złodzieje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Zamieszczone przez Techno200
    4x4BKF,

szacun, kozak jestes
    Kozak?? Nie no, Kozacy to kiedyś zamieszkiwali tereny Ukrainy, a z tego co wiem, to nie mam rodziny w tamtych rejonach

Zwykły obywatel.
    4x4

Komentarz

• loyd
      RS
      • 2010
      • 2342

Dzisiaj też wstawałem o 3 na karmienie małego, ale na szczęcie koła w mojej bryce były :wink:

Komentarz

• vince123
        Elegance
        • 2009
        • 923

policja czasami boi sie na taka akcje podjechac...przeczakaja , zlodzieje uciekna i potem ruszaja do akcji ...heh
        przypadek znany z wlasnej autopsji ....
        sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
        nadkole nowe LP
        kontakt PW

Komentarz

• westwi78
          RS
          • 2008
          • 2940

Zamieszczone przez vince123
          ?

Komentarz

• JanuszSz
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 2835
            • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez westwi78
            Zamieszczone przez vince123
            ?
            No co się dziwisz? Przecież bywa także z cudzej autopsji. :hehe :jump: :szeroki_usmiech
            Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

No takie autopsje są z reguły najwiarygodniejsze

Komentarz

• Danny10
                Drive
                • 2010
                • 88

Zamieszczone przez MartinezTychy
                W tym miejscu przypomina mi się przygoda którą miałem na początku swojej przygody z samochodami.
                Katowice ul.Gliwicka miałam wtedy swój I pojazd VW Golf I.
                Coś w takcie jazdy poczułem jakiś dziwny swąd jak by topiącej się instalacji elektrycznej,a parę dni wcześniej kumpel montował mi radio.
                Zjechałem na chodnik wyłączyłem silnik maska w górę niby wszystko Ok.
                Szarpie radio pochłonięty tym faktem nawet nie zauważyłem jak koleś mi grzebie pod maską.
                Pytam o co chodzi widząc,że wyciąga akumulator a on do mnie w te słowa.
                Ku..........wa jakoś się podzielimy ty radio a akuś i spie........my.
                Rozbawił mnie wtedy.
                \
                Pozdrawiam.
                1 Świetna historia.

Komentarz

• westwi78
                  RS
                  • 2008
                  • 2940

Zamieszczone przez Danny10
                  1 Świetna historia.
                  Bardzo jednak podobna do o rok młodszego od węgla dowcipu :

Jedzie dres swoim BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża Mercedes, wysiada drugi dres i pyta:
                  - Co robisz?
                  - Odkręcam koło - odpowiada pierwszy.
                  Ten z Mercedesa bierze kamień, wali w szybę i mówi:
                  - To ja wezmę radio!

Komentarz

• vince123
                    Elegance
                    • 2009
                    • 923

wracalismy z typem z imprezy,godzina kolo 2w nocy... na klatce zauwazylismy jakiegos goscia nieprzytomnego.podeszlismy zobaczyc co mu jest...kolega go delikatnie tracil i pyta sie czy wszystko ok..typ nagle sie zerwal i wyjal noz...i do nas z ta kosa...odskoczylismy za drzwi ,ja je trzymalem zeby do nas nie wszedl,a kupmel zadzwonil na policje..gosc po kilku probach przedostania sie do nas zrezygnowal i wycofal sie..to my za nim...wychodzimy z bloku a 2policjantow siedzi sobie w radiowozie i przyglada sie jak typek ucieka..skonczylo sie na spisaniu protokolu ...
                    a tamten koles byl nacpany...
                    sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                    nadkole nowe LP
                    kontakt PW

Komentarz

• blind_walker
                      RS
                      • 2010
                      • 4533
                      • Octavia I combi (1U5)
                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Lutnąć takim kluczem w kitę jednemu, drugiem i by był spokój.

mkII 20VT (600h worked)
                      Roooooomster

Komentarz

• Sebastian
                        Rider
                        • 2004
                        • 412

...i pójść siedzieć za łachudre... ??
                        RS BLUE

Komentarz

• Arhoax
                          Ambiente
                          • 2010
                          • 181

Ten temat powinien być w dziale "Humor" xDD Więcej się na śmiałem niż brać to na poważnie, może mam dobry humor czy coś

