Eidos71, ja kupiłem z "ameliniową" pompą a pistolet padł
Ale sama myjka działa..? Więc to potwierdza, że pompa z "amelinium" jest trwała. Łatwośc i przystępność cenowa nowego pistoletu potwierdzi z kolei możliwość dokupienia dodatków/akcesoriów do "maszynki" :diabelski_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Sama myjka działa i często musiała pracować po ponad 20min ciągłej pracy. Na chwilę obecną staram się dobrać jakiś metalowy pistolet aby pasował do mojej myjki.
Nie wiem o czym myślałeś ( głodnemu itd... ) ale np. do zaglądania pod płytę GK ( czasem trzeba wydłubać jakiś wciągnięty przewód ), w dukty przewodowe ( czasem nie ma podejścia nawet małym lusterkiem ), kanały wentylacyjne, do wnętrza zabudowanych urządzeń np. AGD, a nawet do głupiego grzebania pod szafkami gdzie jest 1-2 cm do podłogi. Zastosowań jest tysiące nawet w zwykłym gospodarstwie domowym...
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 14 11:04 ] siemi1, do zabawy może być choć 30W to trochę mało...
ja ją mam i jestem zadowolony. Tylko grot zgubiłem ale kupiłem w obi i pasuje. Jedyny minus to jak używałem jej do topienia plastiku przez dłuższy czas to się trochę wyrobiło gniazdo na ten trzpień z grotem i trochę lata na boki. A i podstawka jest dość lekka można strącić niechcący i nieszczęście gotowe.
Ten w lidlu za 50 zeta bez wyswietlacza jest. A to najwyzej lidlowego oddam, a kupie aldikowego z wyswietlaczem :evil:
A czy poza wyswietlaczem jest jeszcze jakas roznica w tych prostownikach?
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
no nie myslalem, ze bede musial napisac, ze poza kolorem, cena itp. :diabelski_usmiech
Wiec chodzi mi o techniczno, praktyczne roznice, bo moze ktos z Was uzywal te w\w i czy jest sens wymieniac na aldikowego :diabelski_usmiech
Ze 2 lata temu kupiłem takowy prostownik (tylko i wyłącznie dlatego że jest stosunkowo niewielki) niestety szlag go trafił po niecałym roku i wróciłem do pancernego 20 letniego bessera
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Dzis w Lidlu tych prostownikow to chyba z 20 bylo o 17-tej. Stojaki na kola, belki bagaznika, mata na auto, jakas zaba, kobylki i cos tam jeszcze. To nieczesty widok, ze jakis asortyment jest o tej porze, bo czesto to juz tylko napisy zostaly :twisted:
Znalazłem, znowu jest tu i tu, ale w aldiku tańsze są
Komentarz