Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez r2rBez żadnej złudy, fantazjowania i cienia nadziei, po raz kolejny postawiłem u buka wszystkie mecze Polski jako przegrane, bądź zremisowane i nie pomyliłem się stąpając twardo po gruncie.
Dużo nie jest, ale mieć, a nie mieć....
PS:Będzie na ponad połowę ZUSu za ten miesiącArtur
Komentarz
-
-
Bez kitu wszyscy zapieprzają do samego końca, Irlandia przegrywała 4-0 a mimo tego zawodnicy biegali ile wlezie, dzisiaj Ukraina podobnie....tylko nasi jacyś tacy nie ruchliwi...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Re: 67 000 Euro
Zamieszczone przez 4x4BKF67000 euro - to średnia kwota jaką zarobił piłkarz reprezentacji Polski za udział w Euro.
Komentarz raczej niepotrzebny, ale nie mogę się powstrzymać - a temu kur...wa Błaszczykowskiemu jeszcze jakieś premie były w głowie. Za co??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashMogłeś zostać reprezentantem Polski i sam tyle zarobić, kto bronił
malo tego potem mogłeś zosatć byłym piłkarzem i prezesem PZPN :P
no ja teraz będe kciuki trzymał za Hiszpanów i Portugalię
napisze jeszcze pare słów odnośnie meczu Irlandia -Włochy na którym to mialem przyjemność być osobiście. Sam mecz nie był moze jakoś szczególnie porywający ale za to atmosfera jaka zrobili Irlandzcy kibice była genialna. Są to najlepsi kibice na świecie i możemy sie od nich jeszcze dużo nauczyć. Ludzieci przychodza na mecz żeby wesprzeć drużynę ale i też świetnie sie pobawić. Śpiewają pieknie i ciągge zachecają do kibicowania. To co zobaczyłem na sam koniec meczu jest ei do opisania. Mimo że ich dzuyna przegrała oni jeszcze przez 10 min po zakończeniu śpiewali i to jakśpeiwali. Miałem to szczeście ze siedzialem po środku stadionu i otaczali mnie właśnie Irlandcy kibice. W środku meczu sami zaczeli śpiewać Polska bialo czerwoni .... widać że maja szacunek do ludzi do innych drużyn. Ogolnie świetna atmosfera pikniku zabawy radości. Oni poprzebierani za jakieś dziwadła , uśmiechnieci, zadowoleni. Ode mnie dla nich szacun wielki za to że pokazali jak sie powinno kibicować.
ciekawe kiedy to u nas przyjdzie taki czas że ludzie nie będą wychodzic ze stadionów 10 min przed koncem meczu nawet jak ich drużyna przegrywa, że za miast kasketów, maczet i ochraniaczy na zeby będa zabierali trabki i chęć zabawy i kibicowania a nie myśl komu to dziś w pierdol spuścić.
generalnie świetnie się bawiłem cała oragnizacja na wielki + bez żadnych problemów wejście, no może dojazd na parking vip troche zamotany ale policja chetnie pomagała
a tu niżej filmik z tego meczu w dośc dobrej jakości ktoś nakręcił
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs, Hiszpanom to rozumiem, ale Portugalii?Ronaldo? No wieszzz... :roll: wstyd :P
Zgdazam się, że atmosfera przy okazji gry Irlandczyków obłędnaMecze obejrzałem tylko w TV, ale przyznam, że Panowie no i Panie z zielonej wyspy to wspaniali kibice :!: Pozazdrościć :!:
W dniu dzisiejszym jestem za Czechamiw końcu nasi sąsiedzi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLale Portugalii?Ronaldo? No wieszzz... :roll: wstyd :P
no i strzelił do tego 2 słupkiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsno i strzelił do tego 2 słupkiChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
ładny meczTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
no to mamy finał ESP - ITAkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Chwilami sie zastanawiałem czy czasami Włosi nie grają z nami :szeroki_usmiech
Niemcy grali fatalnie, być może mieli po prostu zły dzień albo akurat z Włochami gra im się źle...czasmi tak jest że ogrywasz mocnych a z teoretycznie słabszymi dostajesz bęcki...
Finał zapowiada się ciekawie...chociaż tak samo myślałem o tym meczu...niestety to był mach tylko jednej drużny..Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
Komentarz