Dokładnie. 2:1 z silniejszym przeciwnikiem - Szwecją. Jakoś to mnie napawa optymizmem na jutro. Presja grania u siebie, doping, determinacja i da się? Da się? Obyśmy jutro zagrali podobnie i będzie kolejny cud na Wisłą
tak jak patrze na Scheva to mysle że u nas takim kims mógłby być Frankowski. lata swoje ma ale ejst czynnym zawodnikiem i patrzac na ilośc bramek w lidze to widać że jest bramkostzrelny, ma ciag na bramke a nawet niech ma tylko farta. By sie przydal, wchodzil by na ostatnie 20 min jako Joker i kto wie kto wie .....
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Już na www przedstawiają skład i ustawienie Polaków... Mam obawy... Smudinho wstawia Dudkę i ustawia drużynę defensywnie - czyli zapomnijmy o fajnych kontrach. Poza tym kto tak robi gdy gra się u siebie a na stadionie tysiące wspierających kibiców?
A nie przypominam sobie, aby jakikolwiek ostatni mecz wypadł dobrze gdy się broniliśmy...
Jeśli Czesi wygrają, a my przegramy to jeszcze jest szansa.
Wystarczy w tedy, że Grecja przegra lub zremisuję z Rosją, a my musimy wygrać z Czechami.
Z resztą nawet przy naszej wygranej dobry wynik z Czechami musi być.
Nie ważny wynik z Rosją, ani piękna techniczna piłka, chce zobaczyć krew, pot i łzy :!:
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Panowie macie u mnie za doping dla naszych
Jak wygramy stawiacie piwo, albo będzie :czerwona:
O tyle wam napisze :terefere :yay:
a ja nie wiem co powiedzieć, aż strach się bać oglądać ten mecz, serce mówi jedno a rozsądek każe wyłączyć TV, doping dopingiem, ja za każdym razem jak wysyłam totka mocno wierzę że zostanę milionerem, a tym czasem ....., dobrze żyć marzeniami
Komentarz