teoretycznie 15 km bliżej w jedną stronę...ale droga gorsza a do Międzyrzecza nowiutką S-3 bym pomykał, właśnie kończą ją kłaść i przed wakacjami ma być oddana. Wtedy dojazd to byłby mały "pikuś" :P
Zamieszczone przez endryu
...na pohybel decydentom
nooo niestety ja się o dziwo nie pchałem :? to moim byłym dwóm szefom zależało bym tam się znalazł...taki paradoks :roll: Co poradzić ..."służba nie drużba - był czas przywyknąć" alacz
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
heja 8) Panowie potrzebuję mundur Straży Granicznej/ Wojsk Lądowych (taki z bluzą olimpijką) i kurtkę szu-szu jakby ktoś miał lub też miał możliwość załatwić :wink:
Filip, mówiłem Ci już wczoraj że będziesz chodził z fifami pod oczami przez 3 tygodnie jak Cię z Kiniem dorwiemy :P a jak chcesz to powiem mu co wczoraj pisałeś na SB, ojj to będzie kosa z SP :P :szeroki_usmiech
Kiniu, cienko z sortami było, teraz dostałem równoważnik i poszukuję sortów brakujących, więc jak ktoś ma to proszę o kontakt, zwłaszcza że sporo rzeczy podejdzie z Wojsk Lądowych :wink:
delanopl, A nie masz tam u siebie sklepów mundurowych? U mnie nawet na giełdzie samochodowej można sorty nabyć za rozsądną cenę. Po za tym spróbuj w necie:
arturas03, wiem wiem, ale myślałem że komuś z OCP zalega może, więc i komuś by na flache wpadło i ja byłbym zadowolony ahmed799, jak mu powiem co wczoraj napisałeś to sam Cie Kiniu złoi na kwaśne jabłko :P :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 04 Sty, 13 18:15 ]
No to się wzięli za skoczków na L-4 z WFu. Dziś dzwonili do mnie z pracy, że mam jechać na WIML na stwierdzenie przydatności do służby, bo miałem zwolnienie z WFu 2 lata z rzędu.
Komentarz