Jeżeli w "sezonie" to:
1. Rowy - przyzwoite ceny, wszystko na miejscu, sporo przyzwoitych jadłodajni
2. Dźwirzyno - taniej j.w., stosunkowo mało kolonii (zmoich obserwacji)
3. Mielno - wolałbym sie tarzać w psich wymiocinach niż spędzić lato w Mielnie. Byłem kilka razy przejazdem/na kilka godzin/służbowo. Drogo/głośno - po prostu nie. Ja tak wypoczywać nie potrafię.
Wielu ludzi jeździ do Mielna i chwali.
Ja wolę odpoczywać w spokoju, stąd te dwie pierwsze są blożej memu sercu
ja w zeszłym roku byłem w takiej mieścinie jak Dębina jak kto lubi spokój to może tam spróbować. w zeszłym roku na początku sierpnia przy tych upałach znalazłem 5 dni noclegu jak to sie mówi "za pięć 12" gdzie w innych mi znanych miejscowościach wybrzeża nie bylo szans na to. jedna knajpka, dwa sklepiki spożywcze przy zejsciu na plaże lody automaty do gier pod jednym namiotem i wsio. plaza strzeżona szeroka. wieksze miejscowosci to Rowy(5 minut autem lub 45m spacerkiem) lub Ustka.
freestyler, w jakim miesiącu się tam wybierasz?
Ja w Łebie jestem co rok i jadę też za dwa tygodnie.
W ubiegłym roku w maju też byłem i kilka razy widziałem samochód nadzoru budowlanego zaparkowany przed Chomiczówka, Ośrodek jest wystawiony na Otodom już od bardzo dawna.
Oczywiście nic to nie musi znaczyć, nie byłem tam nigdy i może jest to najlepszy ośrodek w Łebie.
Na czym Ci najbardziej zależy? Plac zabawa/dobra kuchnia etc?
Może będę mógł cos pomóc, jeżeli życzysz.
Jak Kaliszak Kaliszakowi
Chomiczówka to nowoczesny ośrodek wypoczynkowy w Łebie - noclegi blisko morza. Wczasy z rodziną w Łebie. Pensjonat i domki w centrum Łeby, blisko morza. Łeba Ośrodek Wypoczynkowy blisko morza.
był ktoś kiedyś? jedziemy z 3 letnim synkiem dlatego zależy nam na atrakcjach tego typu które oferuje ten ośrodek.
No ale przecież Dębki to ciasna i głośna miejscówka - absolutnie w mojej opinii nienadająca się na wakacje w dziećmi. Nie ma nic wspólnego z tematem i spokojnym wypoczynkiem.
sezon coraz bliżej,macie cos godnego polecenia w Dębkach z jakimś małym placem zabaw ? Nie mylić z Dąbkami.Z góry dziękuję
Z dwa lata temu byłem tutaj i było ok. Warunki fajne, jest plac zabaw, do plaży bardzo blisko (przy ujściu Piaśnicy). Można było za darmo korzystać z rowerów i po przejściu do innego ośrodka z dmuchańców.
leonn, to mnie wtajemnicz o co chodzi, może być na pw, bo nie ogarniam o co chodzi
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 16 23:44 ] spj, skąd wziąłeś ten Ocypel z datą 25.04 u mnie? to nie ja, ja się przecież nie deklarowałem na Ocypel nawet w żadnym temacie... :roll:
Zostaw komentarz: