wybór telefonu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirek_p11
    RS
    • 2010
    • 6630
    • Volkswagen
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez sew1981
    mirek_p11, sprawdziłem mam "8" w tym miejscu wadliwych "2" jek, działa mi bezproblemowo, pierwsza sztuka też była ok.
    Czyli jak się trafi. Mój ojciec ma już drugą E52 i też nie miał problemów.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
    Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
    Fotki

Komentarz

• sebastian7905
      RS
      • 2009
      • 3488
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

a ja miałem e52 no i z tą właśnie 2-ką ,nie było tak źle czasem się zawiesił. Tyle że problem był z głośnikami 3 razy na gwarancji w tej chwili telefon leży w szufladzie i jeszcze zdążyłem raz wymienić głośniki na gwarancji potem nowy tel. a ten jest awaryjny w razie co.
      Sebastian
      Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
      Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
      Była Black ELEGANCE by sebastian7905
      Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• fan
        Elegance
        • 2009
        • 760

Ja bym bral SIII.
        Respect All,Fear No One!

Komentarz

• Flacha
          Rider
          • 2011
          • 315
          • Superb II combi (3V5)

Szkoda tylko że SIII tyle kosztuje.. Żeby w abonamencie dalo sie go wziasc za jakies ludzkie pieniadze to trzeba wziasc abonament jakis kosmiczny a to juz wychodzi jak splacanie telefonu na raty miesiecznie za przeproszeniem... Przy abonamencie jaki mam teraz czyli 69 zl to mi orange krzyczy za SIII ponad 1500 zl . To już na allegro za tyle kupie i to bez abonamentu
          Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique

Komentarz

• lu5asz
            RS
            • 2011
            • 2006
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Lepiej osobno telefon i osobno abonament na rok :P :diabelski_usmiech
            Kondziu

OCP

Komentarz

• dudek_t
              L&K
              • 2008
              • 1421

Zamieszczone przez mirek_p11
              Dzisiaj zamówiłem Nokie E6 z dobrą baterią litowo-polimerową o pojemności 1500 mAh. Zobaczymy czy będzie równie dobra jak moja wysłużona Nokia E66.
              Daj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.

Komentarz

• RafalekM
                Rider
                • 2009
                • 362

dudek_t, robisz zdjęcia tekstu? Jeśli tak, to daruj sobie E6... Aparat bez AF go dyskwalifikuje. Nie rozumiem czemu Nokia poskąpiła tego ficzera w takiej słuchawce.

Komentarz

• mirek_p11
                  RS
                  • 2010
                  • 6630
                  • Volkswagen
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez dudek_t
                  Daj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.
                  Telefonik kupiony i skonfigurowany. Jak na razie w stosunku do E66 i E52 jest szybki i stabilny OS ( trzeba oczywiście zrobić aktualizację i wgrać najnowszy ), ma solidną, dobrze wykonaną obudowę i bdb wyświetlacz. Dźwięk jest czysty i soczysty. Bateria trzyma 3-4 dni. Z minusów klawiatura srebrna jest mało czytelna, więc za jakiś czas wymienię ją na czarną lub białą, zdjęcia są średniej jakości ( aparat nie posiada autofocusa ). Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mx3ouA-bhh4[/youtube]

Kiedy na gadżet czeka się jak dziecko na Mikołaja, lepiej nie brać się za jego recenzję. Nie było jednak wyjścia, bo ja…

W sierpniu 2004 roku stanowisko Dyrektora Generalnego Tele2 Polska objął Piotr Nesterowicz. Fredrik de Lerigon, który pełnił tę funkcję przez ostatnie cztery lata wraca do Szwecji, gdzie obejmie stanowisko w strukturach Grupy Tele2.

Nokia dokonała cudu, czegoś czego trudno szukać w usłanej porażkami najnowszej historii fińskiego kolosa. Stworzyła tel…

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                  Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                  Fotki

Komentarz

Pracuję...