Pytanie o nasze wojsko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturas03
    L&K
    • 2009
    • 1298
    • Toyota
    • AGN 1.8 20V 125 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A ja po poczytaniu co poniektórych debilnych komentarzy, zgadzam się z Piłsudskim co do naszego narodu i ludzi tu żyjących. :evil:
    Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
    Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• kazik4x4
      RS
      • 2008
      • 2728

Alonzo_, odczytaniatwojegoelaboratuwoczachmisiępopierdoliło ...

Komentarz

• Alonzo_
        RS
        • 2009
        • 2460
        • Hyundai

Zamieszczone przez kazik4x4
        to 1/10 z tego co wyskrobałem ale resztę wyjeb$łem ostatecznie bo wiedziałem, że się przyczepisz - męczy Cię czytanie (żarcik oczywiście) :wink: .
        Fakt -mogłem parę cytatów dać to byłoby "luźniej".... :diabelski_usmiech
        Jakbym zebrał Twoje wypociny z tego tematu - będziesz lepszy

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez loyd
          Bo ja sobie kminie tak - skoro Rusowie doszliby do Portugalii w 2 - 5 dni ... (takie już słychać opinie) to po cholerę w ogóle wojsko w Europie ?
          Nawet w najambitniejszych planach to zdarzenie nie występowało przed upływem 14 dni :diabelski_usmiech
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• kazik4x4
            RS
            • 2008
            • 2728

Zamieszczone przez Alonzo_
            to 1/10 z tego co wyskrobałem ale resztę wyjeb$łem ostatecznie bo wiedziałem, że się przyczepisz - męczy Cię czytanie (żarcik oczywiście) :wink: .
            Fakt -mogłem parę cytatów dać to byłoby "luźniej".... :diabelski_usmiech
            Jakbym zebrał Twoje wypociny z tego tematu - będziesz lepszy
            Alonzo, żeby była jasność: szacun za treść, merytorykę itp. a przede wszystkim za trud włożony w napisanie.
            Ale błagam. Rób czasami jakieś akapity, odstępy itp...

Komentarz

• loyd
              RS
              • 2010
              • 2342

Jednym słowem - używaj interpunkcji .... :wink:

Swoją drogą to niezły ot się zrobił. Miało być o wojsku a jest o zmywaku w UK :szeroki_usmiech

Komentarz

• paweł2
                L&K
                • 2010
                • 1405

Rosja swoje robi już straszą embargiem na owoce i warzywa.
                I to jest wojna gospodarcza.
                Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• Alonzo_
                  RS
                  • 2009
                  • 2460
                  • Hyundai

loyd, kazik4x4... ops: poprawię sie
                  Zamieszczone przez loyd
                  Swoją drogą to niezły ot się zrobił. Miało być o wojsku a jest o zmywaku w UK :szeroki_usmiech
                  Temat chyba się szybko wyczerpał, hehe
                  Podsumowałbym - ile wojska tyle pisania :wink:
                  Pzdr

Komentarz

• kazik4x4
                    RS
                    • 2008
                    • 2728

Zamieszczone przez Alonzo_
                    loyd, kazik4x4... ops: poprawię sie
                    Zamieszczone przez loyd
                    Temat chyba się szybko wyczerpał, hehe
                    Podsumowałbym - ile wojska tyle pisania :wink:
                    Pzdr
                    A mnie brecht ogarnia jak pomyślę, że nasi dzielni wojacy nie próbują obalić moich tez

Komentarz

• looker
                      RS
                      • 2008
                      • 1886
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

kazik4x4, mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu. Ale może to i dobrze. Bo co tu obalać ? Nigdy nie byłem dobry w udowadnianiu, że nie jestem wielbłądem...
                      Przy okazji i Ty jesteś zadowolony (dobrze zrozumiałem chyba ten Twój "brecht"?).

Pozdrawiam i pogodnej majówki życzę :-)
                      OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                      SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• kazik4x4
                        RS
                        • 2008
                        • 2728

Zamieszczone przez looker
                        kazik4x4, mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu. Ale może to i dobrze. Bo co tu obalać ? Nigdy nie byłem dobry w udowadnianiu, że nie jestem wielbłądem...
                        Przy okazji i Ty jesteś zadowolony (dobrze zrozumiałem chyba ten Twój "brecht"?).

Pozdrawiam i pogodnej majówki życzę :-)
                        Mi nie musisz udowadniać że jesteś wielbłądem, bo ja przecież wiem, wielbłąd nie jest najemnikiem, dewizowym żołnierzem który jak już wspomniałem z własnej woli, bez przymusu za pieniądze jedzie się "bić" w imię aspiracji politycznych. Taka trochę Legia Cudzoziemska
                        Tylko między żołnierzem Legii Cudzoziemskiej a żołnierzem Wojska Polskiego na misji jest taka różnica, że żołnierzowi WP nie grozi sąd wojskowy za służbę innej armii/rządowi.

A za życzenia pogodnej majówki dziękuję, pogoda przyda się na pewno.

