Ciekawe autko do 10 tys zł

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Voit
    Elegance
    • 2010
    • 816

Re: Ciekawe autko do 10 tys zł

Śledzę ten temat i coraz bardziej poprawia mi się humor...
    Miało być ciekawe auto, z pazurem, własnym stylem i charakterem.
    Zamieszczone przez mati160
    (...)Szukam czegoś zrwynego, bezpiecznego i mające własny styl. Kwota tak jak napisałem do 10 tys zł.(...)
    A co mamy?
    -Opel Astra II
    -Daewoo Nubira
    -Daewoo Lanos
    -Daewoo Leganza
    -Golf IV
    I jeszcze kilka innych, podobnie bezbarwnych i nieciekawych pojazdów...
    Laguna I :lol: :lol: :lol:

...Zgadzam się z tym, co napisał szkoda - za te pieniądze kup nubirę i jeździj.
    Albo dozbieraj do "ciekawego auta z własnym stylem".

Komentarz

• shok
      RS
      • 2009
      • 2070
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez Voit
      A co mamy?
      -Opel Astra II
      -Daewoo Nubira
      -Daewoo Lanos
      -Daewoo Leganza
      -Golf IV
      I jeszcze kilka innych, podobnie bezbarwnych i nieciekawych pojazdów...
      Laguna I
      A jeżdziłeś kiedyś ta Laguna I.Podobnie jak wczesniej wspomniany Peugeot.Jesli chodzi o komfort to bije twoją Octavie bez zająkniecia.Podjedz na jakiś komis i się przejedz.Zobacz środek a potem wstawiaj jakieś śmieszki.Wymien wady tego auta. Nie zapominaj ,mówimy o kwocie do 10tyś.

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

Peugeot 406 - łakomy kasek szczególnie z fajnym silnikiem i w sedanie
        Jeździłem takim z silnikiem 1.8 benzyna, komfort podróżowania, prowadzenia rewelacja jak dla mnie, samochód który darzę największym sentymentem z byłych.

Komentarz

• Voit
          Elegance
          • 2010
          • 816

shok Nie chodzi o komfort. Chodzi o:
          (...) Szukam czegoś zrwynego, bezpiecznego i mające własny styl. Kwota tak jak napisałem do 10 tys zł. Z wyposażenia 2 poduszki powietrzne, klimatyzacja, elektryczne szyby x2 i ABS to by było na tyle a moich wymagac. Moc nie mniej niż 90 koni, pojemność do 2 litrów.(...)
          Podkreślenie moje.
          Napisz, proszę, coś o niepowtarzalnym, własnym stylu Laguny I.
          :lol:
          Śmieszki będę wsadzał tam, gdzie coś mnie będzie śmieszyć.

Komentarz

• Radso
            Drive
            • 2008
            • 64

http://otomoto.pl/fiat-seicento-spor...C16523189.html - przykład
            Tani w utrzymaniu i całkiem sympatycznie sie tym jezdzi.

Komentarz

• mati160
              RS
              • 2009
              • 2453
              • Octavia III combi (5E5)
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Voit
              shok Nie chodzi o komfort. Chodzi o:
              (...) Szukam czegoś zrwynego, bezpiecznego i mające własny styl. Kwota tak jak napisałem do 10 tys zł. Z wyposażenia 2 poduszki powietrzne, klimatyzacja, elektryczne szyby x2 i ABS to by było na tyle a moich wymagac. Moc nie mniej niż 90 koni, pojemność do 2 litrów.(...)
              Podkreślenie moje.
              Napisz, proszę, coś o niepowtarzalnym, własnym stylu Laguny I.
              Śmieszki będę wsadzał tam, gdzie coś mnie będzie śmieszyć.
              Oto Laguna wyróżniająca się na drodze http://www.autogaleria.pl/tapety/img..._1998_01_s.jpg

Zamieszczone przez Radso
              http://otomoto.pl/fiat-seicento-sporting-klima-C16523189.html - przykład
              Tani w utrzymaniu i całkiem sympatycznie sie tym jezdzi.
              Niestety odpada szukam czegoś większego od Fabii wiec takie auta już pierwszego kryterium nie spełniają

имплантация зубов киев

Komentarz

• Voit
                Elegance
                • 2010
                • 816

(...)
                Oto Laguna wyróżniająca się na drodze http://www.autogaleria.pl/tapety/img..._1998_01_s.jpg
                (...)
                Jak dla mnie, wyróżnia się tylko tym, że jest ładnie nawoskowana.

