gomar też mnie kusi żeby zrezygnować z kopalni
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
Panie i Panowie.
Niestety stanąłem na zakrecie życia i jestem zmuszony zmienic prace.
Do tej pory pracowałem w branży IT:
- przez 12 lat w jednej firmie byłem pracownikiem helpdesku (sam, z braku innej zatrudnionej osoby, przez 10 lat obsługiwałem komputery na systemach Windows 98/XP/Vista/7/8/10, a było ich ok. 400 sztuk na całym budynku).
- jednocześnie z tą pracą zajmowałem sie dodatkowo tym samym co powyżej, ale w drugiej firmie przez bodajże 7 lat. (dojazdy do siedziby firmy oraz ich filii na terenie Polski)
- przez krótki czas byłem recepcjonistą i serwisantem prostych urządzeń elektronicznych
- wcześniej przez ponad rok byłem pracownikiem helpdesku, również z dojazdami, ale to czasy jeszcze Windows 95 i 98 (opiekowałem sie również ok. 400 maszynami w 2 lokalizacjach).
Przez jakiś czas posiadałem własną działalnośc gospodarczą łączą serwis komputerowy ze zbiórką odpadów elektronicznych.
O rozwożeniu jedzenia na telefon nie wspomne.
Doświadczenie jako takie mam, moge w nowej pracy robic to samo choc chetnie zmienie prace na inną branże, marzy mi sie motoryzacyjna, ale może byc dowolna.
Szukam pracy w Warszawie lub okolicach.
Posiadam długoletnie i czynne prawo jazdy.
Nie mam kłopotów z rozmową w jezyku angielskim, troche gorzej w piśmie.
Na życzenie przedłoże CV i referencje od byłych pracodawców.
Jak widzicie jestem lojalnym pracownikiem i na długo związuje sie ze swoim pracodawcą.
Może ktoś? Coś?Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
Komentarz