kabanos, ja już tak mam, że brandzluję się kupę czasu przy poszukiwaniu jakiegoś konkretnego modelu auta, a potem nagle MYK! i kupuję coś, czego zupełnie nie brałem pod uwagę i co okazuje się być świetnym wyborem... :szeroki_usmiech
Jakie spore kombi do 35kzł?
Zwiń
X
-
Tak mnie teraz naszło na podejrzliwość kupujących samochody:
a. jak ktoś sprzedaje auto szybko to pewnie dlatego, że coś jest z nim nie tak... :szeroki_usmiech
b. jak ktoś sprzedaje auto po kilku latach to pewnie dlatego, że zaczęło sie psuć... :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez misiek^wroAgamek12, ja bym odlozyl wiecej na S-Maxa - mega fura.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Tak mnie teraz naszło na podejrzliwość kupujących samochody:
a. jak ktoś sprzedaje auto szybko to pewnie dlatego, że coś jest z nim nie tak... :szeroki_usmiech
b. jak ktoś sprzedaje auto po kilku latach to pewnie dlatego, że zaczęło sie psuć... :diabelski_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A ja przed chwilą się trochę dowartościowałem...
Jak jeździłem z jedną córą (wiek 1 i potem 2 lata podczas wyjazdu) na wakacje, to w O1 kombi pakowałem się tak, że byłem w stanie zamknąć roletę. Jak w tym roku pojechałem z dwoma (4 i 1,5) to zapakowałem kufer do półki i bagażnik dachowy i (jak zauważyliście) zasiałem panikę... A przed chwilą widziałem jak pakował sie do powrotu do domu facet z jedną 2-letnią córką i żoną... Zapchał kufer w Astrze III kombi po dach, położył bambetle na przednim fotelu pasażera i marudził, że nie ma już gdzie położyć komputera :diabelski_usmiech ... Ech, to my nie jesteśmy chyba tacy najgorsi...
Komentarz
-
-
kabanos, ja w zeszłym kwietniu prawie kupiłem NOTE-sa. Pojechałem już za niego płacić kiedy zajazyłem, ze to chyba jednak auto nie dla mnie... Ale u siostry w firmie (w której miałem kupić NOTE-sa) wskoczyłem na ogłoszenia OCP i odnalazłem grzecznosciowe ogłoszenie sprzedaży O1 zamieszczone przez jednego z forumowuczów/klubowiczów. Zadzwoniłem, pojechałem obejrzeć, wróciłem do domu oznajmujac, że chyba jednak nie kupię NOTE-sa tylko coś innego, telefonicznie stargowałem jeszcze cenę (nie tak dużo jak bym chciał) i na drugi dzień zapłaciłem za pojazd, którego 24h wcześniej zupełnie nie brałem pd uwagę...
Zresztą z Avką mialem podobne wydarzenie: jeszcze przed 17.00 jechałem finalizować transakcję zakupu Avki (trwajaca jakieś 4-5 dni) na Grochowie, po czym (odpuściłem sobie ten pojazd) o 19.00 kupiłem (zapłaciłem za) niemal identyczną Tojkę na Mokotowie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Agamek12, ja bym odlozyl wiecej na S-Maxa - mega fura.
Komentarz
-
-
Jak zabierałem się, na przełomie roku, za zakup auta, to też Octavii nie brałem pod uwagę. Chodziły mi po głowie Meganki, Astry, Laguny, V70, Focusy. Aż pewnego dnia kolega z pracy oznajmił, że ma dla mnie auto. Dał adres komisu. Następnie obejżałem auto w necie. Po pracy pojechałem do komisu, oglądnąłem, pojechałem na stację diagnostyczną i kilkanaście minut później wpłacałem zaliczkę. A i jeszcze telefon do żony, że auto kupiłem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosJak zabierałem się, na przełomie roku, za zakup auta, to też Octavii nie brałem pod uwagę. Chodziły mi po głowie Meganki, Astry, Laguny, V70, Focusy. Aż pewnego dnia kolega z pracy oznajmił, że ma dla mnie auto. Dał adres komisu. Następnie obejżałem auto w necie. Po pracy pojechałem do komisu, oglądnąłem, pojechałem na stację diagnostyczną i kilkanaście minut później wpłacałem zaliczkę. A i jeszcze telefon do żony, że auto kupiłemsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez kabanosJak zabierałem się, na przełomie roku, za zakup auta, to też Octavii nie brałem pod uwagę. Chodziły mi po głowie Meganki, Astry, Laguny, V70, Focusy. Aż pewnego dnia kolega z pracy oznajmił, że ma dla mnie auto. Dał adres komisu. Następnie obejżałem auto w necie. Po pracy pojechałem do komisu, oglądnąłem, pojechałem na stację diagnostyczną i kilkanaście minut później wpłacałem zaliczkę. A i jeszcze telefon do żony, że auto kupiłem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kabanosDokładnie! Ilość miejsca w kombi, to tak jak bym Lanosem jeździł.
Komentarz
-
-
Agamek12, moze cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=1719210028 albo http://allegro.pl/show_item.php?item=1718249236
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12BADYL, jak byłem młody, to (jadąc na 2/3 tygodnie z jedynie żoną) "upychałem" do bagażnika Golfa mk2 z butlą LPG wszystkie nasze bagaże i jeszcze zostawało mi sporo miejsca (a tam był bagaznik niemal dwa razy mniejszy niż w T25)... Niestety, jadac z dzieckiem (lub jak ja z dwójką maluchów) trzeba troszkę wiecej miejsca - i to nie dwa razy wiecej, ale duuuuużo wiecej...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12marektbg, tak zupełnie na poważnie powiem, że nie pytam o dostawczaki...
po drugie primo, to wsiądź do lepszej wersji takiego multivana, czy tym podobne, a po powrocie do swojej toyotki poczujesz się jakbyś się przesiadł do "dostawczaka". mam na myśli jakość i wyposażenie wnętrza. nie wspominając o komforcie.
dostawczak w komfortowej wersji 5-9 osobowej? pozdrowienia dla kolegi.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
Komentarz