:wink:
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
hubi82 trudno powiedzieć jaka będzie pogoda, 3 lata temu była idealna a rok temu to była jakaś masakra, jak nie padało to była burza :wink: .
Ja w tym roku odpuszczam cro, chyba mnie znudziła jazda po 15-17 godzin za kółkiem a potem rozczarowanie ze względu na pogode. Teraz chyba spróbujemy coś z rodzaju rodos, kreta
Komentarz
-
-
to chyba nie zostaje nic innego jak liczyć na farta albo myśleć o zmianie planów
jak byłem w tamtym roku na przełomie maja i czerwca to ze dwa dni też były troszkę gorsze ale generalnie spoko - gorąco a nawet bardzo
co do jazdy 15-17 godzin to ja jako, że jechałem z dzieckiem podróż rozbijałem na 2 dni z noclegiem nad Balatonem - jak dla mnie tak opcja jest optymalnaByła O I 1,9 TDI,
Jest O II 1,9 TDI
Komentarz
-
-
namo
-
heh to już podlega pod sporty ekstremalne
Ja w tamtym roku pogody zbytnio nie miałem, nawet figi nie dojrzały :wink:, ale pogode da się przeżyć był czas na zwiedzanie.
Zawiodła mnie też słynna plaża "złoty róg", kurde człowiek się napalił jak tam ładnie i wybiera się na wycieczke a okazuje się na miejscu że rewelacji niema, plaża brudna, wszędzie wokół "pety" no i tysiące ludzi w tym zatrzęsienie cyganów, chyba wrzesień to ich sezon . A do pełni rozwaliły mnie przebieralnie z materiału, gdzie na dzień dobry witały cie poprzyklejane zużyte "wafle" od kobiet (czyt. podpaski) coś pięknego :shock: .
Po rozeznaniu w tym roku padło na korfu, krete i rodos nam odradzili z małym dzieckiem, wybrany mam hotel typowo pod dzieciaka, więc będzie się miała gdzie bawić.
Komentarz
-
-
Wyslalem kilka maili w okolicach Tuèepi. Dwa tygodnie temu dostalem oferty na pokoj 2+2 w okolicach 60€ w szczycie sezonu od 11 lipca. Dzis rozeslalem po innych dla konfiguracji 2+2 oraz 2+1, to ponizej 80€ za ten 2+2 nikt nic nie oferuje. Chyba zaczal sie sezon zapytan.
Liczylem na zejscie do 50€ za ten 2+2 lub 120-140€ za taki apartament dla 9 osob, bo jeszcze dwie osoby by pojechaly wiecej niz pierwotnie plan zakladal. A tu minimum 200€ wychodzi za 7 osob.
Komentarz
-
-
Ceny ida w góre. Ja za początek czerwca płace po 55 euro za 2+2 ( z osobną sypialnią )w baśce vodzie.
W sezonie to już w ogóle ceny kosmiczne.
Ale jak ktoś może obyć się bez widoku na jadran i z lokalizacja 200/300 metrów od morza, to tam dopiero jest pole manewru do zmniejszenia cen. Tam gdzie jest blisko i ładnie jest drogo.
Wcześniej szukałem w Breli - ale tam to już nawet w czerwcu za 55 euro nic ciekawego nie znalazłem.
Komentarz
-
-
No niestety ceny hoteli w Cro są z kosmosu, biorąc stosunek ceny do jakości.
Ja w zeszłym roku też trochę płaciłem za hotel w Baśce Vodzie, ale nie żałuję bo przynajmniej nie narzekałem jak padał deszcz i generalnie hotel mogę polecić - Horizont.
Normany stosunek ceny do jakości, mam nadzieję znajdę w tym roku w AlbaniiO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez namohttps://www.facebook.com/video.php?v=401680266657848
2:35 :szeroki_usmiechO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conan
Po rozeznaniu w tym roku padło na korfu, krete i rodos nam odradzili z małym dzieckiem, wybrany mam hotel typowo pod dzieciaka, więc będzie się miała gdzie bawić.
[ Dodano: Sro 25 Lut, 15 13:06 ]
Zamieszczone przez JerzyM73No niestety ceny hoteli w Cro są z kosmosu, biorąc stosunek ceny do jakości.
Ja w zeszłym roku też trochę płaciłem za hotel w Baśce Vodzie, ale nie żałuję bo przynajmniej nie narzekałem jak padał deszcz i generalnie hotel mogę polecić - Horizont.
Normany stosunek ceny do jakości, mam nadzieję znajdę w tym roku w Albanii
gdyby ktos szukal to polece ze swojej strony
1. Brela
Welcome to the official website of Bluesun Hotel Maestral. Stay in an architectural masterpiece in beautiful Brela, Makarska Riviera, right next to the beach.
2+1 za 90e przełom lipca i sierpnia
2. Tucepi
akurat było promo w czerwcu za 70e 2+1 (hotelik mega)Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
Komentarz