Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Le-Ce
    L&K
    • 2010
    • 1313
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez endryu
    na ale to nie nasza tradycja
    no, to prawda, nie te pokolenie.

Kiedyś, Gwardia Wa-wa grała w jakimś pucharze z "Francami" Budapeszt.
    Chłopaki jechali na zatracenie a jednak.......
    wyportkowali przeciwników jak się patrzy,
    trawę, nie mal gryźli, by się pokazać.
    Takiego meczu już dawno nie oglądałem w wykonaniu naszej drużyny,
    tym bardziej, że nie była to reprezentacja. :!:
    Orzełek na piersi do czegoś zobowiązuje :!:
    Dlaczego Helmutom się udaje :?:
    a nasi zawsze znajdują włos w robocie :?:
    Pierwszym płacą za granie,
    naszym często za opierdalanie.
    Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• Romecky81
      Ambiente
      • 2011
      • 105

A w wywiadzie po meczu Smuda strasznie jakiś zestresowany... Łapy mu latały - ewidentnie presja go ciśnie...

Ale wynik ok! Dziś piękne spotkanie - do wygrania było, może gdyby jeszcze jakaś zmiana wcześniej (Grosicki), ale nie ma co narzekać - jest ok! Ostatni mecz o awans a nie o honor! A Rosjanie padli konkretnie - jak my z Grecją, żadnej sytuacji w końcówce.
      Zazdroszczę tym którzy mają bilecik na mecz we Wrocławiu - konkret! Ceny biletów z wtórnego rynku skoczą konkretnie... Będzie się działo.
      Polska - dziękuję!

Komentarz

• Le-Ce
        L&K
        • 2010
        • 1313
        • Octavia I (1U2)
        • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez Romecky81
        ewidentnie presja go ciśnie..
        może, tylko pęcherz :diabelski_usmiech
        Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• Zapata
          Rider
          • 2009
          • 351

... ale szaleją w Poznaniu na ulicach jakbyśmy co najmniej z grupy wyszli !!

SUPER !! BRAWO POLSKA !!

Komentarz

• Romecky81
            Ambiente
            • 2011
            • 105

Zamieszczone przez Le-Ce
            może, tylko pęcherz
            Myślę, że jednak nie...
            Gościu niezłą presję dźwiga na plecach. Cały kraj czeka na to co zagra reprezentacja a dodatkowo wszelcy fachowcy jadą po Smudzie jak po szmacie...
            Fakt faktem, że doskonały nie jest i w swoim postępowaniu jest "prostym" polskim trenerem ale poczekajmy... Może mu się uda. Dawno nie było sytuacji gdzie ostatni mecz to dalej szansa na awans a nie tylko pokazowy meczyk o honor, o dobre wrażenie.

Komentarz

• str33t
              Rider
              • 2010
              • 625

Jest super , teraz tylko przygotować się na Czechów i wygrać ten ostatni meczyk..

Kilka słów ode mnie co do meczu. Super, że w końcu pojawiły się zmiany. Od około 60 min. wyraźnie widać, że siły naszym opadają i zaczynają chodzić ze zmęczenia. Trochę mi się nie podobała reakcja kibiców na grę Rosjan. Od początku meczu, kiedy dostali piłkę, to gwizd i "uuu...". Ja rozumiem, jak jest faul albo jakieś niesportowe zachowanie. No, ale wiadomo - każda drużyna gra, żeby wygrać...

