z tym podlokietnikiem to pojechali...
oszust ,,uwaga,,
Zwiń
X
-
skalar, no nie ten dział
a coś więcej możesz napisać?
o co chodzi?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
google wszystko pokażą->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
chodzi o to że:
dałem tu na forum ogłoszenie że kupię soczewkę z odbłyśnikiem xenona do OI.
na pw przyszła wiadomość od tego gościa.
hej
mam coś takiego w garażu, stan bdb za 20zł już z wysyłką ci oddam, przelewem na konto
podam dane jak coś
Andrzej Gorczyński
ul. Gorczewska 2/12
01-460 Białystok
11114020040000310270274320
i ty wyślij sowje do wysyłki.
wpisując ten numer konta w google wyświetla się wiele for na których oszukał (mnie też).
Komentarz
-
-
Ładnie gostek kosi... Mniej więcej od połowy roku 2011 do teraz wali ludzi na kasę i to zupełnie bezkarnie. Dziwne, że nikt nie ma żadnych znajomych w banku Bre Bank (tam znajduje się konto tego gościa, na które wpływa kasiora z wyłudzeń), aby ustalić, jak naprawdę nazywa się klient. Z tego, co na razie ustaliłem, może on nazywać się Kamil Kogut, ma 22-23 lata, pochodzi z Lublina, mieszka chyba na ul. Świetokrzyskiej, ma konto na NK, a poza tym posługuje się też czasami innymi kontami. Jakiś czas temu (prawdopodobnie) posługiwał się nr tel. (81)7420917. Powyższe informacje nie są na 100% pewne, gdyż jest to na razie to, co zdołałem ustalić w Necie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Nikt mu do tej pory jeszcze nie wpierdolił? :evil:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
z chęcią bym to zrobił.
[ Dodano: Sob 04 Lut, 12 13:12 ]
Zamieszczone przez Eidos71Ładnie gostek kosi... Mniej więcej od połowy roku 2011 do teraz wali ludzi na kasę i to zupełnie bezkarnie. Dziwne, że nikt nie ma żadnych znajomych w banku Bre Bank (tam znajduje się konto tego gościa, na które wpływa kasiora z wyłudzeń), aby ustalić, jak naprawdę nazywa się klient. Z tego, co na razie ustaliłem, może on nazywać się Kamil Kogut, pochodzi z Lublina, mieszka chyba na ul. ul.Świetokrzyskiej, ma konto na NK, a poza tym posługuje się też czasami innymi kontami. Jakiś czas temu (prawdopodobnie) posługiwał się nr tel. (81)7420917. Powyższe informacje nie są na 100% pewne, gdyż jest to na razie to, co zdołałem ustalić w Necie.
Komentarz
-
-
co za problem namierzyć gościa? Ktoś tko ma układy bez problemu typa namierzy :!:
Może zrobimy wypuchę i dojedziemy gościa?superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Ale wszyscy się tu użalacie, a nikt nie zgłosił jeszcze sprawy na policję ??? Przeciez do choroby gdyby dostali zgłoszenie to namierzyliby gościa i byłoby po problemie !!skalar, dlaczego nie poszedłeś z ta sprawą na policję ??!
Gośc jest zwykłym skur.... i tyle, ale zeruje na naiwnosci i bezczynności innych. On doskonale wiem że nikt nie pójdzie na policje bo mu sie nie bedzie chciało, dlatego robi to co robi.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigAle wszyscy się tu użalacie, a nikt nie zgłosił jeszcze sprawy na policję ??? Przeciez do choroby gdyby dostali zgłoszenie to namierzyliby gościa i byłoby po problemie !!skalar, dlaczego nie poszedłeś z ta sprawą na policję ??!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_oszgłos na policji, ze Cie ktos "ciachnał" na 20 zł to przyjmujący zgłoszenie by Cie smiechem zabił.....
Wystarczy wydrukować te rewelacje z google i zanieśc na policję wraz ze swoim zgłoszeniem. Uwierz mi że nikt cię nie wyśmieje !!! A jeśli będzie próbował to powiedz, że chcesz złożyć skargę na działanie tego komisariatu, lub rozmawiać z naczelnikiem.
Każdy tylko mówi, że to nic nie da, tylko nikt jeszcze nie próbował, bo słyszał że kolega ojca jego kolegi który ma synową i ta synowa zna kogoś kto kiedyś coś zgłaszał i podobno go wyśmialiCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez piotrek_oszgłos na policji, ze Cie ktos "ciachnał" na 20 zł to przyjmujący zgłoszenie by Cie smiechem zabił.....
