Prawidłowo jestem za !! powinni pałować tą chołotę i strzelać ostrą amunicją i powinna lać się krew. Wtedy by nie było żadnych manifestacji. POPIERAM RZĄDY TUSKA ZA MORDY i KULA W ŁEB !
W Kopalni Wujek tak było i ty to popierasz A wystarczyłoby trochę dobrych chęci, kilka ustaw, wysokie kary itp.
Prawidłowo jestem za !! powinni pałować tą chołotę i strzelać ostrą amunicją i powinna lać się krew. Wtedy by nie było żadnych manifestacji. POPIERAM RZĄDY TUSKA ZA MORDY i KULA W ŁEB !
dobrze sie czujesz? a moze teskno Ci aby z Polski zrobic druga Bialorus, albo Rosje? Gdzie palauja wszystkich co mysla inaczej? Powinni rozliczyc tych co te niemieckie pedalstowo zaprosili i wpuscili na nasze ulice. Popatrzcie na filmiki jak tluka ludzi z flaga albo fakery pokazuja i po niemiecku bluzgi gadaja.
Nie lubie kaczora, glosowalem na PO, ale tutaj Kaczynski ma 1000% racji i go popieram i jak widze takie rzeczy to mi sie rzygac chce na te cale PO i ich mediallne TVNeowe dziadostwo.
taki urywek filmu może nie do końca odzwierciedlać prawdę...na co temu spokojnemu obywatelowi były "rękawiczki do bijatyki"? ...zimno mu w palce było? Obejrzyjcie ten filmik...widać wyraźnie co gosciu ma założone...
Co do reakcji Policji to uważam osobiście że i tak się z gnojami pieprzyli zbyt delikatnie. Pałą takich s...synów w kajdanki i kara grzywny ale taka żeby się posrali a niemców nie wypuszczać dopóki nie zapłaca np 5-10 tys euro grzywny...to by ich nauczyło. Dzisiejsza Policja zbyt delikatnie traktuje taką chołotę.
Nie na miejscu jest porównywanie tego co było w Kopalni Wujek ze zwykłym chuligaństwem!
Zamieszczone przez westwi78
są dowody, niestety. I policjantem ten człowiek długo już nie będzie prawdopodobnie.
albo go wyróżnią za zdecydowaną postawę...
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
PAOLO ESCO, czy wedle tego filmiku ten jegomosc stawial jakis opór??? Jezeli były przeslanki do jego zatrzymania to chyba umieja to robić lub powinni przynajmniej umiec! Kopac leżącego???? taki był chojrak???
taki urywek filmu może nie do końca odzwierciedlać prawdę...na co temu spokojnemu obywatelowi były "rękawiczki do bijatyki"? ...
...tak jak napisałem to tylko urywek filmiku, nie widzieliśmy całości. Oczywiście gościu jak zobaczył Policję udawał niewiniatko...a rękawiczki założył bo było mu zimno... :wink:
Jeśli to "niewinny obywatel" to oczywiście jest to przegięcie ze strony Policji...jednak jeśli facet tylko udawał "niewinnego" to jeszcze kilka pał by się jemu należało.
Uprzedzę pytanie - nie nie jest mi szkoda takich s....synów którzy niszczą nasze narodowe mienie i szukają okazji do zadymy...w ogólnym rozrachunku za całą tą dewastację zapłacimy wszyscy :?
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Panowie,
zapominacie o jednym policja przed długi czas za pośrednictwem megafonów prosiła o opuszczenie terenu oraz ostrzegała że w razie rozrób mogą ucierpieć osoby postronne, tak, że dostali na własne życzenie ci gapowicze.
taki urywek filmu może nie do końca odzwierciedlać prawdę...na co temu spokojnemu obywatelowi były "rękawiczki do bijatyki"? ...zimno mu w palce było? Obejrzyjcie ten filmik...widać wyraźnie co gosciu ma założone...
Paolo,choćby to nawet mógł być pacjent z pierwszej dziesiątki poszukiwanych - to ta interwencja nie powinna i nie mogła tak wyglądać...sam zresztą wiesz najlepiej.
To tylko wycinek filmu, więc nie stawałbym po żadnej ze stron (ani poszkodowanego, ani policjanta). Równie dobrze ta osoba mogła pobić kogoś wcześniej, równie dobrze to policjant mógł nadużyć siły, ale nie nam to oceniać.
A Kaczyński wypowiada się oczywiście w stylu, że jakby on rządził to do tego by nie doszło... Poza tym co mają rządy Tuska do tragedii smoleńskiej? oni nadal myślą, że to on tą mgłę rozpylił? I jaka bierność policji? Przecież robili co mogli.
Ale co to ma do rzeczy że wycinek? Przecież ja nie staje po stronie tego człowieka, bo nie wiadomo do końca kim był i co zrobił wcześniej.
Nie zmienia to faktu, że jeśli to była próba zatrzymania, to wyjątkowo brutalna i nieudolna.
