Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lu5asz
co do zestawu Xenonow to brakuje jednego czujnika (przedniego) nie widzę tez złącza do tego czujnika i pozostaje kwestia po przepychania już zarobionych kabli ( kwestia jak to wygląda w realu czy da się przepchnąć), sam moduł AFS jak najbardziej OK bez problemu przyjmuje kodowanie i działabył PASSAT B5 3BG 101 KM AVB
jest Octavia II FL - 1,9 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez volciuZamieszczone przez lu5asz
co do zestawu Xenonow to brakuje jednego czujnika (przedniego) nie widzę tez złącza do tego czujnika i pozostaje kwestia po przepychania już zarobionych kabli ( kwestia jak to wygląda w realu czy da się przepchnąć), sam moduł AFS jak najbardziej OK bez problemu przyjmuje kodowanie i działa
To tez chyba powinno podejsc? W Polsce 200zl. sobie zyczą.Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o zakupy na Aliexpress to nie wierzcie w program ochrony kupujących. Miałem ostatnio przejścia ze sprzedającym, który wysłał towar zupełnie niezgodny z własnym opisem (nic się nie zgadzało). Zgłosiłem spór, przedstawiłem dowody m.in. instrukcję dostarczoną do przedmiotu po angielsku i po chińsku, które jednoznacznie potwierdzały, że towar jest zupełnie niezgodny z opisem. Sprawa ciągła się ponad miesiąc po czym uznali, że nie udowodniłem niezgodności z opisem i odrzucili moje roszczenie. Mam to akurat w nosie, bo kasa nie była dużo i bardziej założyłem spór dla samej zasady i sprawdzenie przy okazji ile warty jest ten ich chiński program ochrony kupujących, ale wart jest tylko ile całe co chińskie gó..o które robią.
Komentarz
-
-
Gwarancja też jest, natomiast cena w porównaniu do MOTOHID za ten sam model LEDA - przepaść... 200zł kontra 85 zł za komplet.
Jak kto woli...
Komentarz
-
-
Na zachetę przedni kierunkowskaz z LED-em tym z linka wyżej. Dzienne opstrykam jak będą lepsze warunki i auto czyste aczkolwiek nie wiem czy zdjęcie odda to co jest na żywo. To co powiem o białej żarówce to faktycznie białe światło bez niebieskiej zimnej naleciałości i super jasność lepsza od żarówek w cenie ~80 PLZ za sztukę. Co ciekawe też żarówka ta działa "na granicy" CANBUSA - t.j. jak jest zimna pobiera tyle prądu, że bordnetz nie wykrywa jej jako spalonej, jak sie nagrzeje zmniejsza się jej prąd i wywala błąd na zegarach - stąd kasownik potrzebny, niewielki ale potrzebny...
YOUTUBE KIERUNEK
Komentarz
-
-
lu5asz, w ASO guzik z wtyczką 70zł?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
Komentarz