Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sesik
    RS
    • 2006
    • 2165

Proszę państwa, żona ma szuka jakiejś roboty, wszelka pomoc mile widziana
    Chodzi przede wszystkim o prace w domu ale praca w biurze też będzie miła :szeroki_usmiech

"Architekt, urbanista (z uprawnieniami), projektant wnętrz. Oraz niedokończony rzeczoznawca majątkowy. Dodatkowo oświadczenie w pracy urzędniczej w zakresie planowania.
    Co mogę robić?
    Jako architekt – wszystko co nie wymaga pracy w zespole i pozwoli mi na pracę w domu. Od projektowania, tworzenia koncepcji, po prace „porządkowe”, czyli nanoszenie zmian branżowych, sprawdzanie poprawności rysunkowej, sprawdzanie wymiarowania i takie rzeczy. Przez najbliższe miesiące priorytetem dla mnie jest mieć jakiś dochód, a nie realizowanie się zawodowe, więc przyjmę pracę nawet taką na poziomie studenta architektury.
    Jako urbanista – mogę robić plany miejscowe, studia uwarunkowań, pomagać w składaniu do urzędów i prowadzeniu papierów w sprawie decyzji o warunkach zabudowy.
    Jako wnętrzarz – od pogadanek na temat „co ja mogę tu zmienić”, po całościowe projekty wnętrz."

Kontakt [email protected] bądź przeze mnie
    Best ET = 13.666
    Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
    PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
    http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• Agamek12
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 9943
      • Ford

Wiem, że to jeszcze daleko, ale na przyszłą jesień Procter&Gamble będzie zatrudniać około 240 osób produkcyjnych do fabryki w Łodzi...
      Adam... Używam:
      Rolka: e11FL 97KM/130Nm
      Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Karql
        L&K
        • 2010
        • 1124

Może ktoś z was wie o jakiejś pracy dla kobiety w Krakowie. Obojętne co
        Było: 117,5KM / 238,9 Nm
        Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• RALF
          Elegance
          • 2008
          • 974

Zna ktos moze kto potzrebuje pracy z regiomu slaska . Malopolski . Konieczne: bylu pracownik leroy merlin castorama obi lub jakis market budowlany ew. Ktos zwiazany z branza techniczno-budowlana kto rozruzni tarcze korundowa od widiowej . Wiem ze kilka osob juz mi wysylalo swoje cv ale niestery zostaly odrzucone z powodu braku doswiadczenia . Aha i koniecznie prawko kat.b

Komentarz

• chrisk_89
            Elegance
            • 2010
            • 834
            • Octavia II (1Z3)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez RALF
            Zna ktos moze kto potzrebuje pracy z regiomu slaska ...
            Może Ci, którzy mają doświadczenie boją się pracować z osobą, która tak słabo radzi sobie w języku polskim? :wink:
            Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa

Komentarz

• RALF
              Elegance
              • 2008
              • 974

Pisalem z tel komurkowego podczas przerwy technologicznej na fajke wiec prosze sie nie czepiac

Komentarz

• chrisk_89
                Elegance
                • 2010
                • 834
                • Octavia II (1Z3)
                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez RALF
                Pisalem z tel komurkowego ...
                Szanowny Kolego - nawet pisanie z telefonu komÓrkowego, na którym nie masz pod ręką polskich diakrytyków nie upoważnia do błędów w składni oraz interpunkcji.

Oczyfffiscie moszna siem spierac, który z tekstuf jezd bardziej zrozooomialy. Tfuj czy moj.
                Ciekaff jezdem, czy ten fragment niekturzy bendom czytac 2 x zeby skumac o co biega?

Tfuuuu!
                Zeby mi to w krew nie wlazlo! (to napisalem bez bledow, edytujac post na komOrce, bez uzycia polskich znakow)

End OT
                Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa

Komentarz

• RALF
                  Elegance
                  • 2008
                  • 974

No to super ze ci ulzylo po tym jak wylales z siebie tyle tekstu
                  peace
                  Ps. Jak ktos spelnia wymagania prosze pisac na pw .zeby kolejny kolega nie nabijal sobie postow offtopem

Komentarz

• octII
                    Ambiente
                    • 2012
                    • 191

Pany (i panie) nie wiecie coś o jakiejś ofercie pracy (dla inżyniera po technologii chemicznej) z terenu małopolski lub podkarpacia w zakresie tworzyw sztucznych? Wtryskiwarki i te sprawy... Ofert przeszukanych mnostwo, wysłanych cv również i nic...