Ale to ma być auto dla Ciebie.
                Jeśli Ci się podoba, to kupuj i niech Ci się dobrze jeździ.

Komentarz

• shok
                  RS
                  • 2009
                  • 2070
                  • Octavia I (1U2)
                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez Voit
                  Zgadzam się z tym, co napisał szkoda - za te pieniądze kup nubirę i jeździj.
                  Voit, Napisz, proszę, coś o niepowtarzalnym, własnym stylu Nubiry.
                  W ogóle co można rozumiec przez słowo własny styl.Każde auto ma swoj własny styl.Poza Alfa bo ona ma już szczególnie własny styl odbiegający od reszty.
                  Kwota 10tyś nie jest kwotą z którą można przebierać wśród aut.

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 16:40 ]
                  Zamieszczone przez Voit
                  Jeśli Ci się podoba, to kupuj i niech Ci się dobrze jeździ.
                  miałem taką w rodzinie.I szczerze polecam.Była niezawodna i komfortowa.

Komentarz

• Voit
                    Elegance
                    • 2010
                    • 816

Zamieszczone przez shok
                    Voit, Napisz, proszę, coś o niepowtarzalnym, własnym stylu Nubiry.
                    (...)
                    Nubira nie ma stylu.
                    Ale spełnia z nadwyżką wszyskie pozostałe kryteria.

Komentarz

• michu71
                      Ambiente
                      • 2010
                      • 206

BMW 318is coupe
                      Fiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r

Komentarz

• Big
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 6389

mati160, pomyśl nad ... Renault Clio II ph II. Za 10 tyś (no moze 11) powinieneś kupic Clio II ph II z 2002 r. z silnikiem 1.4 16V (98KM). Poszukaj wersji extreme lub Dynamique. Będziesz miał fajny mały samochodziek z mocnym silnikiem, kubełkowymi fotelami, 4 poduszkami, ABS,EBV, el. szybami i lusterkami, alumami i radiem sterowanym przy kierownicy. Dodatkowo Clio II to bardzo wdzięczny temat do delikatnego tuningu, a wersja 3-drzwiowa ma fajny sportowy styl

Odradzam natomaiast wszelkie wynalazki w stylu BMW, Forda Pumy, Audi czy innych drogich lub żadkich samochodów których codzienna eksploatacja (zwlasza jesli mówimy o egz. majacych 12-15 lat) będzie baaaaardzo kosztowna.

P.S.
                        Mój brat ma do sprzedania Clio Sport II ph II 2.0 16V ale on raczej nie sprzeda go za mniej niż jakieś 16 tyś zł.

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:23 ]
                        mati160, wpadłem na jeszcze jeden pomysł. Auto dość ekstrawaganckie,wyróżniajace się w tłumie, mocne, choć małe, ale nie ma wogóle żadnych jaśków ani elektronicznych wspomagaczy - czyli wyzwanie
                        A chodzi mi o .... Renault 5 GT TURBO :twisted: Autko ma 1.4 z turbiną geretta 120 KM a waży ... 940 kg :twisted: Ale baaardzo trudno dostać zadbany egz. Własciwie to w Polsce jest to nie możliwe. Trzeba by ściągać go z zachodu. Ale za 1990-91 r. musiałbyś zapłacić jakieś 12-14 tyś zł

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:31 ]
                        Zamieszczone przez adi747
                        koledzy polecali Ci megane to jak coś opisze ci w skrócie silnik 2.0 16vIDE 140KM nie pchaj sie w to bo ma bezposredni wtrysk paliwa
                        W Megane Coupe I ph II gdzie wystepował ten silnik (choc można zawsze kupic ph I gdzie był tylko F4R 140 KM) był obok niego dostępny takze zwykły 2.0 16V 140 KM (dok. F4R) i wcale nie trzena kupować IDE która notabene żeby trafić trzeba się od choroby naszukać, bo aut z ta jednostką sprzedało sie bardzo mało

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:40 ]
                        mati160, co do Laguny I . Jesli miałbyś kupowac to auto to daj znać Miałem takie auto przed O II przez 3 lata wiec troche się na nim znam i wiem na co patrzec i co kupować
                        W każdym razie tak na szybko, polecam ci TYLKO wersje po lifcie czyli Lagunę i ph II który był w 1998 r. (inne silniki, fotele, bogatsze wyposażenie) i najlepiej z 2000 r. z polskiego salonu i nie na darmo to piszę - Otóż w 2000 r. w Polsce oferowana była linia specjlana Laguny która nosiła nazwę Millenium. Była ona dostepna w 3 wersjach wyposazenia RTE, RXE, RXT przy czym nawet w najubozszej wersji RTE Millenium do wyposazenia serwyjnego nalazały takie żeczy jak automatyczna klima, podgrzewana szyba przednia, 4 poduchy, ABS, el. szyby z przodu, el. lusterka. Co ciekawe NIGDZIE w europie poza Polską linia Millenium nie była dostępna, a egz. z np. Niemiec czy Francji miały .... uboższe wyposażenie :!:
                        Z silników polecam ci albo 1.8 16V (F4P 120 KM) albo 2.0 16V (F4R 140 KM).
                        Czarny Elegance

Komentarz

• adiwaw
                          Ambiente
                          • 2009
                          • 167

Ja sprzedaję swoją octavię I po fl 1.8 20v agn za 10tys. rocznik 98 a lifting zrobiłem sam łącznie z klapą bagażnika. Jedynie deska stara

Komentarz

• Agamek12
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 9941
                            • Ford

Co do Laguny 1. Jakieś 3-4 lata temu mój kuzyn kupił na handel 1.8i z 1994 roku od taksówkarza za około 4kzł. Auto jeździło na gazie, specyfika użytkowania (taksówka w Warszawie) bardzo niekorzystna. Auto z zewnątrz dość zniszczone (między innymi progi "wypiaskowane" piaskiem i innym brudem spod kół, poobijane, wyblakłe, itp.), ale środek bez wielkich przetarć i zniszczeń. Silnik nie brał oleju, skrzynia biegów bez żadnych usterek. I teraz najlepsze: oryginalny przebieg tego auta to było ponad 400.000km!!!
                            Kuzyn troszkę przy nim pogrzebał, ponaprawiał, powymieniał *włożył jakieś 2kzł) i... sprzedał za niemal 10.000zł! I po poprawkach auto naprawdę wyglądało i jeździło bardzo dobrze.

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 18:11 ]
                            Zamieszczone przez adiwaw
                            Ja sprzedaję swoją octavię I po fl 1.8 20v agn za 10tys. rocznik 98 a lifting zrobiłem sam łącznie z klapą bagażnika. Jedynie deska stara
                            Nooo - i to jest najlepsza pomysła!
                            Adam... Używam:
                            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Coke
                              Elegance
                              • 2010
                              • 771
                              • Octavia II (1Z3)
                              • AUM 1.8 20VT 150 KM
                              • BWA 2.0 TSI RS 200 KM

jak chcesz nie psujące się, fajne auto za 10 000 to kup Honde Civic EJ9 z silnikiem 1,5 vtec 114 KM 3d lub 1,6 105 KM coupe lub 1,6 16V 116 i 126 KM 5d
                              Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk

Komentarz

• mati160
                                RS
                                • 2009
                                • 2453
                                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Big
                                mati160, pomyśl nad ... Renault Clio II ph II. Za 10 tyś (no moze 11) powinieneś kupic Clio II ph II z 2002 r. z silnikiem 1.4 16V (98KM). Poszukaj wersji extreme lub Dynamique. Będziesz miał fajny mały samochodziek z mocnym silnikiem, kubełkowymi fotelami, 4 poduszkami, ABS,EBV, el. szybami i lusterkami, alumami i radiem sterowanym przy kierownicy. Dodatkowo Clio II to bardzo wdzięczny temat do delikatnego tuningu, a wersja 3-drzwiowa ma fajny sportowy styl

Odradzam natomaiast wszelkie wynalazki w stylu BMW, Forda Pumy, Audi czy innych drogich lub żadkich samochodów których codzienna eksploatacja (zwlasza jesli mówimy o egz. majacych 12-15 lat) będzie baaaaardzo kosztowna.

P.S.
                                Mój brat ma do sprzedania Clio Sport II ph II 2.0 16V ale on raczej nie sprzeda go za mniej niż jakieś 16 tyś zł.

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:23 ]
                                mati160, wpadłem na jeszcze jeden pomysł. Auto dość ekstrawaganckie,wyróżniajace się w tłumie, mocne, choć małe, ale nie ma wogóle żadnych jaśków ani elektronicznych wspomagaczy - czyli wyzwanie
                                A chodzi mi o .... Renault 5 GT TURBO :twisted: Autko ma 1.4 z turbiną geretta 120 KM a waży ... 940 kg :twisted: Ale baaardzo trudno dostać zadbany egz. Własciwie to w Polsce jest to nie możliwe. Trzeba by ściągać go z zachodu. Ale za 1990-91 r. musiałbyś zapłacić jakieś 12-14 tyś zł

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:31 ]
                                Zamieszczone przez adi747
                                koledzy polecali Ci megane to jak coś opisze ci w skrócie silnik 2.0 16vIDE 140KM nie pchaj sie w to bo ma bezposredni wtrysk paliwa
                                W Megane Coupe I ph II gdzie wystepował ten silnik (choc można zawsze kupic ph I gdzie był tylko F4R 140 KM) był obok niego dostępny takze zwykły 2.0 16V 140 KM (dok. F4R) i wcale nie trzena kupować IDE która notabene żeby trafić trzeba się od choroby naszukać, bo aut z ta jednostką sprzedało sie bardzo mało

[ Dodano: Sob 15 Sty, 11 17:40 ]
                                mati160, co do Laguny I . Jesli miałbyś kupowac to auto to daj znać Miałem takie auto przed O II przez 3 lata wiec troche się na nim znam i wiem na co patrzec i co kupować
                                W każdym razie tak na szybko, polecam ci TYLKO wersje po lifcie czyli Lagunę i ph II który był w 1998 r. (inne silniki, fotele, bogatsze wyposażenie) i najlepiej z 2000 r. z polskiego salonu i nie na darmo to piszę - Otóż w 2000 r. w Polsce oferowana była linia specjlana Laguny która nosiła nazwę Millenium. Była ona dostepna w 3 wersjach wyposazenia RTE, RXE, RXT przy czym nawet w najubozszej wersji RTE Millenium do wyposazenia serwyjnego nalazały takie żeczy jak automatyczna klima, podgrzewana szyba przednia, 4 poduchy, ABS, el. szyby z przodu, el. lusterka. Co ciekawe NIGDZIE w europie poza Polską linia Millenium nie była dostępna, a egz. z np. Niemiec czy Francji miały .... uboższe wyposażenie :!:
                                Z silników polecam ci albo 1.8 16V (F4P 120 KM) albo 2.0 16V (F4R 140 KM).
                                Clio i 5 stanowczo nie, jeśli już to Megane lub Laguna. Oki przy zakupie chętnie skorzystam z Twojej pomocy jeśli nie będziesz miał nic przeciwko oczywiście

имплантация зубов киев

Komentarz

• Big
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 6389

Oki przy zakupie chętnie skorzystam z Twojej pomocy jeśli nie będziesz miał nic przeciwko oczywiście
                                  NIe ma sprawy, jak tylko będe umiał to chętnie pomogę także wal śmiao.
                                  Coś tam o Renault wiem, bo przed O II miałem 3 pod rząd i dość mocno interesowałem się wyrobami i historią tej firmy
                                  Czarny Elegance

Komentarz

• mati160
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 2453
                                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Big
                                    Oki przy zakupie chętnie skorzystam z Twojej pomocy jeśli nie będziesz miał nic przeciwko oczywiście
                                    NIe ma sprawy, jak tylko będe umiał to chętnie pomogę także wal śmiao.
                                    Coś tam o Renault wiem, bo przed O II miałem 3 pod rząd i dość mocno interesowałem się wyrobami i historią tej firmy
                                    oki, a jeśli mogę wiedzieć jakie?

Zamieszczone przez Coke
                                    jak chcesz nie psujące się, fajne auto za 10 000 to kup Honde Civic EJ9 z silnikiem 1,5 vtec 114 KM 3d lub 1,6 105 KM coupe lub 1,6 16V 116 i 126 KM 5d
                                    Z tą Hondą wszystko fajnie tylko ciężko o taką która ma na pokładzie to czego oczekuje.

имплантация зубов киев

Komentarz

• Big
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 6389

oki, a jeśli mogę wiedzieć jakie?
                                      1. Renault 21 TSE 1.7 (F2N)
                                      2. Renault Clio II ph I RTE 1.9 d
                                      3. Renault Laguna I ph II Millenium RXE 1.8 16V (F4P) Kombi

Dodatkowo moi rodzice mieli jeszcze do niedawna Megane II ph I 1.6 16V sport way.
                                      Ale tak jak ci pisalem dośc mocno interesowałem sie swojego czasu Renówkami więc dość dobrze znam ich mocne i słabe strony.
                                      Czarny Elegance

Komentarz

• Udesky
                                        RS
                                        • 2007
                                        • 1692
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

To jak renault, to może coś takiego:
                                        Renault Safrane 3.0 Biturbo

Nawet już nieco zszedł z ceny z 15 do 10 tyś, a więc w twoim zasięgu.
                                        W Polsce nie ma kryzysu.
                                        Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• mati160
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 2453
                                          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Udesky
                                          To jak renault, to może coś takiego:
                                          Renault Safrane 3.0 Biturbo

Nawet już nieco zszedł z ceny z 15 do 10 tyś, a więc w twoim zasięgu.
                                          http://moto.allegro.pl/renault-safra...406411463.html
                                          Brzmi interesująco ale ona mnie łyknie w całości a poza tym pojemność max 2 litry wyznaczyłem 3 to litr więcej. Tak się mówi ale to prawie podstawowe Polo extra wiec muszę podziękować za ofertę, niestety

имплантация зубов киев

Komentarz

• seba12a
                                            Ambiente
                                            • 2010
                                            • 142

ten renooooooooo to pewnie dłużej stał w serwisie niż na drodze.
                                            Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?

Komentarz

• zwolin
                                              Rider
                                              • 2010
                                              • 656

