN i po paru godz przelaczysz gdzies dalej to zostaje taka "poswiata".Kiedys to by problem bo niby matryca mogla zostac uszkodzona na stale i nie obejmowala tego gwarancja.Teraz nie ma z tym problemow.Po jakims czasie wszystko wraca do normy.LCD nie ma z tym problemow i pod tym wzgledem jest lepszy do grania.
      Respect All,Fear No One!

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

Kupilem wczoraj Fight'a :twisted: Dzis test na Movie :diabelski_usmiech

Dam znac za pare dni, jak w to sie pyka.
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• eroberto1
          Rider
          • 2010
          • 350

Ja jutro ruszam po move do warszawy bo u mnie nigdzie nie ma, ciekawe tylko po co we wszystkich gazetkach sklepy reklamują że mają a jak klient chce kupić to lipa
          2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• ediada
            Ambiente
            • 2008
            • 156
            • Octavia III combi (5E5)
            • CLHA 1.6 TDI CR 105 KM

Witam,
            Jak Waszym zdaniem wypada oferta cenowa PS3 w Play'u przy abonamencie 59 zł (dopłata do konsoli 599 pln)

do używanych konsol PS3 na allegro ?

Telefon mam (niedługo kończy mi się umowa z operatorem) i zastanawiam się czy brać nowy telefon tylko po to aby mieć nówkę czy może przy okazji nowej umowy zafundować dzieciom PS3 na gwiazdkę ?
            zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
            "Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"

Komentarz

• eroberto1
              Rider
              • 2010
              • 350

Jak chce ci sie bawic w allegro to lepiej wziac jakis telefon, sprzedac go na allegro i kupic konsole, ogolnie fajna opcja bo niektorzy nie potrzebuja telefonu. W plusie masz xboxa i wii ale doplaty mizerne, takze ps3 w playu zla opcja nie jest

Komentarz

• ediada
                Ambiente
                • 2008
                • 156
                • Octavia III combi (5E5)
                • CLHA 1.6 TDI CR 105 KM

Czy gry do PS3 tylko oryginały ? Patrzyłem na allegro to trochę jeszcze kosztują
                zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
                "Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"

Komentarz

• misiek^wro
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 8321

ediada, da sie zyc - jedna gra na miesiac i jakos leci - a te darmowe z pakietu mozna niezle sprzedac

Ja zdam relacje z zabawy z Fightem + 2 kontrolery Move.

Sprawa wyglada tak, ze dwie osoby na raz nie pograja, bo musialby stac od siebie kilometr, ostro sie grabiami macha, zwlaszcza jak sie chce walic z luku, a to jest dobrze premiowane

Po paru rundach wczoraj dzis mam zakwasy, moja kobieta rowniez Jednak giera fajna, zwlaszcza jak ktos chce zrzucic pare kg - kazda walka podlicza kalorie :szeroki_usmiech

Komentarz

• Dzida
                    RS
                    • 2006
                    • 2253

misiek^wro, o jakiej grze mówisz?

Komentarz

• misiek^wro
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8321

Zamieszczone przez misiek^wro
                      Ja zdam relacje z zabawy z Fightem

Komentarz

• Dzida
                        RS
                        • 2006
                        • 2253

Ja zdam relacje z zabawy z Fightem
                        Thanx.

Komentarz

• misiek^wro
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 8321

Dzida, gra naprawde warta zabawy

Pogralem z rana - ledwo trzymam kontroler w lapie :twisted: :twisted:

Komentarz

• Lelon
                            Ambiente
                            • 2008
                            • 130

Kusisz

Co do PS3 w Play to moim zdaniem jest to bardzo ciekawa oferta jak ktoś nie potrzebuje nowego telefonu. W zestawie jest move(o wartości bodajże 259zł), konsola 250GB z padem i gra sport champions(139zł) i jakieś demówki.

Komentarz

• eroberto1
                              Rider
                              • 2010
                              • 350

Ja zdam relacje z zabawy z Fightem + 2 kontrolery Move

do tej gry dwa są niezbędne? W sumie leje sie dwoma łapami :twisted:

Komentarz

• misiek^wro
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8321

eroberto1, rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe, ze sam sobie odpowiedziales :P

Gra daje konkretny wpie... miesniom :twisted: Po doslownie 10 walkach, z czego ostatnia probowalem przejsc 3 razy, jestem wyczerpany, pot sie leje jak glupi, a rak i plecow nie czuje - ale zabawa przednia.

Polecam dokupic ciezarki na lape, fajne efekty jesli idzie o zmeczenie :szeroki_usmiech

Jednak brak mi tutaj mega realizmu ciosow - dalej nie czuje jak walic, aby walnac, tj nie czuje "dystansu" a dokladniej tego czy cios dojdzie, czy nie - podobno to z czasem przechodzi.

Brak tez informacji, jak walic z dyni, z lokcia itd - pomimo ze wyszly mi juz takie ciosy, to dalej nie wiem jakim cudem :evil:

Komentarz

• eroberto1
                                  Rider
                                  • 2010
                                  • 350

Brak tez informacji, jak walic z dyni
                                  Trzeba będzie trzeci move do czoła przykleić i naparzać... :twisted:

Komentarz

• _tm_
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2004
                                    • 2333
                                    • Superb III (3V3)
                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                    • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                                    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Zamieszczone przez eroberto1
                                    Brak tez informacji, jak walic z dyni
                                    Trzeba będzie trzeci move do czoła przykleić i naparzać... :twisted:
                                    Tu w teorii widać przewagę Kinecta, ponieważ nie potrzebne są żadne różdżki przymocowane do wszystkich części ciała a system rozpoznaje ruchy rękami, nogami i głową. Podobno w "Fighters Uncaged" można kopać i walić z główki, ale jeszcze nie grałem, więc nie wiem jak się to w rzeczywistości sprawuje.
                                    S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
                                    Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
                                    -------------------------------------------------------------------------
                                    O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
                                    O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
                                    O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• misiek^wro
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 8321

_tm_, kinect ma pewien minus - niestety ktory nie tyle osobiscie, ale mi przeszkadza - nie pozwala sie bawic niepelnosprawnym - a mam takich 2 kumpli ...

I drugi minus kinecta - musi byc jasno. Move jak na razie tylko w mega sloneczny dzien ma problem, ale tylko dlatego, ze stoje na tle okna ... :twisted:

Komentarz

• _tm_
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2004
                                        • 2333
                                        • Superb III (3V3)
                                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                        • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                                        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

I drugi minus kinecta - musi byc jasno.
                                        A niby czemu to ma być minus ? Wystarczy zapalić światło w pokoju, w którym się gra i już. Nie potrzebne jest żadne specjalne doświetlanie.

Komentarz

• misiek^wro
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 8321

_tm_, no i sasiad patrzy jak robisz z siebie wariata :twisted:

Nie kazdy ma zaluzje ... :twisted:

Komentarz

• _tm_
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 2333
                                            • Superb III (3V3)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                            • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                                            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

_tm_, no i sasiad patrzy jak robisz z siebie wariata :twisted:

Nie kazdy ma zaluzje ... :twisted:
                                            Coś w tym jest :diabelski_usmiech. Ja zasłaniam żaluzje

Komentarz

• misiek^wro
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8321

No i dzis z rana znow pogralem.

Godzina gry, srednia spalonych kalorii na 1h to ~620 - jednym slowem masakra :szeroki_usmiech

Oczywiscie sumuje same gry, trzeba dodac czas ladowania, wybierania itd - wynik i tak zacny.

Z poczatku ledwo ruszalem rekoma ( zakwasy ) ale po tej godzinie nie czuje zadnego bolu rak. Z naukowego punktu widzenia nalezaloby zrobic przerwe miesniom rak, plecow i brzucha ( tak tak, brzucha ) ... ale mam to gdzies. Wieczorem znow pogram, jutro z rana takze :twisted:

Ogolnie kupilem PS3 tylko dla Move'a - i jak narazie nie zawodzi. Teraz sie przyczajam na cos mniej wymagajacego ruchu - jakis LOTR albo Gwiezdnie Wojny, a moze MAG :twisted: Jednak tu mam czas do konca stycznia :twisted:

Zamieszczone przez _tm_
                                              Coś w tym jest :diabelski_usmiech . Ja zasłaniam żaluzje
                                              No ja niestety nie moge - juz sie ze mnie smieja, za macham dziwnymi mieczami swietlnymi, dobrze ze nie widza, jak skacze i maham jak pie...iety bez niczego :szeroki_usmiech

Ktos ma doswiadczenie z powyzszymi 3ma gierkami ?

Komentarz

• shado
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 5315
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

grałem chwilę w MAGa, ale z mojego punktu widzenia to celowanie tam jest zrobione mega do dupy. O ile w innych grach można celować w miarę dokładnie to w MAG działa to jakoś mega kulawo.
                                                BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• misiek^wro
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 8321

shado, ale pykales MOVE'em ? Czy pad? U mnie pad odpada. Jesli mam grac na PS3 w FPP to ... tylko myszka albo move. Ot co 11 lat gry w CS'a, Battlefielda i inne na PC.

Komentarz

• domino_EL
                                                    Ambiente
                                                    • 2009
                                                    • 204

Zamieszczone przez fan
                                                    Ja gram na plazmie,czasami po kilka godzin
                                                    pozno bo pozno , nie mialem do tej pory okazji sie zalogowac, ale dzieki za info p-elu :wink:
                                                    ..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....

Komentarz

Pracuję...