A jeżeli ta osoba miała jakieś ostre narzędzia? Broń? Że brak szybkiej reakcji spowodowałaby może śmierć tego policjanta? Oczywiście nie uważam tego za słuszne zachowanie (szczególnie podczas zakładania kajdanek) i broń boże nie bronię tego zachowania, ale nie wiemy wszystkiego o tej sytuacji i nie możemy na ten moment mówić, że ten człowiek był bezbronny.
A piszę tak tylko dlatego, że też nie raz znalazłem się w sytuacji, że o mało co byłbym na miejscu tego "poszkodowanego", a jakiś idiota z chęcią dałby mi po twarzy za to, że idę lub że mam telefon komórkowy. A jakby tego było mało to w tym kraju mało kto z takich osób zwanych potocznie dresami boi się policji, o czym świadczą wszechobecne bluzy z wszystkim znanym napisem "JP" lub "CHWDP, HWDP".
tego gliniarza poniosło, chyba mu baba w domu nie daje, powinien go obezwładnić a nie napierdalać w stójce i na glebie, problem miał mu założyć dzwignie i go skuć a jak nie miał kajdanek to jego kumpel mógł to zrobić, żenada....
Tak a policja powinna sobie stać z założonymi rękami żeby kibole i inne szuje pardon "patrioci " mogli sobie podemonstrować i trochę porzucać kamieniami.
No bo jak zawsze terz są wszyscy niewinni.
Swoją drogą wczoraj w Warszaiwe to chyba z - 40 stopni było bo widać rękawiczki twaeze zakryte kominiarkami a race to chyba dogrzania się :twisted:
Po dzisiejszych "Faktach TVN" i poruszonym dzisiaj temacie wczorajszej "bitwy warszawskiej" stwierdzam, że stacja TVN to stacja denna, beznadziejna i żądna sensacji "po trupach i za wszelką cenę". Mam nadzieję, że nowy właściciel stacji zmieni jej chory wizerunek... I szkoda, że TVN stracił tylko ten jeden wóz transmisyjny.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Co do reakcji Policji to uważam osobiście że i tak się z gnojami pieprzyli zbyt delikatnie. Pałą takich s...synów w kajdanki i kara grzywny ale taka żeby się posrali a niemców nie wypuszczać dopóki nie zapłaca np 5-10 tys euro grzywny...to by ich nauczyło. Dzisiejsza Policja zbyt delikatnie traktuje taką chołotę.
Nie na miejscu jest porównywanie tego co było w Kopalni Wujek ze zwykłym chuligaństwem!
PAOLO chuligaństwo chuligaństwem, ale moje porównanie do Kopalni Wujek było odniesieniem do cytatu kolegi, który napisał że należy potraktować tych ludzi ostrą amunicją dlatego użyłem takiego porównania i uważam, że jest trafne.
Po dzisiejszych "Faktach TVN" i poruszonym dzisiaj temacie wczorajszej "bitwy warszawskiej" stwierdzam, że stacja TVN to stacja denna, beznadziejna i żądna sensacji "po trupach i za wszelką cenę". Mam nadzieję, że nowy właściciel stacji zmieni jej chory wizerunek... I szkoda, że TVN stracił tylko ten jeden wóz transmisyjny.
trzeba bylo obejrzeć jeszcze Polsat, Superstacje, tam było to samo co w TVN
PAOLO chuligaństwo chuligaństwem, ale moje porównanie do Kopalni Wujek było odniesieniem do cytatu kolegi, który napisał że należy potraktować tych ludzi ostrą amunicją dlatego użyłem takiego porównania i uważam, że jest trafne.
z tą małą różnicą że tu to by większość społeczeństwa z miejsca rozgrzeszyła tych co by strzelali z ostrej amunicji do tych gnojków, swoją drogo w takich sytuacjach nasza władza powinna napierdalać aż przestaną się ruszać, potem na dołek, ponowny wpierdol przez mokry ręcznik, 10 min zimnego prysznica i na przesłuchanie, a potem do kamieniołomów na ciężkie roboty aż nie odpracuje co do grosza strat jakie wyrządzili.
Co Ty pier.... człowieku??
To tak samo jak ja życzyłbym Ci żeby Ci zniszczyli auto pod domem bo mi sie osobiscie nie podobasz!
Debilizm na kółkach
Wspieram Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą - www.ptwm.pl
Nie staram się zajmować stanowiska w tej spr. bo nieobecni głosu nie mają, ale doskonale wiem, jakie są problemy z obezwładnieniem człowieka pozostającego pod wpływem silnych substancji "zakazanych" oczywiście nie odnoszę się do tego przypadku wprost bo nic na jego temat nie wiem, nawet wątku całego nie czytałem, chodzi mi o to, że nie zawsze ocena jest tak oczywista, jak by się wydawało na pierwszy rzut oka.
Ludzie, czy Was popier.oliło? Banda idiotów wyszła na ulice naszej stolicy zrobić zadymę a Wy próbujecie ich usprawidliwiać? Wpierd.l im sie należał i nie ma sensu szukać jakiegolokwiek usprawiedliwienia!!! A że (być może) dostał od Policji ktoś, kto nie był winien... Cóż, mnie nauczono, że jak coś się dzieje, to sie stamtąd spier.ala - a jak ktoś został bo szukał sensacji i dostał, to może mieć pretensję TYLKO do siebie... "gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą" - to taka informacja dla tych, którzy w przyszłosci będą chciali postać i popatrzeć na kretynów!!!
