gratulacje dla wygranych i oczywiscie wyciagniecie klasy Diesel
jakie czasy ?
nie byłem tylko słyszałem
Tak ogólnikowo, nie wiem jak finał ale grześ był pierwszy w eliminacjach z czasem około 13.2? Sesik miał problemy ze sprzęgłem i odpuścił, ja szału nie zrobiłem, najlepszy czas to około 15.2 zaznaczam że ćwiartka w sosonowcu biegła pod górkę na tylę że przy starcie trzeba było trzymać na ręcznym lub półsprzęgle żeby auto nie uciekało, michał z wrocławia octaviars, robił około 0.5 sek gorszy czas od mojego, pod koniec zawodów polało i zrobiła sie kiszka, czołówka to dgw, dwie audi a4 3.0 tdi, następnie dwie ibizy
jakie czasy ?
Tak ogólnikowo, nie wiem jak finał ale grześ był pierwszy w eliminacjach z czasem około 13.2? Sesik miał problemy ze sprzęgłem i odpuścił, ja szału nie zrobiłem, najlepszy czas to około 15.2 zaznaczam że ćwiartka w sosonowcu biegła pod górkę na tylę że przy starcie trzeba było trzymać na ręcznym lub półsprzęgle żeby auto nie uciekało, michał z wrocławia octaviars, robił około 0.5 sek gorszy czas od mojego, pod koniec zawodów polało i zrobiła sie kiszka, czołówka to dgw, dwie audi a4 3.0 tdi, następnie dwie ibizy
A co z TSI ? Był arturo_freestyl ?
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
jakie czasy ?
Finały ze względu na złe warunki na końcu toru się nie odbyły, więc brano czas z eliminacji.
DGW jeszcze raz gratulujemy tradycyjnie 1 miejsca :diabelski_usmiech
Chłopaki - szczere gratulacje i wyrazy uznania za trud i pieniądze jakie wkładacie w ulepszenie swych aut. Czytałem wątki o ćwiartkach, tuningach, przygotowaniach.
Jeden z kolegów, bodajże kolega Piramida napisała coś takiego
- "auto wybebeszone - mogę jechać"
Na co jeden z tych forumowiczów którzy zawsze w czymś widzą problem odpowiedział:
- "czyli przygotowujesz się do osiągnięcia czasu którego nigdy na ulicy i w innych warunkach nie będziesz w stanie osiągnąć. dla mnie takie bebeszenie auta jest bez sensu bo fałszuje rzeczywiste osiągi auta.." czy coś takiego.
Ja koledze krytykowi odpowiem jedynie, że może niech kupi sobie kilka ryz papieru i wystosuje do wszystkich polskich sportowców którzy robią BPSy czy inne treningi list o mniej więcej takiej treści:
"drogi sportowcu, proszę nie trzymaj diety ani planu treningowego bo faktycznie na co dzień nie jesteś aż tak szybki jak szybki być chcesz lub silny czy tam wytrzymały. Nie chcemy was polskich sportowców oglądać robiących życiówki na olimpiady/olimpiadach bo normalnie to wy w życiu nie będziesz taki szybki."
Piramida, sesik i inni - trzymam za was kciuki i szczerze podziwiam!
Na co jeden z tych forumowiczów którzy zawsze w czymś widzą problem odpowiedział:
- "czyli przygotowujesz się do osiągnięcia czasu którego nigdy na ulicy i w innych warunkach nie będziesz w stanie osiągnąć. dla mnie takie bebeszenie auta jest bez sensu bo fałszuje rzeczywiste osiągi auta.." czy coś takiego.
Ja koledze krytykowi odpowiem jedynie, że może niech kupi sobie kilka ryz papieru i wystosuje do wszystkich polskich sportowców którzy robią BPSy czy inne treningi list o mniej więcej takiej treści:
"drogi sportowcu, proszę nie trzymaj diety ani planu treningowego bo faktycznie na co dzień nie jesteś aż tak szybki jak szybki być chcesz lub silny czy tam wytrzymały. Nie chcemy was polskich sportowców oglądać robiących życiówki na olimpiady/olimpiadach bo normalnie to wy w życiu nie będziesz taki szybki."
po pierwsze - koledze polecam czytanie ze zrozumieniem, jak cytujesz czyjeś wypowiedzi to zawsze możesz je skopiować i wkleić, wtedy nie będziesz ich przeinaczał.
po drugie, również biorę u dział w tego typu zawodach
po trzecie, to nie sport tylko hobby, i wielokrotnie można przeczytać o wieczornych ustawkach i wtedy właśnie okazuje się że auto teoretycznie szybsze bo ktoś je wybebeszył na zawody zbiera baty od takiego które na zawodach było w "specyfikacji" ulicznej i teoretycznie jest wolniejsze
Panowie, a lecicie na http://www.nightpower.pl/ ? Ja się wybieram, moje pierwsze zawody na 1/4 - jestem bardzo ciekaw, jaki wynik wykręcę i w ogóle, jak to wszystko wygląda
[ Dodano: Wto 21 Cze, 11 13:01 ]
Własnie sprawdziłem wyniki klasy diesel i praktycznie nie ma z kim porównać czasów z czasami z bemowa, praktycznie dwa auta sie tylko pokrywają, moje i sesika a tak to zupełnie inna obsada niz na bemowie :shock:
W sosnowcu najszybsze moje et było 15,141 i 15,170, szkoda że nie ma jak tego zweryfikować z bemowem :roll:
[ Dodano: Wto 21 Cze, 11 13:09 ]
Dodam jeszcze że myślałem ze moja skodzina coś nie jedzie ale patrząc na czasy forda mustanga gt i dodga chargera to czasy są bardzo zblizone :shock:
Własnie sprawdziłem wyniki klasy diesel i praktycznie nie ma z kim porównać czasów z czasami z bemowa, praktycznie dwa auta sie tylko pokrywają, moje i sesika a tak to zupełnie inna obsada niz na bemowie :shock:
W sosnowcu najszybsze moje et było 15,141 i 15,170, szkoda że nie ma jak tego zweryfikować z bemowem :roll:
Dodam jeszcze że myślałem ze moja skodzina coś nie jedzie ale patrząc na czasy forda mustanga gt i dodga chargera to czasy są bardzo zblizone :shock:
a na ryki na seat racing 24.07 jedziesz?
Octavia FWD 370KM/460Nm + NX ET 14,607 - Bemowo 2011 ET 13,482 - Ryki 2012 ET 13,014 - Ełk 2013 ET 12,939 - Ryki 2015 0-200km/h - 13,2s 2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
a na ryki na seat racing 24.07 jedziesz?
możę sie wybiorę chyba że gdzieś na wakację sie wybiorę, mam chyba czas do 10 lipca?
Komentarz