Panowie, sorki , ale przejrzalem tematy w OT typu plasma vs lcd ale jest tam tylko wojna pomiedzy sympatykami jednych i drugich w kwestii wyboru, Moje pytanie brzmi: czy ktos z Was uskutecznia giercowanie na plazmie ? Sprecyzuje : jak wyglada wypalanie ekranu obrazami statycznymi typu wyniki, ilosc amunicji, czas przejazdu itepe wyslwietlanych w naroznikach ekranu w czasie gry ? Cos sie tam dzieje ? Jesli "wypali " jak sobie z tym radzicie ? Pytam kurtka na wacie bo mialem wziac lcdeka wlasnie by ustrzec sie tego "problemu" ale jednak kurier niespodziewanie wniosl plasme ( nie wnikajcie w szczegoly, pozdrawiam zone ) Mam ustawke z gosciem na kupno xboxa w nast tygodniu , stad taka moja wnikliwosc , dzieki z gory zaopinie, na prawde jestem ciekaw co i jak ...
Playstation 3 vs Xbox
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez domino_ELPanowie, sorki , ale przejrzalem tematy w OT typu plasma vs lcd ale jest tam tylko wojna pomiedzy sympatykami jednych i drugich w kwestii wyboru, Moje pytanie brzmi: czy ktos z Was uskutecznia giercowanie na plazmie ? Sprecyzuje : jak wyglada wypalanie ekranu obrazami statycznymi typu wyniki, ilosc amunicji, czas przejazdu itepe wyslwietlanych w naroznikach ekranu w czasie gry ? Cos sie tam dzieje ? Jesli "wypali " jak sobie z tym radzicie ? Pytam kurtka na wacie bo mialem wziac lcdeka wlasnie by ustrzec sie tego "problemu" ale jednak kurier niespodziewanie wniosl plasme ( nie wnikajcie w szczegoly, pozdrawiam zone ) Mam ustawke z gosciem na kupno xboxa w nast tygodniu , stad taka moja wnikliwosc , dzieki z gory zaopinie, na prawde jestem ciekaw co i jak ...Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Witam,
Jak Waszym zdaniem wypada oferta cenowa PS3 w Play'u przy abonamencie 59 zł (dopłata do konsoli 599 pln)
do używanych konsol PS3 na allegro ?
Telefon mam (niedługo kończy mi się umowa z operatorem) i zastanawiam się czy brać nowy telefon tylko po to aby mieć nówkę czy może przy okazji nowej umowy zafundować dzieciom PS3 na gwiazdkę ?zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Komentarz
-
-
ediada, da sie zyc - jedna gra na miesiac i jakos leci - a te darmowe z pakietu mozna niezle sprzedac
Ja zdam relacje z zabawy z Fightem + 2 kontrolery Move.
Sprawa wyglada tak, ze dwie osoby na raz nie pograja, bo musialby stac od siebie kilometr, ostro sie grabiami macha, zwlaszcza jak sie chce walic z luku, a to jest dobrze premiowane
Po paru rundach wczoraj dzis mam zakwasy, moja kobieta rowniez Jednak giera fajna, zwlaszcza jak ktos chce zrzucic pare kg - kazda walka podlicza kalorie :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
eroberto1, rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe, ze sam sobie odpowiedziales :P
Gra daje konkretny wpie... miesniom :twisted: Po doslownie 10 walkach, z czego ostatnia probowalem przejsc 3 razy, jestem wyczerpany, pot sie leje jak glupi, a rak i plecow nie czuje - ale zabawa przednia.
Polecam dokupic ciezarki na lape, fajne efekty jesli idzie o zmeczenie :szeroki_usmiech
Jednak brak mi tutaj mega realizmu ciosow - dalej nie czuje jak walic, aby walnac, tj nie czuje "dystansu" a dokladniej tego czy cios dojdzie, czy nie - podobno to z czasem przechodzi.
Brak tez informacji, jak walic z dyni, z lokcia itd - pomimo ze wyszly mi juz takie ciosy, to dalej nie wiem jakim cudem :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez eroberto1Zamieszczone przez misiek^wroBrak tez informacji, jak walic z dyni
Komentarz
-
_tm_, kinect ma pewien minus - niestety ktory nie tyle osobiscie, ale mi przeszkadza - nie pozwala sie bawic niepelnosprawnym - a mam takich 2 kumpli ...
I drugi minus kinecta - musi byc jasno. Move jak na razie tylko w mega sloneczny dzien ma problem, ale tylko dlatego, ze stoje na tle okna ... :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez misiek^wroI drugi minus kinecta - musi byc jasno.
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez misiek^wro_tm_, no i sasiad patrzy jak robisz z siebie wariata :twisted:
Nie kazdy ma zaluzje ... :twisted:
Komentarz
-
No i dzis z rana znow pogralem.
Godzina gry, srednia spalonych kalorii na 1h to ~620 - jednym slowem masakra :szeroki_usmiech
Oczywiscie sumuje same gry, trzeba dodac czas ladowania, wybierania itd - wynik i tak zacny.
Z poczatku ledwo ruszalem rekoma ( zakwasy ) ale po tej godzinie nie czuje zadnego bolu rak. Z naukowego punktu widzenia nalezaloby zrobic przerwe miesniom rak, plecow i brzucha ( tak tak, brzucha ) ... ale mam to gdzies. Wieczorem znow pogram, jutro z rana takze :twisted:
Ogolnie kupilem PS3 tylko dla Move'a - i jak narazie nie zawodzi. Teraz sie przyczajam na cos mniej wymagajacego ruchu - jakis LOTR albo Gwiezdnie Wojny, a moze MAG :twisted: Jednak tu mam czas do konca stycznia :twisted:
Zamieszczone przez _tm_Coś w tym jest :diabelski_usmiech . Ja zasłaniam żaluzje
Ktos ma doswiadczenie z powyzszymi 3ma gierkami ?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
shado, ale pykales MOVE'em ? Czy pad? U mnie pad odpada. Jesli mam grac na PS3 w FPP to ... tylko myszka albo move. Ot co 11 lat gry w CS'a, Battlefielda i inne na PC.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz