Szukam jakiegoś radyjka do 150 dol max co możecie polecić ?? Mam bardzo stare i chciałbym je wymienić. Na czym mi zależy
- czujnik cofania
- mapy google
- 7 cali
jest wątek o tym(poszukaj),albo szukaj na ali u majfredów
Czytałem ten wątek. Tam jednak wszyscy polują na full wypas. A mi coś takiego nie jest potrzebne. Na ali przeglądałem jednak multum ofert robi mętlik w głowie. A jak ktoś nie wie na co zwracać uwagę to wolę się zapytać niż potem żałować.
I teraz pytanie, jak pomierzyć klamkę klapy żeby sprawdzić która będzie pasować? Trzeba rozbuerać plastiki?
Tak musisz rozebrać plastiki.
Ja mam tę kamerę https://bit.ly/2q2IFud pasuje bardzo dobrze, w ofercie jest podane jak mierzyć.
Musisz znać:
- wymiary zewnętrzne - długość i szerokość,
- odległość między śrubami,
- chyba najważniejsze wymiary złącza - są dwa rodzaje, jak w Twoim linku: węższe ok 9,3 mm i szersze 15,6 mm.
Mam pytanie do użytkowników radyjka z androidem, a mianowicie mam problem z Yanosikiem, Yanosik pracuje prawidłowo jednakże nie wydaje komunikatów, brak dzwięku ... jak klikam w ustawienia to przy próbie testu radyjko delikatnie się przycisza ale brak jakiegokolwiek dźwięku... czy ma ktos takowy problem?
Yanosik pracuje prawidłowo jednakże nie wydaje komunikatów
to akurat dobre bo podczas jazdy czy będziesz słuchał radia czy mp3 to Yanosik wyłączy muzykę, żeby poinformować Cię o zatrzymanym pojeździe.
Ja dźwięk u siebie wyłączyłem całkowicie. Jeśli chodzi dźwięk to w ustawieniach jest gdzieś do wyboru/zmiany.
No i pytanie jakie masz radio bo w jednym miałem to w factory settings.
W obecnym radiu mam chyba 4 do wyboru
- MEDIA
- RADIO
- SYSTEM
- NAWIGACJA
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Chciałbym zapytać czy ktoś miał problem z radyjkiem... pewnego dnia radyjko na ANDROIDZIE obróciło ekran o 180 st. ... na co nie zareagowałem panicznie i po prostu wcisnąłem RESET na panelu i... klops radyjko zaświeciło ekran na biały kolor i nie chce się zmienić.... dotyk działa jednakże wyświetlacz cały czas jest biały.... jak wcisnę wsteczny to ekran jest czarny i po chwili wravca na biały.... reset wciśnięty kilkukrotnie i nic .... trzymałem reset tez około 2 min. i tez nic .... dotyk działa bo jak coś wcisnę z pamięci to widac że cos sie uruchamia.... ale ekran cąły czas jest biały.... czy możecie coś doradzić..? pisałem już na ali ale czekam ponad 7 dni i sprzedawca nie odpisuje na wiadomość....
czyli Android 7.1, 2 GB RAM ... ciągle mam biały ekran, pisałem na ali ale sprzedający nie odpowiada, pisałem również do pomocy ali ... napisali list do sklepu ale nadal cisza... nie wiem czy wyjmować, czy coś da np zabranie prądu na jakieś parę godzin... moze jest grzedzieś jakiś inny reset ???
czyli Android 7.1, 2 GB RAM ... ciągle mam biały ekran, pisałem na ali ale sprzedający nie odpowiada, pisałem również do pomocy ali ... napisali list do sklepu ale nadal cisza... nie wiem czy wyjmować, czy coś da np zabranie prądu na jakieś parę godzin... moze jest grzedzieś jakiś inny reset ???
A zanim to się stało to jak się sprawiało?Jak z jakością dźwięku w porównaniu do swing/bolero? Jak zbierało fale radiowe?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Pozdro pawelci
Skoda Octavia 2 FL
BSE 1.6 (Pb+LPG) Warszawa
Trochę dziwne, że milczy bo pisałem do nich z jakieś dwa tygodnie temu i odpowiedział w ciągu kilku godzin.
Odepnij radio z zasilania, zdemontuj Can i zobacz czy problem nadal będzie występował.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Płacił już ktoś te dodatkowe koszty lub cokolwiek?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Płacił już ktoś te dodatkowe koszty lub cokolwiek?
to znaczy, jak zatrzymają Ci coś i dowalą VAT, to płacisz też wspomniane koszta "obsługi" - mój ostatni tel warty 150USD dostał właśnie 23% VAT + koszta opisane w artykule; z lektury forum telchina.pl wynika, że tak jest od zawsze jak paczka dostaje VAT
Od zawsze jak paczka wpadła na cło to listonosz z przesyłką i naliczonym vatem inkasował dodatkowo 6,80 pln tytułem opłaty a teraz ta sama opłata podobno ma oscylować w okolicach 19 złotych a to już sporo.
Komentarz