no z tego co pamietam w Rzeszowie na Auhan ON 4.39, Pb95 4.49 ,Pb98 4.69 LPG nie pamietam ceny z niedzieli 14.12.2014
)
kupić używane od 1-szego włsciciel, udokumentowane, to zawsze długie poszukiwania. wiec zaczynam czuć lekkie nakręcenie.
autko miało 1.9 cdti 120 km czyli własnie ten słabszy. aczkolwiek mając wtedy porównanie do OII 1.9 tdi auto lepsze wedlug mnie pod wzgledem własciwości jezdnych silnika. oczywiscie to inna klasa aut ale skoro jeździłes wczesniej OI to powinienes czuc jeszcze lepsze wrazenie, auto w wersji kombi pakowne, duzy bagaznik, regularny kształt dzięki swej kanciatej budowie
w srodku duzo miejsca z przodu jak i z tyłu. deska kanciata w srodku ale łatwa w obsłudze, przejrzysta. wygodne fotele. swietne bixenony skrętne - jechałem w nocy 80 km autostradą to nie było konieczności włączenia długich ale spróbowałem to było jasno jak na stadionie
, ale to pewnie jak większość z tej klasy
auto sporych wymiarów ale szybko mozna je wyczuc w wymiarach i nie ma problemu. silnik bardzo przyjemnie. radził sobie ładnie. z pewnością 150 km bedzie juz napewno lepiej dopasowany ale własnie jak pisał Big majstry z opla pozmieniali coś według własnego widzi mi sie i przez to bywają z nim problemy. ale pewnie to tak jak w w OII 1.9vs2.0 tdi ten i ten ma swoje plusy i minusy. w srodku cicho, silnika malo słychac. fajnie sie prowadzi, stabilne na trasie na zakrętach, fajniej nim jeździć niż po dziurach w mieście
bardzo miło wspominam to auto, mimo ze ta przygoda trwała trzy dni i przejechałem 1000 km z czego 2/3 w trasie. za nim kupiłem OII tez rozglądałem sie własnie za taką ale trafiła sie okazja fajnej OII i tak zostało. podobno fajny do tej Vectry jest motor 2.0T cos koło 175km o ile pamietam ale jak jest naprawde to nie wiem. ale te podstawowe benzyny moim zdaniem zbyt słabe do sprawnego przemieszczania wiec albo minium 120 km w dieslu lub własnie 2.0 T w benzynie bo ta Vectra troche waży

słabsza tylko ten DPF mnie drażni....Jedni piszą że go nie a inni że jest

Poza ASO koszt nie zabija. Kolektor można wywalić, dpf jak zacznie sprawiać problemy też"

Komentarz