Poza tym Smuda ostro musiał dostać po uszach za mecz z Grecją. Po meczu w rozmowie z Rafałem Patyrą z TVP na takie dosyć luźnie stwierdzenie: "dobry mecz, niewiele brakowało, żebyśmy wygrali", zaczął się burzyć "co Pan od razu krytykuje, jest dobrze, po co te oceny" :P

Komentarz

• Romecky81
                Ambiente
                • 2011
                • 105

Zamieszczone przez str33t
                "dobry mecz, niewiele brakowało, żebyśmy wygrali", zaczął się burzyć "co Pan od razu krytykuje, jest dobrze, po co te oceny"
                Wg mnie to właśnie wynik ogólnej presji, ciśnienia, oczekiwań narodu... Jestem ciekawy ile Smuda przespał ostatnio... Zakładam, że całe nic... Ale taki urok bycia selekcjonerem

Komentarz

• kabanos
                  RS
                  • 2011
                  • 4544
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez str33t
                  "dobry mecz, niewiele brakowało, żebyśmy wygrali", zaczął się burzyć "co Pan od razu krytykuje, jest dobrze, po co te oceny"
                  Wg mnie to właśnie wynik ogólnej presji, ciśnienia, oczekiwań narodu... Jestem ciekawy ile Smuda przespał ostatnio... Zakładam, że całe nic... Ale taki urok bycia selekcjonerem
                  Za ileś tam tysi zeta to też bym się chętnie postresował :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• alfee
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 2583

taki urok bycia selekcjonerem
                    I patrzenia jak konto rośnie
                    Alfee
                    Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
                    Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

Czy możecie mi powiedzieć co wy widzicie za w bandzie oszołomów dokłanie 27 oszołomów plus jakaś tam ławka rezerwowych i trenerzy. Biegających po genetycznie zmodyfikowanej trawie za kulistym tworzywem sztucznym.

Na dodatek na tym czymś nie można miec swoich kanapek i herbaty tylko trzeba płacić nawet za pozwolenie puszczenia bąka bo musi mieć logo jakieś tam federacji i sponsorów.

Więc pytam szanowną Brać OCP-owską czym sie tak podniecać wywieszać flagi nawet w szalecie publicznym obok papieru toaletowego.

Dlaczego ci wszyscy tak sie nie cieszyli i świętowali 2 i 3 maja w święto flagi i konstytucji. WHY ????

Prosze wyjaśnijcie mi człowieczkowi o co w tym chodzi.
                      Wiem że bredze ale jakoś mnie ta cała szopka martwi

Pozdrawiam z dna mroków mojego życia
                      DJCzas aka człowieczek.pl

Komentarz

• looker
                        RS
                        • 2008
                        • 1886
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

djczas, załóż osobny wątek to ci wytłumaczymy... Szkoda tego na OT-y...
                        P.S. Ad vocem: golf czy snooker - nic innego jak jeszcze bardziej bezsensowne trzaskanie jednej (lub kilku) kulek z tworzywa równie sztucznego przez 2 pacjentów po genetycznie modyfikowanej trawie, gdzie nie możesz nawet przyjśc normalnie ubrany bo Cię opierdolą...
                        I Ty krytykujesz piłkę nożną ? Wiesz, że Brytyjczycy podczas II WŚ woleli nieprzygotowane wybrzeże do obrony przed inwazją niemiecką niż niszczenie ich pól golfowych ? :lol:
                        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• alfee
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 2583

djczas, Ty jesteś od dawna naczelny malkontent OCP, więc jak looker, radzi daj spokój w tym wątku.
                          Alfee
                          Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
                          Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• djczas
                            RS
                            • 2005
                            • 9612

alfee, nie ma sensu kolejnego wątku najlepiej będzie jak sie zamkne na stałe

Komentarz

• looker
                              RS
                              • 2008
                              • 1886
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Tez jakaś opcja. To wolny kraj w sumie... :diabelski_usmiech

Komentarz

• djczas
                                RS
                                • 2005
                                • 9612

looker, i to jest mój prawdopodobnie ostatni post

Komentarz

• looker
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 1886
                                  • Octavia II (1Z3)
                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

:spoko

Komentarz

• Zorr
                                    RS
                                    • 2011
                                    • 2110

Panowie poprawcie mnie jeżeli coś źle policzyłem, ale jeżeli z Czechami zremisujemy to nie wyjdziemy z grupy a co za tym idzie będziemy jedyną?, jedną z nielicznych? drużyną w historii mistrzostw (Euro, Świata), która nie-przegrawszy meczu nie wygrała Euro ani nawet nie wyszła z grupy?
                                    Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                    Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• kmink
                                      L&K
                                      • 2007
                                      • 1360
                                      • Superb III (3V3)

