Od początku użytkowania auta mam taki objaw, że jeśli przy wciśniętym gazie wcisnę lekko sprzęgło czuć wyraźne wibracje na nim. Przy puszczonym gazie wibracji brak.
Czy to normalne?
Czy to normalne?
lub inna mozliwosc, jade autostrada a4 przez Wrocław i moze którys z klubowiczów z Wrocławia chcialby sie ze mna zabrac do zdunskiej woli i obejrzec te skode, pokrywam koszty dojazdu i jeszcze flaszke postawie w razie czego. Jesli nikt sie nie znajdzie to trudno itak pojade bo nie chce sobie pluc w brode pozniej ze okazja byla takiego auta a ja nie skorzystalem dlatego chce go chociaz zobaczyc i sie przejechac. Moze macie jakies rady dla klubowicza?

ad: 
ad: 

Tak wiec reasumując dziekuje wszystkim za pomoc i cierpliwosc i do administracji: oba tematy dot. superba uwazam za zamkniete, temat jest juz wyczerpany...
. Ja osobiście bym nie jechał, bo zbyt dużo szczegółów jest dziwnych. Niegłupi pomysł masz jednak z tą Octavią 1.4 z salonu, o której wspomniałeś. Superb wiadomo, świetna sprawa, ale Octavia to zawsze nowy samochód jakby nie było. Bierz Octavię, jak dozbierasz na nowego Superba to wezmę zdecydowanie od Ciebie tą O2, bo konfiguracja przez Ciebie podana bardzo mi odpowiada
odechcialo mi sie uzywanego auta.Nastepnego dnia napisalem do kolegi Danielcio i zamowilem nowy samochod.Bo nie ma jak nowy,sprawdzony,a to ze nie ma tyle bajerow co uzywka schodzi na drugi plan.Takze dobrze rozwaz ten zakup.
W Sądzie będziesz bardzo długo kasę odzyskiwał.

i powiem ci ze tym razem tez wzialem sobie twoje uwagi do serca i nalałem na tego superba , i mało tego , dzisiaj nalałem na wszystkich zasranych handlarzy szrotami i wplacilem zaliczke na nowa skode octavie Elegance i ch...j z tym, trudno , moze nie bede mial auta klasy premium ale przynajmniej zaden szmaciarz mnie nie oszuka. Wole zeby dealer byl zadowolony i zarobiony i ja też niz zeby jakiiś śmieć sprzedał mi ulepa i sie cieszył a ja płakał. Wobec tego serdecznie dziekuje wszystkim za porady i definitywnie zamykam ten wątek, to forum jest zaj...iste i wy wszyscy jestescie wielcy , dzieki i pozdrawiam
Komentarz