Eeeeee tam kryzys .....
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12Alonzo_, od zawsze jest tak, że największe fortuny powstawały podczas kryzysu :shock:
żałować trzeba, że człowiek nie uczył się tego, co trzeba... :cry:
prawda jest taka, że w każdym niemal fachu, jeśli jest się dobrym, ma się chęć rozwijania, nie boi się nowych rozwiązań, technologii to można nieźle zarabiać.
Podobnie jest z prawnikami, lekarzami. Dla szarego człowieka jest szczytem luksusu loydowa Insignia, a np. dla jakiegoś przedsiębiorcy/firmy której taka Insignia jest niewiele znaczącym składnikiem majątku trwałego, której wartość to części promila w stosunku to wartości firmy.
Jak prawnik jest dobry to zarabia takie pieniądze o których nawet się nie mówi, a jak jest słaby to jeździ nastoletnim autem i wynajmuje lokal na kancelarię.
[ Dodano: Czw 06 Cze, 13 08:58 ]
Zamieszczone przez MaicroftA ja twierdze, ze w tej branzy kokosow naprawde nie ma. Radcow przybylo bardzo duzo (wystarczy zobaczyc ilu przystepuje w kazdym okregu do egzaminu co roku) i potem pracuja u kogos za duza miske ryzu, albo ida na swoje.
Komentarz
-
-
Ogłoszenie bardzo ważne!!!!
Szukam wakacyjnej pracy w Krakowie lub okolicach dla 16-letniej gimnazjalistki, w terminie 29.07-25.08. Będzie to pierwsza praca dla mojej córki. Niewygórowane wymagania finansowe w zamian za pokazanie jak wygląda prawdziwa praca.
Będę wdzięczny za KAŻDE PW (z wyjątkiem tych nieprzyzwoitych).
Komentarz
-
-
Witam, dzisiaj znalazlem wiadomść, że w firmie Ganinex (między innymi dealer Skody) poszukują
pracowników. Tu cytat:
"Czy ktoś z naszych fanów szuka obecnie pracy i chciałby spróbować sił w Ganinex'ie. Zapraszamy na naszą stronę, gdzie znajdują się obecnie wakaty."
Możę kogoś to zainteresuje. Link do strony: Praca Ganinex
Komentarz
-
-
U mnie w sąsiednim mieście pojawiła się oferta pracy w Aliorze na bankiera transakcyjnego. Na internecie czytałem w większości nieciekawe opinie nt pracy w tym banku. Czy ktoś może pracował/pracuje (znajomi pracują itp.) i poda jakieś szczegóły nt. warunków pracy, atmosfery i zarobków. Może być na PWO1-->O3--> ?
Komentarz
-
-
ziutsane,
czolem pracuje tam moj szwagier,
2 rok jest na wyjezdzie do szwajcarii,
w ibm wcale nie placa kokosow,
jak trafisz w zespol zgrany to praca fajna, ale wycienczajaca,
zly zespol to taki gdzie 1-2 osob robi prace na odwal sie
a caly zespol zbiera za to ciagi,
jak cos jeszcze to pisz pw
Komentarz