Komentarz

• macherstudio
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 2378
                      • Mitshibishi
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Koleżanki i koledzy, poszukuję pracy de facto przy obecnej sytuacji liczą się zarobki pozwalające na życie, więc spokojnie rozważam praktycznie wszystkie oferty zatrudnienia.

Nie mniej jednak kierunkowo wykształcenie posiadam z WPiA UŁ (mgr prawa 2002 r.) obecnie pracujący nazwijmy to w zawodzie (prawo pracy).

Szczeg.opis mojego doświadczenia w CV - prześlę na PW
                      www.prostetorodo.pl

Komentarz

• TomekRs
                        RS
                        • 2011
                        • 1670

To po prawie mozna nie miec pracy ?!

Komentarz

• macherstudio
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2008
                          • 2378
                          • Mitshibishi
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

octaviars1 pecunia non olet - dlatego szukam i dlatego nie upieram się, że musi to być praca wykorzystująca moje przygotowanie zawodowe i praktykę choć nie ukrywam, że w tej branży doskonale się czuję.
                          www.prostetorodo.pl

Komentarz

• margaj1
                            Ambiente
                            • 2007
                            • 100

macherstudio - a nie znasz przypadkiem dobrego adwokata od prawa pracy z Krakowa ?

Komentarz

• macherstudio
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2008
                              • 2378
                              • Mitshibishi
                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

margaj1, napisz co się stało na PW lub colnij do mnie
                              www.prostetorodo.pl

Komentarz

• Angel
                                Rider
                                • 2008
                                • 503
                                • Octavia III combi (5E5)
                                • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
                                • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Tu szukają http://www.pracuj.pl/praca/electrolux;kw
                                Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

• vince123
                                  Elegance
                                  • 2009
                                  • 923

to moze i ja cos dodam od siebie. jestem po gospodarce przestrzennej (inż SGGW) oraz po administracji (licencjat) .Jakby komus 'obila sie o uszy' jakas oferta pracy zwiazana z planowaniem przestrzennym, geodezja,katastrem lub gospodarka nieruchomosciami prosze dac mi znac
                                  w gre wchodza tez inne oferty.
                                  z gory dzieki za pomoc
                                  sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                                  nadkole nowe LP
                                  kontakt PW

Komentarz

• sesik
                                    RS
                                    • 2006
                                    • 2165

Poszukuje osoby, która mi przetłumaczy stronę internetową na rosyjski i niemiecki.
                                    Najchętniej na fakturę, osoby zainteresowane proszę o PW. Nie koniecznie jedna osoba na wszystkie języki
                                    Best ET = 13.666
                                    Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
                                    PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
                                    http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• sosna1
                                      Rider
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 463
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BGU 1.6 MPI 102 KM

Może,ktoś gdzieś coś słyszał na temat pracy za normalne pieniądze dla kobiety(12lat doświadczenia administracja biurowa w branży TSL w kiedyś prężnym koncernie) ok.Nadarzyn,Pruszków,Grodzisk :?:
                                      Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• kabi_007
                                        Rider
                                        • 2011
                                        • 412
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                                        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

a ja mam pytanie do osób z branży budowlanej:
                                        Czy warto na dłuższą metę przekwalifikować się na robienie wykończeń wnętrz i robienie remontów?
                                        Chodzi mi głównie o układanie glazury, płyt G-K i paneli, malowanie ścian.
                                        Kolega chce mnie przyuczyć do tej fuchy - u mnie z robotą robi się krucho. Sam nieźle na tym zarabia i obiecał mi pomóc ze zdobyciem doświadczenia. Jak już będę coś potrafił (na razie umiem tylko malować ściany :roll to ruszę ze swoją firmą (dotacja na sprzęt lub coś w ten deseń) lub zrobimy z kumplem spółkę. Kumpel opowiada o tej branży w samych pozytywach. Ja jednak czytałem ostatnio o zastoju w budowlance w związku z końcem dofinansowań z UE. Chociaż ja bardziej celuję w małe remonty prywatnych domów. Poradźcie coś :?
                                        O1-->O3--> ?

Komentarz

• natash
                                          RS
                                          • 2011
                                          • 2599

Jak w każdej branży jeżeli będziesz dokładny i sumienny, co u takiej maści fachowców ciężko bo przeważnie lubią %%, za malowanie pokoju nie zawołasz 10k zł, to remonty i tak będą ludzie robić, najgorzej to załapać pierwsze roboty, bo potem to poczta pantoflowa, nigdy u mnie nie był nikt z ogłoszenia, tylko zawsze polecony przez kogoś. Fakt był gość co zrobił mi kuchnię, bo jakoś go znalazłem na forum, że ktoś go polecał i był tani i dobry, nie znaczy że szybki, to potem zrobił coś dla znajomych, rodziców, a że znajomi z firmy, to teraz nawet na holu w firmie (ok 700 osób) słyszałem przypadkiem od kogoś, kogo kompletnie nie znam, że robił mi X kuchnie i było zajebiście tanio i dobrze... Kiedyś mu powiedziałem żartem, że ma mi odpalić 1%, za każde zlecenie w przyszłości które się weźmie z mojego, bo ja biorę Ciebie z interentu i nie znam, szkoda że nie zrobiłem tak bo kuchnia by się mi już zwróciła :diabelski_usmiech

Komentarz

• piramida
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 12222
                                            • Superb III (3V3)

kabi_007, budowlanka to ciężka harówa, jesteś pewien że chcesz w to wchodzić? :wink:

[ Dodano: Czw 30 Sie, 12 20:35 ]
                                            Zamieszczone przez sesik
                                            Poszukuje osoby, która mi przetłumaczy stronę internetową na rosyjski i niemiecki.
                                            Najchętniej na fakturę, osoby zainteresowane proszę o PW. Nie koniecznie jedna osoba na wszystkie języki

jak być chciał coś z francuskiego na polski lub odwrotnie to wal do mnie w ciemno, moja baba włada perfekt po francusku :wink:
                                            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• blackrs
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 4826
                                              • Superb II combi (3T5)
                                              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jak by ktoś był zainteresowany pracą informatyka w Białymstoku to u mnie w firmie jest konkurs ogłoszony, można składać papiery i przystąpić do konkursu. Poniżej link do ogłoszenia
                                              BYŁA o1 rs
                                              BYŁA o2 1.6
                                              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Znajomy szuka dobrego gościa od wykańczania wnętrz (układanie płytek, gładzie itp) jedyny warunek to solidność i brak picia w robocie :szeroki_usmiech
                                                Zarobki około 2500-3500 w zależności od umiejętności i zleconych prac

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• natash
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 2599

Zamieszczone przez piramida
                                                  Znajomy szuka dobrego gościa od wykańczania wnętrz (układanie płytek, gładzie itp) jedyny warunek to solidność i brak picia w robocie :szeroki_usmiech
                                                  Zarobki około 2500-3500 w zależności od umiejętności i zleconych prac
                                                  Założysz działalność i zarobisz x2 jak nie x3 , jeżeli będziesz solidny i nie będziesz pił :diabelski_usmiech

[ Dodano: Czw 30 Sie, 12 21:45 ]
                                                  Zamieszczone przez blackrs
                                                  jak by ktoś był zainteresowany pracą informatyka w Białymstoku to u mnie w firmie jest konkurs ogłoszony, można składać papiery i przystąpić do konkursu. Poniżej link do ogłoszenia
                                                  http://www.bialystok.po.gov.pl/ofert...s-informatyk-3
                                                  Państwówka i dobra praca na start 2-3 lata.

Komentarz

• piramida
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 12222
                                                    • Superb III (3V3)

natash, akurat mam działalność i chcę ją rozszerzyć :wink: a kumpel siedzi w branży i nie chce mu się już tyrać stąd oprócz kilku ludzi szuka jeszcze kogoś do pracy bo już nie ogarnia tematu.

Komentarz

Pracuję...