Ciekawe dla czego :?: i kto założył naszemu koledze blokadę pisania na forum :?: nik z administracji się nie przyznaje . Zamiast bronić swoich ludzi tak jak to powinno być to broni się jakiś dupków z fantazją pięciolatka , skoro większość dostała bana to i ja zasługuję :evil:
Ciekawe dla czego :?: i kto założył naszemu koledze blokadę pisania na forum :?: nik z administracji się nie przyznaje . Zamiast bronić swoich ludzi tak jak to powinno być to broni się jakiś dupków z fantazją pięciolatka , skoro większość dostała bana to i ja zasługuję :evil:
ja też, tym bardziej że to ja według założyłem ten wg. sesika niczemu nie potrzebny wątek z dupy i do dupy.
skoro większość dostała bana to i ja zasługuję :evil:
ja też, tym bardziej
1. Chińskie przysłowie mówi "Uważaj czego sobie życzysz"
2. Wy na prawdę nie rozróżniacie bana od blokady pisania i od ostrzeżenia? To są 3 różne rzeczy.
skoro większość dostała bana to i ja zasługuję :evil:
ja też, tym bardziej
1. Chińskie przysłowie mówi "Uważaj czego sobie życzysz"
2. Wy na prawdę nie rozróżniacie bana od blokady pisania i od ostrzeżenia? To są 3 różne rzeczy.
ha, właśnie że rozrózniamy:
Ostrzeżenie to my mamy, sew ma zakaz pisania - kwa nisłusznie w.g. nas, my o zakaz nie prosimy bo bysmy jeszcze dostali. Ban - za nasze występki to za grubo więc można prosić
No to dlaczego cały czas marudzicie, że sew i wy dostaliście bany?
Zamykam, bo już mam dość czytania tych głupot.
Jak dalej się chcecie marudzić to załóżcie forum www.jacymybiednizbanowani.pl i tam piszcie.
Komentarz