Dziwi mnie, że trzeba komuś dodatkowo płacić, żeby był uczciwy.
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
A nie wpadliście na to jaka dzisiaj jest data??? :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
oświadczenia majatkowe składa sie juz od kilku lat do 31 marca
a tak na powaznie- westwi78, ten dodtaek mają wszystkie policje państw które weszły do Unii - poza nasza i chyba litewskaNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez aBencjuszJesteś narażony na korupcję to będziesz dostawał dodatek i uczciwie zarabiał
Komentarz
-
-
Koledzy szybkie pytanko, bo mam wątpliwości. Wczoraj jadąc do pracy (ok. 23.30) wyjeżdżając z zakrętu zobaczyłem jak jakieś 400 m dalej stoi radiowóz na zatoczce autobusowej a policjant raz machnął z góry na dół latarką z czerwonym światłem. Myśląc, że chcą mnie zatrzymać zwolniłem przy nich do jakichś 15 może 20 km/h gotów zjechać na parking, ale policjant jakby mnie w ogóle nie zauważył tylko stał plecami oparty o auto. Nie chciałem się spóźnić więc pojechałem dalej patrząc w lusterko czy aby nie pojechali za mną, ale nie. W związku z tym co mogło oznaczać takie machnięcie latarką i czy nie było to wprowadzanie w błąd? Szybko nie jechałem, może z 70 na 60 poza tym "suszarki" nie zauważyłem więc nie o prędkość chodziło. Co o tym sądzicie?
Komentarz
-
-
arturas03, zatrzymałbym się, ale nie chciałem się spóźnić na autobus (do pracy) A czy coś się działo? Jak jestem w tym miejscu dość często od 2 lat to nic nadzwyczajnego nie zauważyłem.Zamieszczone przez arturas03Jakby chciał zatrzymać to by ci wskazał miejsce gdzie to masz zrobić.
Komentarz
-
-
No i dopadło mnie 80% L4. :evil: W kwietniu na służbie jadąc służbowym motorkiem miałem wypadek i złamałem nogę. Dzisiaj na konto wpłynęło 80% wypłaty za lipiec pomniejszonej jeszcze o 20% wypłaty za czerwiec. :evil: Dzwonię zdziwiony do finansów, a tam mi mówią, że BHP-owiec nie skończył jeszcze postępowania powypadkowego. Dzwonię do BHP-owca i się dowiaduję, że owszem może do mnie przyjechać do domu i zakończyć postępowanie, ale i tak wyrównają mi dopiero po zakończeniu leczenia jak lekarz wypełni jakiś druk N8 :shock: I wisienka BHP-owca na koniec rozmowy: Takie są teraz przepisy. Rozumiem, że teraz ja muszę udowodnić, że sobie tej nogi specjalnie nie połamałem w domu bo inaczej tyle :fuck1 dostanę wyrównania. Nie powiem co człowieka może trafić :evil:
Komentarz
-
-
Mnie też walnie to po kieszeni w sierpniu. Obecnie siedzę na L-4 (10dni) bo mam ospę. Zalecenia lekarskie "leżeć" i z domu nie wychodzić bo choroba zakaźna, a telefon z roboty że muszę dostarczyć zwolnienie w przeciągu 7dni - paranoja...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
arturas03, dostaniesz wyrównanie na 100%. Po L-4 - komisja lekarska i później dostaniesz wyrównanie i jeszcze powinieneś kasę przytulić z odszkodowania w związku ze służbą i ze swojego PZU.
Po za tym nie wiem, czy osoba prowadząca może zakończyć postępowania i wysyłać go do kadr jak jeszcze jesteś na L-4 czyli formalnie nie zakończyłeś leczenia.
No mógłbym wysłać pocztą ale to jest Qrwa OSPA!!! Jak ja pójdę na pocztę? Po za tym wyglądam jak biedronka...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
mkania777, Wiem, że dostanę ale leczenie może potrwać (podobno do października o ile będzie wszystko dobrze). A garaż stoi nie pokryty :?
Zamieszczone przez mkania777No mógłbym wysłać pocztą ale to jest Qrwa OSPA!!! Jak ja pójdę na pocztę? Po za tym wyglądam jak biedronka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkania777osoba prowadząca może zakończyć postępowania i wysyłać go do kadr jak jeszcze jesteś na L-4 czyli formalnie nie zakończyłeś leczenia.
Byłem i pytałem w Sądzie Pracy - bo miałem inne zastrzeżenia do protokołu, ale akurat TEN element - był zgodny z przepisami.
Komentarz
-
Komentarz