Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mr0czny
    Elegance
    • 2009
    • 948
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

gomar też mnie kusi żeby zrezygnować z kopalni

Komentarz

• klekocix
      Rider
      • 2010
      • 479
      • Octavia I combi (1U5)
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Panie i Panowie.

Niestety stanąłem na zakrecie życia i jestem zmuszony zmienic prace.

Do tej pory pracowałem w branży IT:
      - przez 12 lat w jednej firmie byłem pracownikiem helpdesku (sam, z braku innej zatrudnionej osoby, przez 10 lat obsługiwałem komputery na systemach Windows 98/XP/Vista/7/8/10, a było ich ok. 400 sztuk na całym budynku).
      - jednocześnie z tą pracą zajmowałem sie dodatkowo tym samym co powyżej, ale w drugiej firmie przez bodajże 7 lat. (dojazdy do siedziby firmy oraz ich filii na terenie Polski)
      - przez krótki czas byłem recepcjonistą i serwisantem prostych urządzeń elektronicznych
      - wcześniej przez ponad rok byłem pracownikiem helpdesku, również z dojazdami, ale to czasy jeszcze Windows 95 i 98 (opiekowałem sie również ok. 400 maszynami w 2 lokalizacjach).

Przez jakiś czas posiadałem własną działalnośc gospodarczą łączą serwis komputerowy ze zbiórką odpadów elektronicznych.

O rozwożeniu jedzenia na telefon nie wspomne.

Doświadczenie jako takie mam, moge w nowej pracy robic to samo choc chetnie zmienie prace na inną branże, marzy mi sie motoryzacyjna, ale może byc dowolna.

Szukam pracy w Warszawie lub okolicach.

Posiadam długoletnie i czynne prawo jazdy.

Nie mam kłopotów z rozmową w jezyku angielskim, troche gorzej w piśmie.

Na życzenie przedłoże CV i referencje od byłych pracodawców.

Jak widzicie jestem lojalnym pracownikiem i na długo związuje sie ze swoim pracodawcą.

Może ktoś? Coś?
      Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku

https://www.facebook.com/Freshtimers

Komentarz

• Milord
        L&K
        • 2012
        • 1259
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

klekocix bezpośrednio nie pomogę, ale z Twoim doświadczeniem i do tego w Warszawie pracę powinieneś moim zdaniem znaleźć bardzo szybko. Czy masz aktualne profile na Linkedin i Goldenline?
        Rafał

Komentarz

Pracuję...