Założyłem ten temat ponieważ pojawia sie coraz więcej ORI gratów w Chinach.
Wrzucajcie tu info co ciekawego znaleźliście do naszych Skodzinek
W związku z tym, że aukcje znikają żeby ułatwić namierzenie proponuję pisać wg schematu:
nazwa PL / nazwa ANG (pomoże wyszukać poszczególne elementy użytkownikom starszej daty) / przedział cenowy w $ / uwagi / link
Myślę, że wielu forumowiczom ułatwi to zakupy i przyniesie nowe pomysły do modów.
dolicz kolego przesyłkę i cło jeśli będzie potrzeba go zapłacić,oraz czas jaki idzie taka przesyłka, ciekawe ilu chętnych będzie na taki zakup z chin do pl
Przesyłka - 7$ czyli tyle ile kurier w Polsce
Cło - chyba nic nie zamawiałeś z Chin bo już nie raz robiłem zakupy i do drobnicy nigdy nic mi nie doliczyli
Czas - handlarze gratami jeżdżą co jakiś czas po stuff a niektórzy jeszcze wołają kasę przed wypadem to o czym my mówmy? :lol:
Cena - w chinach 200zł u handlarzy 600zł
Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
[ Dodano: Nie 22 Wrz, 13 15:25 ] Andys, a cło było? Tak dla niedowiarków
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
greg44, kiedyś ludzie zakładali takie nakładki,różnice
Chiny - 120zł - trochę szarpania, ryzyko połamania zatrzasków przy wyjmowaniu pedałów
ASO - 280zł (210 pedały +60 podstopnica) - ale w zestawie mamy cały pedał więc przy wyjmowaniu nie musimy się pieścić ze starym pedałem
Szkoda, że minęły czasy gdy $ był po 2,2 :twisted:
Kto znajdzie klamki led od L&K
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
żeby było jasne dla wszystkich, co do chińczyków i ich produktów - duuuuuuży dystans
te radia są tylko designem zewnętrznym podobne, środek to jak spacewalker napisał :szeroki_usmiech
w ASO Skody za 220 masz dwie nakładki i pedał gazu i w VW za 60zł podstopnice
Przerobione na własnej skórze - nakładki na pedały za ponad 3 stówy a podstopnica tylko w VW i za mniej niż 85zł (przynajmniej we Wro) nie wyrwiesz. Tamte czasy minęły
Komentarz