Kupiłem ten klucz dynamometryczny ale dopiero w 3 lidlu :szeroki_usmiech W każdym sklepie rzucili tylko po 6 sztuk :twisted: 8:40 i w 3 lidlu wykupiłem ostatni klucz.
Ciekawe oferty z Lidl'a
Zwiń
X
-
Jakby ktoś chciał i miał dostęp to w Selgrosie jest klucz dynamometryczny za 69 zł.SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
pager1, szkoda, że nie wiedziałem. Jedź do Lidla na Łagiewnickiej tam widziałem mieli ich jeszcze na prawdę dużo. Ja pojechałem obejrzeć ten klucz dynamometryczny. Jednak nie przekonał mnie brak papierka zaświadczającego o jakiejś certyfikacji.Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
-
Pixon, takie same jak ten z lidla;D
SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
Byłem oglądać dziś ten w Selgrosie i wygląda na straszne g..o
Tu niby pisze, że to jakiejśtam firmy Vorel:
ale tak na prawdę to ten było tej firmy co sprzedaje taki chińskki szajs w OBI, Castoramie i tych innych (nie pamiętam nazwy, ale mają takie żółte opakowania).
Wolałbym chyba jednak taki z Lidla...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoByłem oglądać dziś ten w Selgrosie i wygląda na straszne g..o
Tu niby pisze, że to jakiejśtam firmy Vorel:
ale tak na prawdę to ten było tej firmy co sprzedaje taki chińskki szajs w OBI, Castoramie i tych innych (nie pamiętam nazwy, ale mają takie żółte opakowania).
Wolałbym chyba jednak taki z Lidla...
Komentarz
-
-
Kupiłem wkrętarkę Parkside, daje radę. Testowana dosyć ostro przy wierceniu i wkręcaniu. Bardzo polecam.
Dla mnie hitem był wąż 6 m do myjki ciśnieniowej za 70 zł. Skończył się problem z rozciąganiem prądu węża itp. Byłem głupi, że wcześniej go nie kupiłem. Tak jak przedmówcy nadmienili jeżeli coś padnie to 3 lata gwarancji ( bez problemów kasa albo z Niemiec wysyłają nowy sprzęt)Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz