Marcin, chybaby pasowalo tylko do felg ktore maja bardzo krotki ten wentyl w innym wypadku strach, że o coś się zachaczy.
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Do sprzedania:
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB CHROM ZIELONE PODŚWIETLENIE
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB I REGULACJA LUSTEREK
*PRZEPŁYWOMIERZ BOSCH SKODA 038906461C
*GRILL
*KRATKA + ZAŚLEPKI ZDERZAKA PRZEDNIEGO
*STEROWNIK PDC 1Z0919475
*ZAWÓR PODCIŚNIENIA 1K0906627A
*ZBIORNICZEK SPRYSKIWACZY 4L
*USZCZELKA SZYBY PRAWA PRZÓD
Komentarz
-
-
Dobrze by było jak by to ruszyło może się skuszę i spróbuje ale to po wakacjach.Do sprzedania:
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB CHROM ZIELONE PODŚWIETLENIE
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB I REGULACJA LUSTEREK
*PRZEPŁYWOMIERZ BOSCH SKODA 038906461C
*GRILL
*KRATKA + ZAŚLEPKI ZDERZAKA PRZEDNIEGO
*STEROWNIK PDC 1Z0919475
*ZAWÓR PODCIŚNIENIA 1K0906627A
*ZBIORNICZEK SPRYSKIWACZY 4L
*USZCZELKA SZYBY PRAWA PRZÓD
Komentarz
-
-
Na aliexpress kupowałem nie raz produkty i zawsze zadowolony byłem.
Co mnie w temacie Oktavii nurtuje, jakim sposobem Chińczycy są w stanie takie cuda zrobić, a ori Skody nie da się... po prostu temat nie istnieje.
Piękne.
Dostępność:
- http://www.aliexpress.com/item/FREE-...516428657.html
- http://www.aliexpress.com/item/High-...923743217.html
i u wielu innych.
Aż się prosi takie cudeńka w Oktaście zamontować yhhh, marzenie.[O2] --->>> stworzona do podróżowania...
<<------ Showroom -> moja Oktaśka ------>>
Komentarz
-
-
każdy ma swój gust - dla mnie syf
za ten hajs wolę oem xenonkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
meehoo, nie będzie problemu (z tego co widzę ma możliwość regulacji montażu końcówki)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
tak sobie przeglądam tą stronę aliexpress i sobie myślę..ile kurde tam fajnych rzeczy jest
chyba przerzucę się z aledrogo na tamten rynek.
przykład żarówek led do dziennych - tam własnie zamówiłem za 60zł już z kasownikami błędów... u nas 120zł za same żarówki plus kolejna 100zł za kasowniki / lub ewentualnie próba kodowania żeby błędów nie było /Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekkZ tym że kupując w Polsce mając fakturę możesz coś podziałać pod kątem odszkodowania. Kupując chinola nie zrobisz nic.
Wiele też zależy od tego jak się trafi - np. mam żarówki LED w dziennych, na których już jeżdżę od roku i trzymają się bardzo dobrze. Znam przypadki z Ebay-a, gdzie podobne żarówki nie wytrzymywały miesiąca i się rozłaziły pod wpływem temperatury.
Komplet BA15S Cree XB-D 30W kupiony za około 25$. U nas za tę cenę nie da się kupić nawet jednej sztuki. SPRZEDAWCA
Komentarz
-
-
no dobra a teraz pytanie:
wg przepisów, które poczytałem wychodzi, że z cła zwolnione są przedmioty o wartości do 150 euro a z VATu natomiast te o wartości do 22 Euro.. czy ktoś kto zamawiał coś droższego ma jakieś doświadczenia? ktoś wzywa czy trzeba samemu sie zgłosić i coś takiego opłacić?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112ktoś wzywa czy trzeba samemu sie zgłosić i coś takiego opłacić?
Komentarz
-
-
moj Ojciec kilka razy cos kupil przez serwis chinski alibaba czy cos takiego. Kupowal bodajze baterie do telefonu i cos do komputera. Co ciekawe - wyszlo taniej niz zakup w Polsce... nawet z kosztem wysylki, ktory wcale nie byl jakis kosmiczny. I najzabawniejsze - przesylka z Chin byla w ciagu tygodnia... a ja ostatnio czekalem na polecony 8 dni...
Komentarz
-
Komentarz