Panowie, nie szuka ktoś admina? Chętnie zaopiekuję się nowymi serwerami, skonfiguruję, zoptymalizuję bazę danych, zabezpieczę itd. Jak by co to proszę o PW.
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
A mi ktoś powie czy za 1500-1800 zł miesiecznie opłaca się jeździć jako kierowca busem(rozwóz owoców/warzyw po sklepach hurtowniach.Trafia mi się taka praca ale 100 km od domu,robota pn-sobota po jakieś 10 godz dziennie..gość oferuje zakwaterowanie za free.
Bardzo to jest męczące,wujek jeździł mówi że już nigdy nawet na jakiego kolwiek busa nie wsiądzie.Jeździć lubie,doświadczenia nie chcą choć mam marne bo tylko 6 mscy.O1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613
Komentarz
-
-
W firmie szukają http://www.pracuj.pl/praca/mechanik-...ampaign=Indeed
Może komuś się przydaSkoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz16v1500-1800 zł
Zamieszczone przez lukasz16v100 km od domu,robota pn-sobota po jakieś 10 godz dziennie..gość oferuje zakwaterowanie za free.
A i z tych 10h może zrobić się 12 czy 14 bo w końcu będzie Cię miał pod ręką. :P
W Twoim wieku pomyślał bym nad stażem zgodnym z Twoim wykształceniem tudzież zainteresowaniami.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez lukasz16v100 km od domu,robota pn-sobota po jakieś 10 godz dziennie..gość oferuje zakwaterowanie za free.
Masa ludzi tak pracuje - fakt, zazwyczaj nie przez całe życie, ale jednak pracują. Sam prawie tak samo mam. Łatwo nie jest, ale można ogarnąć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Masa ludzi tak pracuje - fakt, zazwyczaj nie przez całe życie, ale jednak pracują. Sam prawie tak samo mam. Łatwo nie jest, ale można ogarnąć.
choć z drugiej stronyZamieszczone przez kazik4x4Ja się ma 19lat, mieszka u rodziców lub ma chałupę za free to się wszystko opłaca.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez Agamek12Masa ludzi tak pracuje - fakt, zazwyczaj nie przez całe życie, ale jednak pracują. Sam prawie tak samo mam. Łatwo nie jest, ale można ogarnąć.
Na poprzedniej budowie miałem do czynienia z kierownikiem robót, który przyjeżdżał do Warszawy z Ełku pracować za 2.500kzł brutto :shock: Jego szef wynajmował jemu i ekipie robotników mieszkanie i dawał busa po to, żeby w domu mogli pojawić się raz na dwa tygodnie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No fakt, ja robię "to" a nieco więcej, ale... znam też takich, którzy tak pracują za właśnie takie pieniądze.
Na poprzedniej budowie miałem do czynienia z kierownikiem robót, który przyjeżdżał do Warszawy z Ełku pracować za 2.500kzł brutto :shock: Jego szef wynajmował jemu i ekipie robotników mieszkanie i dawał busa po to, żeby w domu mogli pojawić się raz na dwa tygodnie...Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez Agamek12No fakt, ja robię "to" a nieco więcej, ale... znam też takich, którzy tak pracują za właśnie takie pieniądze.
Na poprzedniej budowie miałem do czynienia z kierownikiem robót, który przyjeżdżał do Warszawy z Ełku pracować za 2.500kzł brutto :shock: Jego szef wynajmował jemu i ekipie robotników mieszkanie i dawał busa po to, żeby w domu mogli pojawić się raz na dwa tygodnie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz16vA mi ktoś powie czy za 1500-1800 zł miesiecznie opłaca się jeździć jako kierowca busem(rozwóz owoców/warzyw po sklepach hurtowniach.Trafia mi się taka praca ale 100 km od domu,robota pn-sobota po jakieś 10 godz dziennie..gość oferuje zakwaterowanie za free.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dokładnie tak... Dlatego mam pewien dystans do pisania o tym, ze praca jest za daleko, jest za tania albo że się nie opłaca...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBJak się jest młodym bez zobowiązań to się widzi wszystko w innych kolorach, jak ma się 40 na karku , dzieciaki itd. to już tak różowo nie wygląda.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez Agamek12Dokładnie tak... Dlatego mam pewien dystans do pisania o tym, ze praca jest za daleko, jest za tania albo że się nie opłaca...Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez AdamBJak się jest młodym bez zobowiązań to się widzi wszystko w innych kolorach, jak ma się 40 na karku , dzieciaki itd. to już tak różowo nie wygląda.
Dobra, nie o tym temat. Życzę sobie i innym, żeby mieli możliwość pracy za jedynie co najmniej przyzwoite pieniądze...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Gorzej, jak nie za bardzo ma się wybór...
Ja bym starał się o konkretny staż. Dobrze trafi to nauczy się czegoś, będzie miał wpis w CV, do łapy dostanie jakieś 900zł (chyba coś koło tego dają), 8h i do domu. A na busie to może sobie dorobić w weekend. Czasy mamy takie, że byle jaka praca w CV się już nie liczy.
Swoja drogą poco wozić warzywa skoro można samemu warzywniak otworzyć.
To nic trudnego.
Pracować w delegacji można ale za konkretną kasę.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Dla zainteresowanych pracą w Katowicach - http://www.pracuj.pl/praca/technik-a...oferta,3250517
Komentarz
-
-
Koledzy, koleżanki...
Szukam Pracy.
Mam duże doświadczenie w obsłudze klienta, sprzedaży bezposredniej, ubezpieczeniach, inwestycjach, produktach kredytowych oraz w zarzadzaniu zespołem sprzedażowym.
Szukam pracy na terenie woj. mazowieckiego najlepiej coś pomiędzy Warszawą a Siedlcami.
Mogę pracować jako: przedstawiciel handlowy, sprzedawca, pozyskiwanie i utrzymanie klienta, praca biurowa, praca w HR, praca w instytycjach finansowych aczkolwiek nie boję się też pracy fizycznej.
Mam tylko jeden warunek - żadnych 'śmieciowych umów"
Za oferty będę bardzo wdzięczny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggDla zainteresowanych pracą w Katowicach - http://www.pracuj.pl/praca/technik-a...oferta,3250517
Komentarz
-
-
Jakiś czas temu kolega prosił mnie o polecenie jakiegoś dobrego rozliczeniowca do pracy w średniej firmie budowlanej na najbliższe 2 lata w okolicach Ełku. Ja niestety mu nie pomogłem i z tego co wiem, to on wciąż szuka. Jeśli więc ktoś ma 2-3 letnie doświadczenie i byłby zainteresowany, niech wrzuci mi info na PW.
Komentarz
-
-
podobnie jak maxpaynemm, szukam jakiegos zajecia w wawie i okolicy..
doswiadczenie w pracach biurowych, przyjeciu towaru -magazyn....
mialem doczynienia z SAP,wystawianiem i wprowadzaniem WZ do/ z systemu, posiadam ksiazeczke do celow sanitarno epidemiologicznych , uprawnienia na wozki widlowe.. wieksze info na pw...sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
Komentarz