Przewlekłe zapalenie zatok?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ZYBI68
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 697
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

natash, nie wiem na ile pomorze, mam ten zabieg zrobiony w 1988r w woju, nie miałem wtedy kłopotu z zatokami. Czy tobie też dłutowali i wyrwali chrząstki, mam małą obawę, iż za komuny w szpitalu wojskowym nie bawili się w prostowanie tylko usuwali, nos mam jak z gumy mogę nim wychylać na boki jak chcę :lol: Co do zatok to wina leży w 99% z braku noszenia czapki, czapkę przestałem nosić już w podstawówce, pierwszą kupiłem sobie cztery lata temu jak dopadły mnie zatoki czołowe, ból głowy nie do zniesienia. Laryngolog po TK od razu ściągnął mi to długa igłą - myślałem, że się ze......m z bólu. Po trzech miechach nawrót, zrobili rezonans + lampy i piasek szamana :lol:. Po rezonansie dowiedziałem się o polipie którego trzeba wyciąć. po zabiegu lampy i odpukać ponad rok spokój z zatokami ale czapeczka + szaliczek obowiązkowo, a jeszcze jedna rada ciepłe skarpety, od nóg też można mieć zatoki wypowiedź laryngologa.
    Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• natash
      RS
      • 2011
      • 2599

Ja miałem to bardziej humanitarnie, nos miałem prosty, ale miałem kolec z kości, wycieli kolec, nos lekko jest skrzywiony, ale minimalnie, pewnie jak się zrastało, bo po operacji był prosto...

Komentarz

• eroberto1
        Rider
        • 2010
        • 350

Czapka, szalik u mnie nie pomaga, bez czapki nie wychodzę z domu :diabelski_usmiech
        2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• robekcool
          RS
          • 2009
          • 2041
          • Octavia II (1Z3)
          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

miałem kontakt z kliniką prywatną MML (dr Górski, praktyka w USA, jak kogoś stać na 7,5-10 koła, FESS lub balonoplastyka). operował mnie dr GOTLIB . polecił go znajomy i ja mogę zrobić to samo. przychodnia Alergomed lub BIOS w-wa. szczegóły pw
          www.k-mot.pl
          Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
          Autoholowanie.
          Robert Kulma

Komentarz

• natash
            RS
            • 2011
            • 2599

Korzysta ktoś z nawilżacza powietrza?

Komentarz

Pracuję...