lotto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gregory98
    Drive
    • 2011
    • 54

lotto

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej O1 htb/lifback z czarną wlepką (samo COP) oraz klubową podkładką pod rejestrację(WB) za którym stałem na ulicy powstańców Sląskich dzisiaj o godzinie 16:30, nie trąbiłem bo jechałem fioletową corsą.

[ Dodano: Sro 18 Kwi, 12 21:50 ]
    Zaległe pozdrowienia dla kierowniczki czarnej/ciemnej O1 kombi w niedziele koło nowego mostu w warszawie ok 13:30.
  • skalar
    Rider
    • 2010
    • 575

lotto

gracie dzis o tą skromną sumkę?? :lol:

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

szkoda czasu, co ja bym z takimi drobnymi zrobił :P
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• trooper
        Rider
        • 2011
        • 525
        • Octavia III combi (5E5)
        • CJSB 1.8 TSI 180 KM

chyba zagram choć nie mam szczęścia do gier losowych
        Moja Balbina

Komentarz

• Bartolomeo
          Rider
          • 2010
          • 267

W czwartek miałem zagrać pewnym systemem, ale jednak nie chciało mi się ruszyć tyłka do kolektury, a potem się okazało, że wpadłoby mi 6 trójek, a trafiłem tylko 3 z 8 wybranych liczb, włożyłbym 33zł, a wyciągnął 144zł, niby nic, ale dla mnie jako osoby nie pracującej i studenta to zawsze coś.

Usługi tokarskie, frezarskie
          Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• SS
            RS
            • 2010
            • 16209
            • Superb III (3V3)

Ja nie gram poniżej 30 mln :diabelski_usmiech . Dzisiaj pomogę mojemu szczęściu.
            Pisał Sebastian

Komentarz

• ahmed799
              RS
              • 2009
              • 6871
              • Ford

Ja jakoś nie wierze w lotka. Tydzień temu miałem ślub i zamiast kwiatów dostaliśmy kupony lotto. Na 150 zakładów nie było nawet "trójki". Więc jakie jest prawdopodobieństwo trafienia "szóstki"?

филип
              Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• dublin999
                Ambiente
                • 2010
                • 172

Panowie nie ma sensu już iśc bo poprawne numery leżą juz u mnie na stole :P
                ale jeśli ktoś też trafi mogę sie podzielić

Komentarz

• SS
                  RS
                  • 2010
                  • 16209
                  • Superb III (3V3)

ahmed799, Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, a co do losów... jak masz trafić to wystarczy 1
                  Pisał Sebastian

Komentarz

• looker
                    RS
                    • 2008
                    • 1886
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

ahmed799, Ty i tak już wygrałeś :-)
                    BTW - ale pomyślcie, taka suma dla przeciętnego śmiertelnika...jaki to kłopot !
                    I piszę zupełnie poważnie. Na co dzień nie obracamy nawet sumami zbliżonymi więc nie ma szans abyśmy byli w stanie zagospodarować WŁAŚCIWIE taką kasę...
                    BTW - też nie znam nikogo kto trafiłby coś więcej niż "piątkę"...
                    OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                    SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• Eidos71
                      RS
                      • 2011
                      • 2050
                      • Octavia II (1Z3)
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Nie wiem, czy pamiętacie dosyć głośną sprawę z lat chyba 90-tych - dotyczyła spłacania zobowiązań, lub wypłacania łapówek poprzez losy loterii państwowych. Wszystko (z tego, co pamiętam) polegało na tym, że w ówczesnym totalizatorze sportowym rozplanowywano, gdzie trafią losy z wygranymi (wiedziano, że np. z pięciu losów z maksymalnymi wygranymi po jednym trafi do określonych kolektur w Krakowie, Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu i Szczecinie). Sprawa wyszła na jaw, gdy zgłoszono wygraną (i jednocześnie zakup losu) nie w tej kolekturze, w której los powinien się znaleźć. Wtedy też wyszło, że całe te loterie to był "pic na wodę", gdyż losy z najwyższymi wygranymi były wydawane, lub przesyłane odpowiednim osobom jako gratyfikacje za coś, lub "podziękowania" za coś, za co oficjalnie nie można było zapłacić... Być może to chore, ale podejrzewam, że część wygranych w obecnych grach losowych (w tym Lotto) również są sposobem zapłaty za jakieś tam lewe interesy... Poza tym dlaczego - przy obecnej komputeryzacji TS - zakłady można zawierać tylko do godz. 21:30, a losowania są o 22:00 (a przecież w ciągu dnia dwukrotnie stopowany jest system, w celu ściągnięcia i uporządkowania opłaconych kuponów/skreślonych liczb) ? Przecież 30 minut to szmat czasu dla komputera, który - na podstawie zebranych do 21:30 danych - wskaże kombinację 6 liczb, które nie zostały skreślone. A wtedy "wylosowanie" tych liczb o godz. 22:00 jest bardzo łatwe. I albo można komuś sprezentować kupon z taką "szóstką", albo ogłosić, że jest kolejna kumulacja, bo nikt nie skreślił sześciu szczęśliwych liczb... Część z Was pewnie pamięta, że w czasach, gdy na kupony Lotka naklejano banderole, a liczenie/sprawdzanie przesłanych kuponów odbywało się przy użyciu kilkudziesięciu osób w Warszawie, jakoś nie było kumulacji, a maksymalne wygrane padały praktycznie w każdym losowaniu... :-) Czyżby teraz grający mieli mniej szczęścia...?
                      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• radekgw
                        L&K
                        • 2010
                        • 1182

