trafiki, tu masz racje. to chyba zboczenie zawodowe ale dla mnie ludzie dzielą sie na mundurowych u reszte :wink:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
konkretnie to jest dochodzenie w sprawie uszkodzenia tego auta...ja się pytam, co to jest za uszkodzenie odkręcona śruba? :roll: do zrobienia w 3 minuty w dowolnym miejscu o dowolnej porze
[ Dodano: Pią 06 Gru, 13 15:55 ]
Zamieszczone przez ahmed799To sprawa dla Maci :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Że niby o co ci chodzi?
Szacun dla Ciebie, że możesz tak postępować :szeroki_usmiech
Ja mam zdecydowanie inne spostrzeżeniaO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez arturas03Że niby o co ci chodzi?
Szacun dla Ciebie, że możesz tak postępować :szeroki_usmiech
Ja mam zdecydowanie inne spostrzeżenia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Ale to nie ja tak postępuję tylko moi przełożeni. Do mnie dotarła już druga z kolei pula pieniędzy do podziału. W pierwszej było zastrzeżenie ze pieniądze mają być wypłacone wszystkim oprócz osób zajmujących stanowiska kierownicze, a druga pula przeznaczona tylko dla podoficerów.
No chyba, że na kresach bo tam ciągle trzeba wypatrywać wroga :hmmO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez arturas03Ale to nie ja tak postępuję tylko moi przełożeni. Do mnie dotarła już druga z kolei pula pieniędzy do podziału. W pierwszej było zastrzeżenie ze pieniądze mają być wypłacone wszystkim oprócz osób zajmujących stanowiska kierownicze, a druga pula przeznaczona tylko dla podoficerów.
Komentarz
-
-
Od stycznia likwidują Dowództwa rodzajów wojsk na czele stanie gen. Majewski. Rozłożył Siły Powietrzne teraz zrobi to z całą armią pewnie http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ch,379707.html
Komentarz
-
Komentarz