no pamiętam , tylko jakoś mi sie wydawało że pisałeś o czyszczeniu tych białych elementów , ale to pewnie ktoś inny..
Wczasy nad morzem w bardzo spokojnym miejscu - gdzie?
Zwiń
X
-
Ale jak oglądałem Rowy to tam same lasy w koło Syn się zanudzi i przy okazji uprzyksxy wczasy :diabelski_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Milordfreestyler, w jakim miesiącu się tam wybierasz?
Zamieszczone przez MilordNa czym Ci najbardziej zależy? Plac zabawa/dobra kuchnia etc?
Komentarz
-
-
chrisk_89 wybacz, nie załapałem skrótu PK w podpisie...ops:
krissos ja ze swoim (wtedy) dwulatkiem byłem w Rowach na początku wrześnie ubiegłego roku. Co prawda tylko na tydzień, ale nie narzekał. Myślę, że w sezonie nudzić się tam na pewno nie będą
Do Mielna zraziłem się dosyć mocno, ale to może tylko moja opinia.
freestyler obawiam się, że znalezienie sensownego noclego w tym terminie może graniczyć z cudem już. To jest absolutny szcyt sezonu i jeżeli w Łebie jakieś miejsca jeszcze są to jest duża szansa, że:
1. Iidotycznie drogie
2. Fatalne warunki
3. Za plotem jest już Nowęcin
Z obiektów, które ja kojarzę i które spełniają Twoje wymagania to:
1. Wcześniej wspomniany już Rejs (będe tam od 28.05) - oni jakoś strasznie nie podnieśli cen ostatnio. Plusem Rejsa jest też pokój zabaw w środku, w razie niepogody fajna rzecz.
2. Arena Słońca - nie byłem, ale wielu ludzi bardzo pozytywnie sie o nich wypowiadało, sa na liście do odwiedzenia w przyszłym roku
3. Pan Twardowski - droższa półka niestety, bardzo dobre jedzenie, przyzwity plac zabaw
4. Star - największy chyba w Łebie ośrodek i tu bym upatrywał szans na wolne miejsce jeszcze. Duży zielony teren. Byłem raz, niestety mieli jakieś problemy z kuchnia i jedzenie było przeciętne wtedy.
Ja osobiście polecam Rejs, jeżeli mają wolne miejsca. Bardzo dobre jedzenie, wystarczająco duże pokoje, plac zabaw, ogólnodostępna kuchnia, blisko do morza.
Moją opinią o Chomiczówce bardzo się nie kieruj, nie byłem tam więc ciężko wydawać mi osądy. Te dwie rzeczy o ktorych pisałem wcześniej mnie osobiście odstraszyły od prób spędzenia tam wakacjiRafał
Komentarz
-
-
Milord, Ja jak co roku pod koniec sierpnia jeżdżę do STAR-u. Nie wiem kiedy byłeś tam ostatnio, ale dużo się zmieniło na plus.
1. kuchnia się poprawiła - śniadania i obiadokolacje - szwedzki stół
2. plac do zabaw dla dzieci, no i klub malucha z animacjami
3. ja biorę pokój studio i jest wystarczająco dużo miejsca
4. blisko do morza
Śmiało mogę polecić koledze freestyler,
jadę w tym roku od 20.08 do 27.08O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
lubek24, ja też byłem bardzo zadowolony ze STARa
Naprawdę duzo zieleni, czyste pokoje, pełna kultura.
No i cena, która wtedy była naprawdę zacna, bo mieli jakaś specjalną ofertę w maju.
Jeżeli chodzi o jedzenie to sama kelnerka przyznała, że kucharz się rozchorował i zastępuje go ktoś nie do końca obyty w sztuce kulinarnejTakie przypadki się pewnie zdarzają, tymbardziej poza sezonem.
Kłótliwym klientem nie jestem, więc przyjąłem na klate
Ja również polecam STARaRafał
Komentarz
-
-
Rowy mi nie za bardzo odpowiadają, Mielno mocno odradzacie, więc zostało Dźwirzyno"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
kiedyś zatrzymałem się w tym rejonie pooglądać plażę i było to własnie koło ostrowa jak pamiętam. plaża jak w rejonie karwi , bez klifu.
na pewno przejżdżałes tam jak jeździłeś karwia -Władysławowo. parkujesz przy ulic . kiedyś na potęgę kradli auta tam. :lol:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Jadę w sobotę do Ostrowa k. Karwii.
(...)
Miejsce wg. mnie, jest super - jeszcze jest w miarę cicho.
Z Ostrowa na plażę, średnio, idzie się spacerkiem ok. 20 min, tak więc, nie ma potrzeby podjeżdżać autkiem, ale można i parking jest (był jeszcze rok temu) spory i bezpłatny - zlokalizowany zaraz za pierwszy mostkiem, patrząc od lasu/morza, na ul. Plażowej.
Plaża, typowa, płaska. W ubiegłym roku były cały czas wiatry wschodnie, to i duża jej część była zabrana przez morze, ale i tak nie brakuje miejsca.
W centrum Ostrowa, jest market Lewiatan, tak więc nawet dobre zaopatrzenie można zrobić w humanitarnych cenach.
Są i mniejsze sklepy w tym samoobsługowe i raczej nie ma odjazdowych cen.
Co do np. obiadów, to jest duży wybór.
Osobiście jednak polecam dwa miejsca:
1. jaki klient wchodzący z ulicy, na ul. Zabytkowej (chyba) 22 - wchodzi się w bramę i na samym końcu drogi jest budynek a tam spore 3 salki ze stolikami.
Tutaj obiady są nie do przerobienia.
Zamawiając np. jedną zupę, dostajesz wazę z co najmniej dwoma jej porcjami. Jak zjesz zupę, to całego drugiego możesz już nie zmieścić.
2. Albo na ul. Dożynkowej 12 "Bar Kaszebe" ale z jednodniowym wyprzedzeniem (na zamówienie osobiste, lub telefoniczne) - tutaj jest większy wybór dań, ale także spore porcje.
W obydwu wypadkach, cenowo jest OK.
To tyle w skrócie. Oczywiście służę dalszymi szczegółami.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki za info.
Wyjazd i wybór Ostrowa wypadł niespodziewanie, bo właściwie dopiero wczoraj potwierdziłem urlop (bardzo trudno o wolne miejsca w rozsądnych cenach). Wybór miejsca zdaje się być OK, tym bardziej, że za "apartament" z dwoma pokojami, kuchnią i łazienką płacić będę 160zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dzięki chłopaki za info.
Wyjazd i wybór Ostrowa wypadł niespodziewanie, bo właściwie dopiero wczoraj potwierdziłem urlop (bardzo trudno o wolne miejsca w rozsądnych cenach). Wybór miejsca zdaje się być OK, tym bardziej, że za "apartament" z dwoma pokojami, kuchnią i łazienką płacić będę 160zł
[ Dodano: Sro 22 Cze, 16 18:06 ]
Zamieszczone przez TatraPolecam Dębki, a jeżeli chodzi o kwaterę to willa liliowa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Może się spotkamy - planuję tam być do 10.07.
1. 01.07 - 10.07
2. 15.07 - 24.07
ul. Sosnowa 37 - https://goo.gl/maps/RATW4Q2d4EsNie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dzięki chłopaki za info.
no no, tanio...!
Zamieszczone przez Agamek12Ja na zabytkowej 56
Już wiem skąd ta cena:
Komentarz
-
Komentarz