Jedynie i mam nadzieje ostatni raz, była taka sytuacja przed blokiem, że kręciło się w nocy dwóch typków i lukali do wszystkich samochodów jakie ukraść radio (do mojej skodziny też lukali) kiedy już się zdecydowali to podeszli do samochodów i w szybkim tempie wybili szyby, potem zawinęli radia i uciekli. To wszystko widział sąsiad i zawiadomił policję. Jak wiadomo zanim przyjechali to trochę minęło, lecz kiedy przyjechała policja to się okazało, że ukradli 2 czy 3 radia (raczej 3). Sąsiad nas nie budził bo nie chciał robić wielkiej afery zaraz w całym bloku tylko dzwonili do tych co były pokradzione radia. Czy ich złapali? nie mam pojęcia ale wątpię w to, bo wtedy byśmy o tym raczej wiedzieli, jak to bywa u rencistów kiedy plotkują
                          Arek

Komentarz

• 4x4BKF
                            L&K
                            • 2010
                            • 1279

Zamieszczone przez blind_walker
                            Lutnąć takim kluczem w kitę jednemu, drugiem i by był spokój.

Obrazek
                            Tym?? I co im tym zrobisz?? Guza nabijesz albo skórę na głowie rozetniesz??
                            Tym to leją dzieciaki albo panowie którzy się naoglądali filmów z Chuckiem lub osłuchali od sąsiada z klatki jak to oni ze szwagrem złodzieja kur na wsi łapali.

Zobacz czym leją fachowcy

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                            4x4

Komentarz

• blind_walker
                              RS
                              • 2010
                              • 4533
                              • Octavia I combi (1U5)
                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

...i pójść siedzieć za łachudre... ??
                              Za takie małe kradzieże (kołpaki, radia) często biorą się młodzi ludzie, a to dla szpanu, a to bo im kasy na fajki nie starczyło, z nudów itd. Jakby taki amator cudzej własności dostał manto od właściciela pojazdu, to by więcej tego nie zrobił, a na skargę nie pójdzie, bo na policji go zaaresztują, a jak poskarży się rodzicom, to mu jeszcze poprawią...
                              Samosądy nie są najlepszym rozwiązaniem, w sumie nie chodzi nawet o bicie, tylko pogonić gostka z kluczem 40< po osiedlu, to mu się odechce następnym razem.
                              mkII 20VT (600h worked)
                              Roooooomster

Komentarz

• noswer
                                Ambiente
                                • 2008
                                • 232

Pozwolę sobie dodać coś od siebie - na studiach mieszkałem w akademiku w Zabrzu - za akademikiem był parking na którym zostawiałem swoje ówczesne auto fiata uno 1.4 z 97 roku. Któregoś dnia patrzę - a tu zamek od bagażnika rozorany - myśle no ok otwiera się od wewnątrz nie robie - zamek rozwalili do środka nie weszli nie będę się przejmował. Tydzień później parkuje już przy głównej ulicy patrzę a tu auto otwartę ze środka pogineły stare klucze - dzwonie na policję a oni "jeśli pan chce to może Pan przyjechać ale to i tak nic nie da bo nie mamy szans na identyfikacje" stwierdziłem że szkoda czasu - kolejny tydzień - kolejny włam - zamek tak rozorany że się jednogroszówką otwiera - dzwonie i pytam czy nie można coś zrobić zwiększyć częstotliwości patroli czy coś... - odpowiedz "na tą dzielnicę na nocnej zmianie jest tylko jeden policjant" no to już nie drążyłem....

w efekcie lepko-rękich złapano jak już weszli na bezczelnego przez okno do jednego z pokoi w akademiku i komputer wynosili.... okazało się że to młodzieńcy z bloku obok który sam w sobie był ogrodzony i posiadał elektryczną bramę by mieszkańcom nikt nic nie gwizdnął...

Komentarz

• loyd
                                  RS
                                  • 2010
                                  • 2342

No i dzisiaj panowie niebiescy zadzwonili do żony, że chcieliby z nią jeszcze na ten temat porozmawiać.

Więc jednak coś się dzieje w sprawie !!!!!

Komentarz

Pracuję...