Eidos71 faktycznie z tymi 30 minutami mnie zaciekawiles, cos w tym moze byc
                        Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• 4x4BKF
                          L&K
                          • 2010
                          • 1279

Kolejna teoria spiskowa - sztuczna mgła, hel w maszynie losującej, kulki nie z plastiku a z drewna brzozowego... O matko!
                          I jeszcze połączenie z telefonu satelitarnego na linii siedziba Po/PiS - centrum lotto.
                          4x4

Komentarz

• bws34
                            Rider
                            • 2011
                            • 543

Eidos71, A ja dzisiaj siedząc w ustronnym miejscu zastanawiałem się jak można spiskowo te 35 mln wyciągnąć Coś al`a Ocean`s Eleven itp
                            "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• 4x4BKF
                              L&K
                              • 2010
                              • 1279

Oczywiście wśród forumowiczów odsetek będzie wynosić 100% ale prawda jest taka, że jedynie 3% spośród tych co wygrali potrafiło te pieniądze pomnożyć.
                              97% te pieniądze po prostu skonsumowało a znaczny odsetek z tych 97% te po prostu przepier...

35 baniek to zbyt wiele na "Kowalskiego" - za 3,5 to sobie jeszcze życie jakoś ułoży, ale jak będzie chciał zagospodarować 35mln to znajdzie zyczliwych z głowami pełnymi świetnych pomysłów
                              4x4

Komentarz

• Eidos71
                                RS
                                • 2011
                                • 2050
                                • Octavia II (1Z3)
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

:diabelski_usmiech Pomimo swoich spiskowych przemyśleń i teorii, puściłem kilka zakładów :diabelski_usmiech Jeżeli trafię 6-tkę, publicznie stwierdzę, że moje teorie są i można je o kant potłuc :wink:
                                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                MOJA FURKA

Komentarz

• Qulek
                                  RS
                                  • 2005
                                  • 1630
                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                                  • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez 4x4BKF
                                  Kolejna teoria spiskowa - sztuczna mgła, hel w maszynie losującej, kulki nie z plastiku a z drewna brzozowego... O matko!
                                  I jeszcze połączenie z telefonu satelitarnego na linii siedziba Po/PiS - centrum lotto.
                                  i Tusk z Putinem trafiają szóstkę :diabelski_usmiech
                                  BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• bws34
                                    Rider
                                    • 2011
                                    • 543

4x4BKF, A powiedz szczerze czy sam byś chętnie nie przepier*** takiej kasy ?
                                    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• 4x4BKF
                                      L&K
                                      • 2010
                                      • 1279

Każdy kombinuje jak wygrać, a jeśli już wygra np. 1mln to po odjęciu podatku zostaje mu 910 tysięcy.

Edios, troche obśmiałem tą teorię bo prawda jest taka, że mój bliski znajomy (poznaliśmy się kiedy było moim klientem) pracuje w siedzibie zarządu TS.
                                      Lotto i ta metoda losowania jest metodą tak niezależną i całkowicie losową że poza małymi wyjątkami nie ma ograniczeń kto może grać a kto nie.
                                      Ograniczenie mają jedynie trzej informatycy którzy nie moga brac udziału w losowaniu poniewaz istnieje teoretyczna - tu zaznaczam teoretyczna możliwość, że potrafiliby post factum wprowadzić wynik losowań do systemu i tym samym zostać "zwycięzcami"
                                      To embargo jest rozrzerzone na rodzinę, znajomych itp - z resztą ABW inwigiluje te osoby i sa one tego świadome.

Ale wracając do pomnożenia wygranej - od wspomnianego znajomegopewna kancelaria adwokacka skupuje wygrane losy dając ok. 15-20% więcej niz wynosi wygrana.
                                      Kupuja los dla swoich klientów którzy chca w ten sposób zalegalizować "parę groszy".

I znajdują jeleni - ktos kto trafił 500 tysi zawsze bedzie chcieć 600 tysi

[ Dodano: Sob 24 Wrz, 11 18:49 ]
                                      Zamieszczone przez bws34
                                      4x4BKF, A powiedz szczerze czy sam byś chętnie nie przepier*** takiej kasy ?
                                      Z wielką przyjemnoscią
                                      4x4

Komentarz

• loru
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 4286
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Panowie, z góry dziękuje za dołożenie się do mojej wygranej :szeroki_usmiech
                                        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• Puchacz
                                          Moderator
                                          S_OCP Member
                                          • 2004
                                          • 1192
                                          • Superb III (3V3)

Hehe, odnosnie teorii spiskowych... Czy ktos zna osobiście kogos kto trafił 6-tkę??? ;-)
                                          Ja tu tylko sprzątam...

Komentarz

pije kolejne piwo zagryzajac tym co mam pod reka, jutro ide znow do pracy, a w totka nie gram bo za duzy juz jestem na bajki

Komentarz

• Eidos71
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2050
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

No i nie wycofuję się ze swoich "spiskowych teorii"... Nawet q.wa "trójki" nie mam... :evil:
                                              Puchacz - ani ja, ani nikt z mojej rodziny, lub licznych znajomych nie zna osobiście nikogo, kto trafił kiedykolwiek "szóstkę"... Owszem - różne opowieści słyszałem, ale nikt nigdy nawet palcem mi takiego szczęściarza nie wskazał...
                                              MOJA FURKA

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

włsanie skresliłem 6 liczb tak dla jaj i okazało sie że trafił bym 2 :haha:
                                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• bws34
                                                  Rider
                                                  • 2011
                                                  • 543

A ja się pochwale że właśnie przeje** 12 zł :P Ale w Kaskade wygrałem 4 zł

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

Pracuję...