Kupiłem to. Od dwóch dni jest w fazie testów w mojej Fabii.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
rodaczek, odradzam. Jak chcesz to wyślę Ci ten co mam.
Nie wiem kto to wymyślił ale jestem pewien, że leży teraz na plaży z chłodnym drinkiem i śmieje się za każdym razem jak sprawdza stan konta.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
a na kiere to w omim showroomie mozesz zobaczyc jak to wyglada.
Dla mnie bomba. Wygląda jak oryginał. Te zielone usunąłeś, czy nowe jest naklejone na stare?
siemi1, ja już przerabiałem te naklejki i te które kupiłem po prostu nie nadawały się do niczego. U ciebie to jeszcze jakoś wygląda choć srebrna obwoluta na srebrnej obwolucie i efekt schodka nie powala estetyką.
Dziś dotarło do mnie to podświetlenie do stacyjki: http://www.aliexpress.com/item/Lumin...216030674.html.
Póki co testowałem tylko w domu - no i w ciemności świeci - jest to kawałek wydruku na papierze oklejony czymś przezroczystym i luminescencyjnym - szału nie ma ocena w skali 1-10 - 6+
Jak się bliżej przyjrzeć, to widać, że to chyba na jakiejś zwykłej drukarce drukowane
Za ok 15zł - ujdzie :wink:
Jak będzie cieplej to zamontuję w aucie i napiszę co i jak.
Najbardziej obawiałem się o rękawicę do mycia, bo w jednym miejscu tkwiła od 15.12, ale dziś zobaczyłem, że jest już w wawie także pewnie ok środy/czwartku będzie u mnie :lol:
andrusek nie martw się bo jest dobrze tzn. przesyłka czeka w Pekinie na lot Cargo (od 18.12 czyli tuż przed świętami) do Polski - loty takie są chyba 3 razy w tygodniu, bo Waw ma bezpośrednie połączenie lotnicze z Pekinem. Tyle że trafiła na najgorszy okres w roku. Jak widać ze śledzenia miesiąc jej zajęła droga od nadania do dotarcia na lotnisko ale teraz najprościej mówiąc "ma już bilet do Polski i czeka na swój samolot" i powinna dojść w max 2 tygodnie. Ze swojego doświadczenia wiem że z Pekinu tak przesyłki niestety idą - duzo wolniej niż z CAN (Guanghzu) czy z Shenzen...
Komentarz