http://otomoto.pl/dacia-logan-C19384164.html a takie coś tylko używane :?:
Jakie spore kombi do 35kzł?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Agamek12ilość rzeczy, które moja żona postanowiła zabrać na tegoroczne wakacje spowodowała, że obecna Tojtojka liftback okazała się autem niewystarczajaco pojemnym na nasze wspólne wyjazdy :? . W związku z tym...
Moje bagaże to: laptop w torbie i 1/3 torby podróżnej. Resztę torby doładowała żona, jak i resztę bagażnika.
1/2 rzeczy nawet nie wykorzystała....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Niestety, jadac z dzieckiem (lub jak ja z dwójką maluchów) trzeba troszkę wiecej miejsca - i to nie dwa razy wiecej, ale duuuuużo wiecej...ja sam muszę zmienić ale zupełnie z innych powodów, u nas jest żonce ciasno na tylnej kanapie jak siedzi pomiędzy fotelikami.
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Agamek12, nie obraź sie stary, ale nie szkoda ci kasy ???? Masz fajny i z tego co czytam sprawdzony i bezawaryjny samochód, więc po co chcesz go zmienieć??
Zmieniasz samochody jak rękawiczki. Kupujesz jedno auto po paru miesiącach je sprzedajesz i tak wkoło. Przecież na każdym z tych aut tracisz i do kolejnego musisz dołożyć. Nie szkoda ci swojej kasy ??!! Przemyśl wkońcu raz, a dobrze czego potrzebujecie i kup auto na pare lat.
Co do twoich wymagań to myslę, że z powodzeniem spełni je Skoda Octavia II kombi (585 l bagażnika to chyba az nadto) albo .... Renault Grand EspaceCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTylko zauwazcie koledzy jeden szczegół, większość z Was pakuje sie w wersji 2+1, albo 2+2 dla duzych dzieciaków. Przy mniejszych sam wozek jeden lub dwa + lozeczko turystyczne to juz prawie po bagazniku, a gdzie tam reszta.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez MaicroftTylko zauwazcie koledzy jeden szczegół, większość z Was pakuje sie w wersji 2+1, albo 2+2 dla duzych dzieciaków. Przy mniejszych sam wozek jeden lub dwa + lozeczko turystyczne to juz prawie po bagazniku, a gdzie tam reszta.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFAgamek, miałeś VW i go miło wspominasz, idź po bandzie i kup T4 caravelle.
Zapakujesz wszystko co żona zechce i jeszcze miejsca na teściową zostanie!Ale jedyny Multivan na którego mnie stać to T4 z przełomu wieków...
soszek81, Ty jeden chyba wiesz o czym ja mówię i dlaczego brakuje mi miejsca...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruszkoda napisał/a:
no tak, ale gdzie jej nie będzie ciasno
sharanto fakt a jak jeszcze nowy to już w ogóle miodzio.
Co do łóżeczka turystycznego to ja go nigdy nie brałem córka jak była mała spał między nami albo żeśmy tapczany złączali.
Teraz mam synka rocznego i to samo przerabiam, fakt wózek potrafi sporo miejsca zająć ale jak już dzieciak podrośnie i ma koło roku można na jakąś zwinną małą spacerówkę wymienić i wtedy większy luz w bagażniku.
[ Dodano: Pon 11 Lip, 11 15:16 ]
Agamek12, najlepiej Sprinter MAX z silnikeim 2.9 dobra moc i pakowność i wersji Camper to już masz luzik.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
daneczek76, albo iveco, mam takiego z konenerem 4.2x2.2x2.1 i wtedy nie ma bata, nawet z całym dobytkiem można sie spakować na raz :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
U nas wyjazdy wyglądały tak: Golf 3 hatchback cały bagażnik zawalony, później Octavia I kombi bagażnik prawie po dach, teraz przy L200 paka załadowana też dosyć mocno bo jak tyle wejdzie to po co się ograniczać, a, że jak koledzy wspomnieli to większości i tak się nie używa.
Agamek12 a Mitsubishi Grandis :?: Niby Van, ale jak dla mnie to on wygląda jak nadmuchane kombi
Komentarz
-
-
Agamek12, ja pierdziele, często zmieniasz te auta.
Wiesz comoje zdanie brzmi:
1. jedno mniejsze auto do przemieszczania się po mieście - dla żony
2. drugi van dla Ciebie i do wakacji
To dla mnie sensowna opcja, bo kombi zaraz znów będzie za małe.
dlatego na twoim miejscu bym sprzedał Tojkę, kupił dwa autka.
Mój brat tak ma, ma trójkę dzieci i to najlepsza opcja dla rodzinki takiej. Polecam trojaczki (sharan/galaxy/alhambra) albo grand voyagera na gazie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymerteraz przy L200 paka załadowana też dosyć mocno bo jak tyle wejdzie to po co się ograniczać..
Który rocznik i z jakim motorem??
Mi się trafia 2007r, 93kkm, manual, I owner - jak sie toto spisuje??
Nissana/Toyote biorę w ciemno, nad L200 się zastanawiam.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFMiszczu, masz L200??
ogólnie jakość wykonania itp. jak w pozostałych pikapach, czyli mocno średnia.
typowy wół roboczy, daje radę.
[ Dodano: Pon 11 Lip, 11 23:22 ]
a, wkurwiają tylko te skrzypiące resory, ale to tyle.
i na początku był jakiś zonk z kontrolką silnika, ale zalano najprawdopodobniej kiepskie paliwo, to było w pierwszym miesiącu i się nigdy nie powtórzyło.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz