endryu, Jadąc do Cro tankowałem przy autostradzie gdzieś pomiędzy Zagrzebiem a Karlowac i 95 była po 10,15 Kn a po przeliczeniu wyszło 5,8 zł
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez eaglemirek. Dla zainteresowanych cenami paliwa to wczoraj tankowałem 95 po 10,08 Kn co dało 5,60 dzisiaj w BiH po 2,40 ...
Zerknąłem w motostat i od 2009 paliwo zdrożało u nich o 23 % (było po 1,96), a u nas w tym samym czasie o 52% :evil:
Wtedy był u nich drożej o ok. 10%
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekdzisiaj w BiH po 2,40->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
zdjęcia dawać OCP'owe->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
zdecydowaliśmy z żoną , że uderzamy do Rogożnicy.... ktoś był? coś możecie powiedzieć albo polecić jakieś apartmany? termin jeszcze nie ustalony, nie weim jak z pogodą w drugiej połowie sierpnia w CRO. moge jechać obojętnie kiedy, sprawa urlopu zawsze jest do dogadania... a może ktoś sie też wybiera to sie dostosujemy....
Komentarz
-
-
no ja ruszam w sobotę ok 2-4 zależy kiedy wstanę wyspany. szkoda że dzień później jedziesz. co prawda najpierw do Budvy ale po 9 nocach własnie żona wybrala te okolice w których będziesz choć bardziej nastawiamy sie na Vodice. walimy w ciemno wiec zobaczymy co czas pokaże i gdzie się spodoba tam się zatrzymamyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
nie pzresówać nie będę. planj jest taki że jak będę dojeżdzał do granicy slo-cro to kolega ma patrzeć na kamerkach jak wyglada sytuacja na granicy. ajk bedzie koren to na parking i w kime. ruszam z Bialego potem Wawa, Lódż ( wiec będę obok ciebie przejeżdzał), Chalupki no i dalej Czechy Austra Slowenia (objazd na Ptuj) i potem przez całe Croaż do Czarnogóry. w sumie 2 tys km w jedna strone. licze 25-30 hBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Jak bierzecie lapki ze sobą to można zajechać na całodobową stację paliw Petrol w Ptuju http://www.petrol.si/bencinski-servisi/podrobno/1720 gdzie jest darmowy wifi i spojrzeć na kamerkę na granicy http://www2.hak.hr/rmt/default.asp?l=16&ttt=1307900511
Ja tak zrobiłem w niedzielę 1 lipca o 6-tej. Był luzik.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Mam pytanko do tych co są już w CRO lub wrócili - jak jest z odcinkiem Brno - Mikulov? są tam roboty czy też już posprzątane i można spokojnie jechać?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
misiul, chcesz usłyszeć, że można a jak Cię ustrzelą to będziesz miał pretensję do mnie???. Ja jeżdżę z reguły autostradami +10km/h ale zdarzało się i deczko szybciej. Policji na autostradach w Austrii i w Czechach nie widziałem, w Cro parę razy. Myślę że do +10km/h nik Ci problemów nie będzie robił.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz