wybór telefonu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirek_p11
    RS
    • 2010
    • 6763
    • Volkswagen
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez sew1981
    mirek_p11, sprawdziłem mam "8" w tym miejscu wadliwych "2" jek, działa mi bezproblemowo, pierwsza sztuka też była ok.
    Czyli jak się trafi. Mój ojciec ma już drugą E52 i też nie miał problemów.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
    Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
    Fotki

Komentarz

• sebastian7905
      RS
      • 2009
      • 3593
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

a ja miałem e52 no i z tą właśnie 2-ką ,nie było tak źle czasem się zawiesił. Tyle że problem był z głośnikami 3 razy na gwarancji w tej chwili telefon leży w szufladzie i jeszcze zdążyłem raz wymienić głośniki na gwarancji potem nowy tel. a ten jest awaryjny w razie co.
      Sebastian
      Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
      Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
      Była Black ELEGANCE by sebastian7905
      Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• fan
        Elegance
        • 2009
        • 760

Ja bym bral SIII.
        Respect All,Fear No One!

Komentarz

• Flacha
          Rider
          • 2011
          • 315
          • Superb II combi (3V5)

Szkoda tylko że SIII tyle kosztuje.. Żeby w abonamencie dalo sie go wziasc za jakies ludzkie pieniadze to trzeba wziasc abonament jakis kosmiczny a to juz wychodzi jak splacanie telefonu na raty miesiecznie za przeproszeniem... Przy abonamencie jaki mam teraz czyli 69 zl to mi orange krzyczy za SIII ponad 1500 zl . To już na allegro za tyle kupie i to bez abonamentu
          Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique

Komentarz

• lu5asz
            RS
            • 2011
            • 2006
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Lepiej osobno telefon i osobno abonament na rok :P :diabelski_usmiech
            Kondziu

OCP

Komentarz

• dudek_t
              L&K
              • 2008
              • 1421

Zamieszczone przez mirek_p11
              Dzisiaj zamówiłem Nokie E6 z dobrą baterią litowo-polimerową o pojemności 1500 mAh. Zobaczymy czy będzie równie dobra jak moja wysłużona Nokia E66.
              Daj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.

Komentarz

• RafalekM
                Rider
                • 2009
                • 362

dudek_t, robisz zdjęcia tekstu? Jeśli tak, to daruj sobie E6... Aparat bez AF go dyskwalifikuje. Nie rozumiem czemu Nokia poskąpiła tego ficzera w takiej słuchawce.

Komentarz

• mirek_p11
                  RS
                  • 2010
                  • 6763
                  • Volkswagen
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez dudek_t
                  Daj znać jak się będzie sprawowała (głównie chodzi mi o stabilność pracy. Chcę wymienić moją E72 na E6 i mam nadzieje że zmiana będzie bezproblemowa.
                  Telefonik kupiony i skonfigurowany. Jak na razie w stosunku do E66 i E52 jest szybki i stabilny OS ( trzeba oczywiście zrobić aktualizację i wgrać najnowszy ), ma solidną, dobrze wykonaną obudowę i bdb wyświetlacz. Dźwięk jest czysty i soczysty. Bateria trzyma 3-4 dni. Z minusów klawiatura srebrna jest mało czytelna, więc za jakiś czas wymienię ją na czarną lub białą, zdjęcia są średniej jakości ( aparat nie posiada autofocusa ). Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mx3ouA-bhh4[/youtube]

Kiedy na gadżet czeka się jak dziecko na Mikołaja, lepiej nie brać się za jego recenzję. Nie było jednak wyjścia, bo jak przyszedł do redakcji, to nikomu nie dałem go ruszyć. Mowa o najnowszym modelu Nokii z...

Twój telekomunikacyjny serwis informacyjny. Codzienne informacje, testy i artykuły, promocje, baza telefonów oraz centrum rozrywki.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                  Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                  Fotki

Komentarz

Pracuję...