Zamieszczone przez sew1981
wybór telefonu
Zwiń
X
-
a ja miałem e52 no i z tą właśnie 2-ką ,nie było tak źle czasem się zawiesił. Tyle że problem był z głośnikami 3 razy na gwarancji w tej chwili telefon leży w szufladzie i jeszcze zdążyłem raz wymienić głośniki na gwarancji potem nowy tel. a ten jest awaryjny w razie co.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Szkoda tylko że SIII tyle kosztuje.. Żeby w abonamencie dalo sie go wziasc za jakies ludzkie pieniadze to trzeba wziasc abonament jakis kosmiczny a to juz wychodzi jak splacanie telefonu na raty miesiecznie za przeproszeniem... Przy abonamencie jaki mam teraz czyli 69 zl to mi orange krzyczy za SIII ponad 1500 zl . To już na allegro za tyle kupie i to bez abonamentuRenault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Dzisiaj zamówiłem Nokie E6 z dobrą baterią litowo-polimerową o pojemności 1500 mAh. Zobaczymy czy będzie równie dobra jak moja wysłużona Nokia E66.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tDaj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mx3ouA-bhh4[/youtube]
Kiedy na gadżet czeka się jak dziecko na Mikołaja, lepiej nie brać się za jego recenzję. Nie było jednak wyjścia, bo ja…
W sierpniu 2004 roku stanowisko Dyrektora Generalnego Tele2 Polska objął Piotr Nesterowicz. Fredrik de Lerigon, który pełnił tę funkcję przez ostatnie cztery lata wraca do Szwecji, gdzie obejmie stanowisko w strukturach Grupy Tele2.
Komentarz
-
Komentarz