No ciekawa propozycja, a ty jaką masz Carisme?
                                              1.8 16V SOHC, czyli normalna benzynka, tylko, że 16 zaworów na jednym wałku. 115 KM w serii. Bardzo ładnie ciągnie z samego dołu, więc da się jeździć ekonomicznie (8,5 l/100km po mieście (żona) - 9-10 l/100km (ja).
                                              Co do tego jak jeździ to np Golf IV szwagra 1.9 TDI 101 KM regularnie dostawał łomot aż miło.
                                              Wyposażenie 4PP, klima auto, ABS, regulacja wysokości i kąta siedziska kierowcy, elektryczne szyby i lusterka, halogeny soczewkowe, centralny zamek. Rok produkcji '97. Na dzień dzisiejszy realna wartość może z 8 kpln
                                              Plusy: Dużo miejsca w środku i duży kufer, fajne zawieszenie (twarde, ale bez przesady), wyposażenie, jak dla mnie to ma jakiś tam swój styl, silnik nie do zajeżdżenia. Stosunkowo tani serwis - generalnie w niezajeżdżonych samochodach nie zdarzają się poważne awarie - wymienia się łączniki stabilizatorów, co 100kkm sworznie wachaczy, ori amortyzatory wytrzymują ok 200kkm - kayaby na przód ok 450pln komplet. Tarcze i klocki ATE równe 400pln.
                                              Minusy: francuska k...a skrzynia - niby działa, ale z zasady działania jest mało precyzyjna - tulejki wybieraka wymienia się tak jak olej (kilkadziesiąt pln, ale dali z tym d..y i tyle), w wersji przedliftowej, bo za 10k to tylko taka wchodzi w rachubę są za małe tarcze hamulcowe - normalnie dają radę, ale jak trzeba ze 150 do 0 depnąć, to czuć, że ciepło im się robi, rozmiar opon - na alu 15 trzeba wrzucić 195/55, bo na profilu 50 to sie taczki robią i schody z trakcją się pojawiają. Rozmiar mało typowy a przez to drogi.
                                              Moja carisma ma na szafie niecałe 270 kkm i jedyne co nie działa, to antena się nie do końca wysuwa
                                              Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
                                              O II Tour Combi 1.6
                                              Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• Skfarek
                                                RS
                                                • 2010
                                                • 4795
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

mati160, kumpel ma do sprzedania pewną i bardzo zadbaną Alfę 156, krajówka, 1.8 16v pod machą, przebieg coś koło 120 tys., rocznik około 2000, przebieg tak mały bo mają 4 auta w domu na 3 osobową rodzinę Nie miała żadnych przygód blacharskich (auto znam od kupienia) z klimą, ma do niej oryginalne 17ki (piękne "telefony"). Kolor biały, nie ma tego ogromnego paskudnego spojlera na klapie. Spełnia twoje warunki co do wyposażenia i stylowości :wink: Jak coś wal na priva to ustalimy szczegóły kontaktowe

PS. ten konkretny egzemplarz nie spełnia obiegowych opinii co do awaryjności alfy :wink:
                                                Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
                                                6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
                                                Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• Udesky
                                                  RS
                                                  • 2007
                                                  • 1692
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Skfarek
                                                  Alfę 156, krajówka, 1.8 16v pod machą
                                                  Lepiej już szukać 2.0, palą praktycznie tyle samo, a różnica w mocy jest.
                                                  PS. ten konkretny egzemplarz nie spełnia obiegowych opinii co do awaryjności alfy
                                                  A jak sprawa zawieszenia? Bo z tego co mi wiadomo, to chyba wahacze są tam tak skonstruowane, że mają już luz po przejechaniu przez próg warsztatu. :szeroki_usmiech
                                                  O ile się nie mylę to TS miały problem z wariatorem i chyba z czujnikiem położenia wału.

Ale naprawa wad powyższych nie była specjalnie kosztowna i uciążliwa.

A Saba 9-3, nie bierzesz pod uwagę? Na przykład takie cabrio:

Ludzie pozytywnie się o nim wypowiadają.

Albo Audi w cabrio
                                                  W Polsce nie ma kryzysu.
                                                  Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Agamek12
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 9941
                                                    • Ford

Zamieszczone przez Udesky
                                                    Alfę 156, krajówka, 1.8 16v pod machą
                                                    Lepiej już szukać 2.0, palą praktycznie tyle samo, a różnica w mocy jest.
                                                    Ale przecież 2.0 pali niewiele mniej niż 2.5 V6, wiec chyba jeszcze lepiej kupic "fałkę". Dodatkowo GTA wcale nie jest bardziej paliwożernie niż 2.5 - dlaczego więc nie szukać 3.2? :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
                                                    Adam... Używam:
                                                    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                                    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

Pracuję...