:wink:
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
hubi82 trudno powiedzieć jaka będzie pogoda, 3 lata temu była idealna a rok temu to była jakaś masakra, jak nie padało to była burza :wink: .
Ja w tym roku odpuszczam cro, chyba mnie znudziła jazda po 15-17 godzin za kółkiem a potem rozczarowanie ze względu na pogode. Teraz chyba spróbujemy coś z rodzaju rodos, kreta
Komentarz
-
-
to chyba nie zostaje nic innego jak liczyć na farta albo myśleć o zmianie planów
jak byłem w tamtym roku na przełomie maja i czerwca to ze dwa dni też były troszkę gorsze ale generalnie spoko - gorąco a nawet bardzo
co do jazdy 15-17 godzin to ja jako, że jechałem z dzieckiem podróż rozbijałem na 2 dni z noclegiem nad Balatonem - jak dla mnie tak opcja jest optymalnaByła O I 1,9 TDI,
Jest O II 1,9 TDI
Komentarz
-
-
namo
-
heh to już podlega pod sporty ekstremalne
Ja w tamtym roku pogody zbytnio nie miałem, nawet figi nie dojrzały :wink:, ale pogode da się przeżyć był czas na zwiedzanie.
Zawiodła mnie też słynna plaża "złoty róg", kurde człowiek się napalił jak tam ładnie i wybiera się na wycieczke a okazuje się na miejscu że rewelacji niema, plaża brudna, wszędzie wokół "pety" no i tysiące ludzi w tym zatrzęsienie cyganów, chyba wrzesień to ich sezon. A do pełni rozwaliły mnie przebieralnie z materiału, gdzie na dzień dobry witały cie poprzyklejane zużyte "wafle" od kobiet (czyt. podpaski) coś pięknego :shock: .
Po rozeznaniu w tym roku padło na korfu, krete i rodos nam odradzili z małym dzieckiem, wybrany mam hotel typowo pod dzieciaka, więc będzie się miała gdzie bawić.
Komentarz
-
-
Wyslalem kilka maili w okolicach Tuèepi. Dwa tygodnie temu dostalem oferty na pokoj 2+2 w okolicach 60€ w szczycie sezonu od 11 lipca. Dzis rozeslalem po innych dla konfiguracji 2+2 oraz 2+1, to ponizej 80€ za ten 2+2 nikt nic nie oferuje. Chyba zaczal sie sezon zapytan.
Liczylem na zejscie do 50€ za ten 2+2 lub 120-140€ za taki apartament dla 9 osob, bo jeszcze dwie osoby by pojechaly wiecej niz pierwotnie plan zakladal. A tu minimum 200€ wychodzi za 7 osob.
Komentarz
-
-
Ceny ida w góre. Ja za początek czerwca płace po 55 euro za 2+2 ( z osobną sypialnią )w baśce vodzie.
W sezonie to już w ogóle ceny kosmiczne.
Ale jak ktoś może obyć się bez widoku na jadran i z lokalizacja 200/300 metrów od morza, to tam dopiero jest pole manewru do zmniejszenia cen. Tam gdzie jest blisko i ładnie jest drogo.
Wcześniej szukałem w Breli - ale tam to już nawet w czerwcu za 55 euro nic ciekawego nie znalazłem.
Komentarz
-
-
No niestety ceny hoteli w Cro są z kosmosu, biorąc stosunek ceny do jakości.
Ja w zeszłym roku też trochę płaciłem za hotel w Baśce Vodzie, ale nie żałuję bo przynajmniej nie narzekałem jak padał deszcz i generalnie hotel mogę polecić - Horizont.
Normany stosunek ceny do jakości, mam nadzieję znajdę w tym roku w AlbaniiO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez namohttps://www.facebook.com/video.php?v=401680266657848
2:35 :szeroki_usmiechO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conan
Po rozeznaniu w tym roku padło na korfu, krete i rodos nam odradzili z małym dzieckiem, wybrany mam hotel typowo pod dzieciaka, więc będzie się miała gdzie bawić.
[ Dodano: Sro 25 Lut, 15 13:06 ]
Zamieszczone przez JerzyM73No niestety ceny hoteli w Cro są z kosmosu, biorąc stosunek ceny do jakości.
Ja w zeszłym roku też trochę płaciłem za hotel w Baśce Vodzie, ale nie żałuję bo przynajmniej nie narzekałem jak padał deszcz i generalnie hotel mogę polecić - Horizont.
Normany stosunek ceny do jakości, mam nadzieję znajdę w tym roku w Albanii
gdyby ktos szukal to polece ze swojej strony
1. Brela
Discover the Maestral Hotel in a fantastic location by the sea, where famous architecture and design merge with superb service and great food.
2+1 za 90e przełom lipca i sierpnia
2. Tucepi
akurat było promo w czerwcu za 70e 2+1 (hotelik mega)Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
Komentarz