Zamieszczone przez sew1981
wybór telefonu
Zwiń
X
-
a ja miałem e52 no i z tą właśnie 2-ką ,nie było tak źle czasem się zawiesił. Tyle że problem był z głośnikami 3 razy na gwarancji w tej chwili telefon leży w szufladzie i jeszcze zdążyłem raz wymienić głośniki na gwarancji potem nowy tel. a ten jest awaryjny w razie co.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Szkoda tylko że SIII tyle kosztuje.. Żeby w abonamencie dalo sie go wziasc za jakies ludzkie pieniadze to trzeba wziasc abonament jakis kosmiczny a to juz wychodzi jak splacanie telefonu na raty miesiecznie za przeproszeniem... Przy abonamencie jaki mam teraz czyli 69 zl to mi orange krzyczy za SIII ponad 1500 zl. To już na allegro za tyle kupie i to bez abonamentu
Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Dzisiaj zamówiłem Nokie E6 z dobrą baterią litowo-polimerową o pojemności 1500 mAh. Zobaczymy czy będzie równie dobra jak moja wysłużona Nokia E66.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tDaj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mx3ouA-bhh4[/youtube]
Kiedy na gadżet czeka się jak dziecko na Mikołaja, lepiej nie brać się za jego recenzję. Nie było jednak wyjścia, bo ja…
W sierpniu 2004 roku stanowisko Dyrektora Generalnego Tele2 Polska objął Piotr Nesterowicz. Fredrik de Lerigon, który pełnił tę funkcję przez ostatnie cztery lata wraca do Szwecji, gdzie obejmie stanowisko w strukturach Grupy Tele2.
Komentarz
-
Komentarz