Wystarczy wydrukować te rewelacje z google i zanieśc na policję wraz ze swoim zgłoszeniem. Uwierz mi że nikt cię nie wyśmieje !!! A jeśli będzie próbował to powiedz, że chcesz złożyć skargę na działanie tego komisariatu, lub rozmawiać z naczelnikiem.
Każdy tylko mówi, że to nic nie da, tylko nikt jeszcze nie próbował, bo słyszał że kolega ojca jego kolegi który ma synową i ta synowa zna kogoś kto kiedyś coś zgłaszał i podobno go wyśmiali
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez piotrek_osMylisz się...., a nie bede podawał tu przykladów, bo to mija się z sensem, a rózni ludzie to czytaja!
Komentarz
-
-
Przy tego typu oszustwach (art. 286 par. 1 kk) nieważna jest wartość oszustwa. W ten sam sposób prowadzone są postępowania w sprawach tzw. "allegrówek", czyli oszustw dokonywanych za pośrednictwem Internetu, na portalu aukcyjnym. Postępowanie prowadzone byłoby przez jednostkę Policji w miejscowości, w której loguje się sprawca przestępstwa (ustalany jest po nr IP). Po przyjęciu zawiadomienia i ustaleniu (w wyniku postępowania sprawdzającego) miejsca logowania się sprawcy, sprawa tam trafia i prowadzący postępowanie policjant, gdy uzyska informację, że jest więcej osób pokrzywdzonych, musi przesłuchać (osobiście, lub poprzez zlecenie przesłuchań dla odpowiednich miejscowo jednostek Policji) wszystkich pokrzywdzonych. Przestępstwo jest ścigane z urzędu, a więc nieważna jest wola pokrzywdzonych, czy chcą, czy też nie chcą ścigania sprawcy. Dlatego wystarczy jedna osoba, która - jako pokrzywdzony - złoży o tym p-twie zawiadomienie w swojej jednostce Policji, dołączając jednocześnie wydruki stron, lub adresy linków potwierdzających, że sprawca dokonał większej ilości przestępstw. Potem już karuzela sama się nakręca i sprawa toczy się dalej, aż do ustalenia i zatrzymania sprawcy. Ot - i cała wiedza (w skrócie).
[ Dodano: Sob 04 Lut, 12 16:19 ]
Zamieszczone przez abcdeEidos71, Podaje kim może być ten człowiek. Mam pytanie jak to jest, że do przelewu są inne imię i nazwisko. Więc oni zakładają konta w bankach na lewe nazwiska czy co?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
Jestem zarejestrowany na forum myapple.pl i tam przewija się ciągle sprawa kolesia który działą w podobny sposób, sprzedaje telefony których nie ma , każe wpłącać zaliczki itd, tam kwoty są o wiele wyższe i wiecie co policja zrobiła przez pół roku??? Nic, przysyła tylko informacje do pokrzywdzonych że z powodu nie wykrycia sprawcy postępowanie umorzono, a gość cały czas kosi, ciągle pojawiają się jego ogłoszenia na tablica.pl, aukcje.fm, administratorzy tych portali też to mają w d...ie, czy nie jest to zachęta dla nadstępnych pajaców? A wymierz sam sprawiedliwość to jeszcze siedzieć pójdziesz :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczurozhodzi
nie dosyć, ze wali w chuja, to jeszcze poprawnie pisań nie umiekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Jeżeli pokrzywdzony otrzymuje postanowienie o umorzeniu dochodzenia/śledztwa, ma prawo złożyć zażalenie na postanowienie. W zażaleniu wskazuje, jakie czynności zostały wykonane niewłaściwie / nie wykonane w ogóle (w trakcie postępowania, na każdym jego etapie, pokrzywdzony jako strona postępowania ma prawo zapoznać się z aktami postępowania). A więc w takim przypadku, jaki opisał eroberto1 nie ma możliwości, aby w czasie, gdy sprawca cały czas działa, postępowania w sprawach dokonywanych przez niego p-tw postępowania były umarzane. No, chyba że prowadzący policjant, jego przełożony i nadzorujący prokurator mają wywalone, a pokrzywdzeni godzą się z takim stanem rzeczy i też mają wywalone na wynik sprawy...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
Komentarz