panowie, dawno już o tym nie pisałem, ale ten wątek jest o kodowaniu a nie o chińskich kablach, handlu i dopytywaniu się co obsłuży ten a co tamten kabelek, dla których przewidziano ten oto wątek:
Ciekawe autko do 10 tys zł
Zwiń
X
-
Ciekawe autko do 10 tys zł
Nadszedł mój czas, koniec siedzenia pod skrzydałmi rodziców czas zaskupić własne autko. Szukam czegoś zrwynego, bezpiecznego i mające własny styl. Kwota tak jak napisałem do 10 tys zł. Z wyposażenia 2 poduszki powietrzne, klimatyzacja, elektryczne szyby x2 i ABS to by było na tyle a moich wymagac. Moc nie mniej niż 90 koni, pojemność do 2 litrów. Z własnych pomysłów Ford Puma i Cougar. Czekam na jakieś wasze propozycje, każda będzie mile widziana. Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez mati160mające własny styl
zastanów się co będziesz mógł utrzymać bez szczypaniny, bo za 10tys pewnie można i S klasę kupić, tylko co potem.
mi do głowy przychodzą same przyziemne propozycje niestety...ale to chyba kwestia doświadczeniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez mati160mające własny styl
zastanów się co będziesz mógł utrzymać bez szczypaniny, bo za 10tys pewnie można i S klasę kupić, tylko co potem.
mi do głowy przychodzą same przyziemne propozycje niestety...ale to chyba kwestia doświadczenia
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez mati1602 poduszki powietrzne
Airbagi trzeba wymieniać chyba co 7 lat, a wąpię żebyś znalazł za tą kasę auto z 2003 roku (choć może nie znam cen obecnych).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez mati160Przecież nie chce klasy S chce coś innego anizeli Polo o mocy 60 koni. Tylko tyle i aż tyle.
a co Ci chodzi po głowie :?:
Zamieszczone przez AdamBza 10tyś zł to Yariskę w dobrym stanie ciężko kupić.
Zamieszczone przez tom2212mati160, a może DU Leganza ?
przykładowe oferty
http://allegro.pl/daewoo-leganza-2-2...406966086.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Ford Puma, Cougar czy Opel Tigra. takie mi chodzą po głowie
ja na powyższe bym nawet nie spojrzał, mimo, że pewnie mają jakiś styl, cougara nie znam ale jestem pewien, że jest drogi utrzymaniu.
cóż, ja bym zapodał Nubirę 2.0 na full wypasie, która z BKD robi wiatraka, jest tania jak barszcz i nie ma żadnego stylu i dobrze jeździ.
I poniżał tedeiki
[ Dodano: Pią 14 Sty, 11 17:36 ]
albo
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez mati160Ford Puma, Cougar czy Opel Tigra. takie mi chodzą po głowie
ja na powyższe bym nawet nie spojrzał, mimo, że pewnie mają jakiś styl, cougara nie znam ale jestem pewien, że jest drogi utrzymaniu.
cóż, ja bym zapodał Nubirę 2.0 na full wypasie, która z BKD robi wiatraka, jest tania jak barszcz i nie ma żadnego stylu.
[ Dodano: Pią 14 Sty, 11 17:36 ]
albo
http://otomoto.pl/daewoo-lanos-C15695969.html
Komentarz
-
-
ja mam meganke coupe juz drugą teraz 2.0 16v 147km i jestem zadowolonya idzie kupić w dobrym stanie do dychy :diabelski_usmiech ale to trzeba lubiec francuzy
http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adi747ja mam meganke coupe juz drugą teraz 2.0 16v 147km i jestem zadowolonya idzie kupić w dobrym stanie do dychy :diabelski_usmiech ale to trzeba lubiec francuzy
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatylko widzisz, Cougara z silnikiem na który Cię stać Nubira objeżdża :lol:
i to jest żałosne
i o to chodzi :twisted:
2.0 i 16V CDX 133 / 5400 184 185 9.5
Do 100 km/h fakt ustępuje jej o 0,1 sekundy, za to maksymalnie pójdzie 24 km/h wiecej.
Zamieszczone przez tom2212mati160, no a leganza bee ?
Zamieszczone przez adi747ja mam meganke coupe juz drugą teraz 2.0 16v 147km i jestem zadowolonya idzie kupić w dobrym stanie do dychy :diabelski_usmiech ale to trzeba lubiec francuzy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Do 100 km/h fakt ustępuje jej o 0,1 sekundy, za to maksymalnie pójdzie 24 km/h wiecej.
leganza też fajna, tylko nie brałbym starego automata, żeby się nie rozsypał alboco, bo wtedy koszta będą pewnie większe niż za całe auto :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilNoo, mowa- pokaż mi człowieka, który francuza nie lubi :diabelski_usmiech
Ale do tematu- Punto HGT, Alfa Romeo Spider
http://allegro.pl/punto-ii-hgt-i1395260701.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez mati160Do 100 km/h fakt ustępuje jej o 0,1 sekundy, za to maksymalnie pójdzie 24 km/h wiecej.
leganza też fajna, tylko nie brałbym starego automata, żeby się nie rozsypał alboco, bo wtedy koszta będą pewnie większe niż za całe auto :idea:
[ Dodano: Pią 14 Sty, 11 17:55 ]
Zamieszczone przez iceman_nza 10k wybór dużyale potem trzeba jakoś to utrzymać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Tak jak pisałem Punto odpada ze względu na gabaryty
Zamieszczone przez szkodaStilo 3d
(kumpel chyba będzie się takiego pozbywał 1,6 z jakimś bardzo małym przelotem - spadek po teściu...)It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Ford Puma, Cougar czy Opel Tigra. takie mi chodzą po głowie
Tigra hm... siedziałeś w środku?Ja kiedyś tak i nawet jezdziłem. 1.4 pali sporo czesto też olej, bo poprzedni właściciel dawał ognia.Auto raczej dla kobiety
Cougar nie wiem czy auto ma byc do lansu czy do jezdzenia na codzien.Ale według mnie Cougar nie jest ani do tego ani do tego.Tani w utrzymaniu na pewno nie bedzie.Ludzie polecają w nim 2.5l
W sumie to ciężko coś wyszarpać normalnego do 10tyś
Może jakaś Leganza ,Nubira,Avensis I,LagunaI w tych pieniądzach się zmieścisz ale laski na te auta raczej nie wyrwiesz :wink: ale powinieneś byc zadowolony jako użytkownik.
Szukanie czegoś w stylu Cougar,Calibra,Golf,Tigra moim zdaniem nie ma sensu bo auta już wiekowe a ktoś kto je użytkował to raczej dawał ognia.Nawet jakby były całe z tytanu to ich stan i tak bedzie miał wiele do życzenia...
Komentarz
-
Komentarz