Za przegrana powinno się przyznawać -1p a nie 0 :szeroki_usmiech
                                      Z Czechami musimy po prostu wygrać, nie ma innej opcji.
                                      Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                      https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                      www.dpfserwis.pl

Komentarz

• Eidos71
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2050
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Jeżeli chłopaki dadzą radę się zregenerować i tak samo "z sercem" podejdą do gry, jak wczoraj (szczególnie w 2-giej połowie), to mamy szansę dokopać Czechom. Wkurza mnie tylko polityka Smudy - zarzynanie chłopaków i czekanie ze zmianami do ostatniej chwili (i nie wykorzystywanie wszystkich możliwych zmian). Wiem, że Smuda, jako selekcjoner, ma ogromną wiedzę na temat możliwości i formy poszczególnych piłkarzy, ale powinien trochę posłuchać opinii komentatorów i osób, które również potrafią ocenić właściwie naszych piłkarzy. Uparcie nie wpuszcza Groszka na boisko, Brożka wpuścił na sam koniec... Przecież tych 11-12 podstawowych piłkarzy to nie jedyny sposób na skład - powinien dać pograć i pokazać się innym (myślę, że na pewno graliby dobrze). Ale generalnie cieszę się, że wczoraj strzykało mnie na pogodę, a nie na pogrom ze strony Ruskich :szeroki_usmiech Teraz - do soboty - oglądanie Euro "na luzie" i dla przyjemności
                                        Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                        MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• pic2ek
                                          Rider
                                          • 2007
                                          • 624

Zamieszczone przez looker
                                          snooker - nic innego jak jeszcze bardziej bezsensowne trzaskanie jednej (lub kilku) kulek z tworzywa równie sztucznego przez 2 pacjentów po genetycznie modyfikowanej trawie, gdzie nie możesz nawet przyjśc normalnie ubrany bo Cię opierdolą...
                                          od snookera to proszę się odpierwiastkować

Komentarz

• kbjanek
                                            Rider
                                            • 2009
                                            • 381

dla mnie polanski graczem meczu,
                                            razem z dudka mocno utrudnili zycie rosjanom, musieli grac skrzydlami, a to nie ich football, szkoda ze lewy sam biegal w ataku, ale musielismy miec przewage ilosciowa w srodku pola, bo przewaga gry po stronie ruskich by byla,
                                            tez zaluje ze grosik z wiatrem nie wszedl, zmiana mierzejewskiego bardzo dobra,
                                            zaczal rozrywac ruskich jak juz oddychali rekawami,
                                            co za baran wymyslil sesje w czasie euro?

Komentarz

• Zapata
                                              Rider
                                              • 2009
                                              • 351

... komentarz zbędny

No Duńczycy na 1:2 z Portugalią !!

Chłopiec z plakatu zmarnował "setke" !!

YES !!

2:2 !!

chyba zacznę dopingować Duńczykom ;-)

Komentarz

• blackrs
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 4826
                                                • Superb II combi (3T5)
                                                • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

no i ciężko będzie znaleźć kogoś kto pokona Niemców w tym turnieju.
                                                BYŁA o1 rs
                                                BYŁA o2 1.6
                                                JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Zapata
                                                  Rider
                                                  • 2009
                                                  • 351

Zamieszczone przez blackrs
                                                  no i ciężko będzie znaleźć kogoś kto pokona Niemców w tym turnieju.
                                                  Jak pokonamy Czechów to w następnej serii lejemy Niemców !

;-)

Komentarz

• Flame
                                                    Elegance
                                                    • 2010
                                                    • 898

Najważniejsze, że dzisiaj na 99% awans zapewnili sobie Niemcy, oby tak dalej
                                                    ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233

ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025

ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416

Komentarz

Pracuję...