A koledzy, którzy żałuja, że TVN stracił TYLKO JEDEN wóz transmisyjny, powinni się poważnie zastanowić nad swoim kretyńskim myśleniam... Albo nie płakać, jak kiedyś IM ukradną lub zniszczą TYLKO samochód...
Żal koledzy, żal...
PS: dzisiejszego komentarza właściciela kota nawet nie będę komentował...
Co Ty pier.... człowieku??
To tak samo jak ja życzyłbym Ci żeby Ci zniszczyli auto pod domem bo mi sie osobiscie nie podobasz!
Debilizm na kółkach
to raczej co ty pier...sz
wiedzieli że będzie zadyma, na to liczyli, to mają za swoje! jaszcze jakby jakiś marny dzienikarzyna po ryju dostał to może następnym razem by się nie zachowywali jak pieprzone hieny...
gdyby tego lewactwa nie najechało to by żadnej zadymy nie było....(swoją drogą to nie wiedziałem że geje mogą być tak agresywni)
Przez całą ta akcje dojdzie do tego że faktycznie nie będzie można zorganizować żadnej manifestacji żeby wyrazić swoje niezadowolenie, bo zawsze będzie istniało prawdopodobieństwo "zadymy"
Tak się zamyka ludziom gęby...
Zamknąć ryje i zapi...j....tak sobie ta cała banda #$@$#%^ o nas myśli...
Temat zastępczy na najbliższe kilka tygodni jest więc jest super...
Ludzie, czy Was popier.oliło? Banda idiotów wyszła na ulice naszej stolicy zrobić zadymę a Wy próbujecie ich usprawidliwiać? Wpierd.l im sie należał i nie ma sensu szukać jakiegolokwiek usprawiedliwienia!!! A że (być może) dostał od Policji ktoś, kto nie był winien... Cóż, mnie nauczono, że jak coś się dzieje, to sie stamtąd spier.ala - a jak ktoś został bo szukał sensacji i dostał, to może mieć pretensję TYLKO do siebie... "gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą" - to taka informacja dla tych, którzy w przyszłosci będą chciali postać i popatrzeć na kretynów!!!
A koledzy, którzy żałuja, że TVN stracił TYLKO JEDEN wóz transmisyjny, powinni się poważnie zastanowić nad swoim kretyńskim myśleniam... Albo nie płakać, jak kiedyś IM ukradną lub zniszczą TYLKO samochód...
Żal koledzy, żal...
PS: dzisiejszego komentarza właściciela kota nawet nie będę komentował.
Żal koledzy, żal...
PS: dzisiejszego komentarza właściciela kota nawet nie będę komentował.
:lol:
nie oglądaj więcej XX....fakt idioci zrobili zadymę ale takimi idiotami musi ktoś ładnie pokierować...efekt? kolejne ograniczenia dla normalnych ludzi którzy by chcieli wyrazić swoje niezadowolenie....więcej kamer, większa inwigilacja...a po chipy w d..e to pierwsi staniecie w kolejce :lol:
p.s normalny człowiek nie jeździe filmować zadymy tylko stawia auto pod domem i idzie do domu więc nik mu auta nie podpali..trochę taki argument z d..y wzięty
każdy kto się stamtąd nie ewakuował po komunikatach i ostrzeżeniach policji może mieć pretensje tylko do siebie...
kmink, weź Ty się chłopie rozpędź, walnij głową w ścianę i pomyśl co napisałeś... A jak nie będziesz rozumiał że napisałeś głupotę to rozpędź sie jeszcze raz... i jeszcze - aż do skutku... Jak mozesz pisać (w domyśle), że dziennikarze sami prosili się o bęcki i że im sie należały? Pomyśl trochę!
Poza tym wczoraj był dzień, podczas którego Polscy patrioci cieszyli się i świętowali 93-cią rocznicę odzyskania niepodległości - a ci zadymiarze poprostu chcieli zrobić zadymę... I zepsuli święto. Oni co najwyżej wyrazili niezadowolenie z tego, że ktoś nie pozwolił im rozrabiać jeszcze bardziej...
kmink, weź Ty się chłopie rozpędź, walnij głową w ścianę i pomyśl co napisałeś... A jak nie będziesz rozumiał że napisałeś głupotę to rozpędź sie jeszcze raz... i jeszcze - aż do skutku... Jak mozesz pisać (w domyśle), że dziennikarze sami prosili się o bęcki i że im sie należały? Pomyśl trochę!
folguj ze słowami!
jak się pchasz swoim wścibskim ryjem w środek zadymy to chyba się liczysz z tym że możesz dostać bęcki? jak dostaniesz to następnym razem pomyślisz...
ja się nie pchałem autem w w środek zadymy i nikt mi go nie spalił, nikt mi ryja nie obił
Komentarz