Zamieszczone przez abcde
oszust ,,uwaga,,
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez skalarAndrzej Gorczyński
ul. Gorczewska 2/12
01-460 Białystok
11114020040000310270274320
To chyba wystarczy, żeby zajarzyć że coś nie jest tak jak trzeba???
Po za tym nie ma takiej ulicy w Białymstoku i jakiś dziwny zbieg okoliczności w zbieżności nazwiska z nazwą ulicy też daje do myślenia... :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osjuz widze, jak gosc do ciebie przychodzi i robisz paiery....ze goscia oszukali na 20 zł.....i pod nosem nic sobie nie klepiesz...... a po pierwsze to troszeczke innych słow uzywaj!
Byłeś coś gdzieś kiedyś zgłosić? BYŁEŚ????
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799arturas03, czyli zgłaszając na policję można już gościa uje*ać za podanie fałszywych danych do przelewu.
Komentarz
-
-
jasne jasne, a na końcu żyli długo i szczęśliwie. Ot dobry przypadek -> http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=8&t=110424 sam nawet gościa znam niestety i jak widać nic mu nie zrobili ma się dobrze a ludzi przerobił na dużo większą kasę.Sprzedam zawieszenie z pakietu na bezdroża click ---> LINK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1Zamieszczone przez abcdeEidos71, Podaje kim może być ten człowiek. Mam pytanie jak to jest, że do przelewu są inne imię i nazwisko. Więc oni zakładają konta w bankach na lewe nazwiska czy co?Pozdrawiam.
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pankrzyswidać nic mu nie zrobili ma się dobrze a ludzi przerobił na dużo większą kasę.
Poza tym tam nie ma kwestii oszustwa (raczej) a cywilna sprawa (niewywiązanie się z umowy) - tam gość nie ma kilku fałszywych tożsamości i adresów.
Komentarz
-
-
I co?Zgłoszą i będą się bujać po sądach kilka długich lat a on i tak im w sądzie powie,że nie dostał żadnych pieniędzy,oni,że wpłacili i tak w koło macieju,a później złodziej założy sprawę tym którzy jego zgłosili.Niestety takie mamy sądy złodziej ma większe prawa niż poszkodowany.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Zamieszczone przez skalarAndrzej Gorczyński
ul. Gorczewska 2/12
01-460 Białystok
11114020040000310270274320
To chyba wystarczy, żeby zajarzyć że coś nie jest tak jak trzeba???
Po za tym nie ma takiej ulicy w Białymstoku i jakiś dziwny zbieg okoliczności w zbieżności nazwiska z nazwą ulicy też daje do myślenia... :?:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez sosna1I co?
Jasne, lepiej nic nie robić, źlamdać na forum jak to ich ktoś "wy,,,,jał".
W sumie mam to gdzieś, tylko do szału mnie doprowadza takie pieprz.... .
sosna1, niestety ale bajki opowiadasz...ale twoje prawo.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
westwi78, może nie ma w wątku, ale koleś na bezczela ruchał na kasę nawet znajomych ze zlotów i sprawy były zgłaszane, ale oficjalnie nic nie ma na siebie i tak sobie żyje...
sosna1 ostatnim zdaniem dosyć skrótowo i rzeczowo zobrazował jak się sprawy mają. Niestety to Polska nie elegancja FrancjaSprzedam zawieszenie z pakietu na bezdroża click ---> LINK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Poza tym tam nie ma kwestii oszustwa (raczej) a cywilna sprawa (niewywiązanie się z umowy) - tam gość nie ma kilku fałszywych tożsamości i adresów.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
dobra panowie bez spiny, bo się we własnej piaskownicy pogryziemy a ten koniobijca o którym mowa w pierwszym poście siedzi na redtube a drugim okiem zerka na forum i się z nas śmieje a powinien dostać lanie od mamySprzedam zawieszenie z pakietu na bezdroża click ---> LINK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sosna1I co?Zgłoszą i będą się bujać po sądach kilka długich lat a on i tak im w sądzie powie,że nie dostał żadnych pieniędzy,oni,że wpłacili i tak w koło macieju,a później złodziej założy sprawę tym którzy jego zgłosili
Jak zwykle u nas w kraju wszyscy wiedzą lepiej. Lepiej jaki wyrok wyda sąd, lepiej jak pracuje policja i co zrobi, lepiej jak zachowa sie oskarzony. Ja sie tylko dziwię dlaczego tu tak biednie skoro większośc polaków wszystko wie lepiej. Toż to powinien być raj na ziemi, bo tu sami wszechwiedzący i prorocy :twisted:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sosna1westwi78, przemilczę twoje wypowiedzi bo szkoda gadać.
Big - do 1990 roku moze byłes w tej policji? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osBig - do 1990 roku moze byłes w tej policji?
Odpowiadajac na twoje pytanie - od 2001-2004 r.
Powtórze jeszcze raz - jesli nie reagujecie na takie zachowania, to na nie nie nażekajcie !!! Nie ma prawa nażekać ktoś kto nic z tym nie robi, bo twierdzi, że i tak nic to nie da. Skoro tak twierdzisz, to oznacza, że się zgadzasz na złodziejstwo i jest to przez ciebie akceptowalne.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Witam , no niestety mnie też ten NYGUS oszukał, dałem ogłoszenie o rozpórce od S3 odpisał że ma i w ogóle, przesłałem mu 35zł no i tyle go widziałem.Podał nr konta no i oczywiście dane
Sylwester Broński
ul. zbożowa 7a/36
21-400 Gdynia
Tak piszecie o policji i się zastanawiam czy nie iść bo tu nie chodzi o pieniądze tylko o sam fakt
wnerwił mnie okrutnie burak jeden ......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez piotrek_osBig - do 1990 roku moze byłes w tej policji?
Odpowiadajac na twoje pytanie - od 2001-2004 r.
POwtórze jeszcze raz - jesli nie reagujecie na takie zachowania to na nie nie nazekajcie !!! Nie ma prawa nażekać ktoś kto nic z tym nie robi, bo twierdzi, że i tak nic to nie da. Skoro tak twierdzisz to oznacza, że sie zgadzasz na złodziejstwo i jest to przez ciebie akceptowalne.
Komentarz
-
Komentarz