Komentarz

• arturas03
                          L&K
                          • 2009
                          • 1298
                          • Toyota
                          • AGN 1.8 20V 125 KM
                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A mnie brecht ogarnia jak pomyślę, że nasi dzielni wojacy nie próbują obalić moich tez
                          To się nazywa: nie ruszaj g... bo będzie śmierdziało. Po za tym te swoje "tezy" to se możesz w buty wsadzić, być może będziesz wyższy.
                          Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
                          Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• kazik4x4
                            RS
                            • 2008
                            • 2728

Zamieszczone przez arturas03
                            To się nazywa: nie ruszaj g... bo będzie śmierdziało. Po za tym te swoje "tezy" to se możesz w buty wsadzić, być może będziesz wyższy.
                            Tydzień "kompinował" co by tu napisał. Nic nie wykminił, więc wstawił komunał.
                            Odezwał się wojak z SG SG z wojskiem ma tyle wspólnego co policja.
                            Następny "bohater" dla profitów budżetowego, ciepłego stołeczka.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 1594
                              • Superb II (3T4)

kazik4x4, skończ już swoje żałosne wypociny bo sie rzygac chce czytając ciebie.

Nie ma to jak byc w bandzie złodziei zwanych "byznesmenami"

bo dla wielu ludzi tak jak ty gardzisz mundurowymi tak oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.
                              NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                              PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                              BYŁA TEŻ CEGA
                              A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                              MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• kazik4x4
                                RS
                                • 2008
                                • 2728

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
                                kazik4x4, skończ już swoje żałosne wypociny bo sie rzygac chce czytając ciebie.

Nie ma to jak byc w bandzie złodziei zwanych "byznesmenami"

bo dla wielu ludzi tak jak ty gardzisz mundurowymi tak oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.
                                Jest taka prosta funkcja na tym forum "ignoruj". Możesz ją użyć i nie będzie Ci się zbierało na torsje kiedy zobaczysz mój następny post.

Czy z twojej wypowiedzi mam wnioskować, że sugerujesz, a nawet po prostu stwierdzasz fakt odnosząc się do moich wypowiedzi i nazywasz mnie złodziejem? Bo prowadzę działalność gospodarczą jak wielu innych na forum??

Komentarz

• oolsztyniak
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 6647
                                  • Superb II combi (3T5)
                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Czy z twojej wypowiedzi mam wnioskować, że sugerujesz, a nawet po prostu stwierdzasz fakt odnosząc się do moich wypowiedzi i nazywasz mnie złodziejem? Bo prowadzę działalność gospodarczą jak wielu innych na forum??
                                  Również ja poczułem się urażony a do mundurowych nic nie mam :evil:
                                  oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.
                                  Była O2 RS 190 km / 436 Nm
                                  Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• zajas
                                    Rider
                                    • 2009
                                    • 631

chłopaki nie napinajcie się nie potrzebie
                                    taką niestety mamy mentalność że każdy będzie swojego gniazda bronił

i tak w oczach ludzi pracujących w szeroko pojętej "budżetówce"- przedsiębiorca to cfaniak i złodziej
                                    a leniem i pasożytem będzie z kolei dla przedsiębiorcy każdy na "państwowym" stanowisku bo niestety system mamy tam zbudowany że jedni finansują drugich...

ale pamiętajmy że jedni by bez drugich nie istnieli i na odwrót

Komentarz

• kazik4x4
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 2728

Zamieszczone przez zajas
                                      ale pamiętajmy że jedni by bez drugich nie istnieli i na odwrót

Raczej - jedni bez drugich dadzą sobie spokojnie radę, ale Ci drudzy bez tych pierwszych
                                      zdechliby jak ryba bez wody.
                                      Kto jest jest kim w każdy wie

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 1594
                                        • Superb II (3T4)

kazik4x4, ta funkcja bedzie juz za chwile aktywna jak o ciebie konkretnie chodzi

Co do Twojego pytania- wystarczy przeczytac ze zrozumieniem to co napisałem,ma ci to wkleić i wytłuścić????

Oki specjalnie dla ciebie:

wiec skończ wycieczki pod moim kierunkiem,oki????

oolsztyniak, napisałem o częsci osób które maja takie zdanie,wyrwanie częsci zdania z kontekstu zmienia czasami całkowicie jego sens.
                                        NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                        PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                        BYŁA TEŻ CEGA
                                        A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                                        MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• zajas
                                          Rider
                                          • 2009
                                          • 631

kazik4x4, no nie tak do końca...jak się zapewnie orintujesz "budżetówka" robi spory popyt na usługi i towary w gospodarce, dodaj sobie do tego jeszcze popyt które tworzą gospodarstwa domowe, mające źródła dochodu w budżetówce i się okaże że "tort" jest dość duży

Komentarz

• yogi_at_pozen
                                            Rider
                                            • 2011
                                            • 418

w kwestii kto od kogo jest zalezny proponuje zapoznac sie z ponizszym materialem:
                                            Z cyklu: "Argumenty za wyjazdem z tego kraju". Framgent rozmowy Roberta Mazurka(dzisiaj 'Rz') z Elżbietą Jakubiak(dzisiaj PJN, a jeszcze niedawno tzw. 'liberał ...

klasyczne "no comments" zapozyczone z angielskojezycznej stacji EuroNews najlepiej opisuje ten absurd

[ Dodano: Sro 07 Maj, 14 16:01 ]
                                            Zamieszczone przez zajas
                                            kazik4x4, no nie tak do końca...jak się zapewnie orintujesz "budżetówka" robi spory popyt na usługi i towary w gospodarce, dodaj sobie do tego jeszcze popyt które tworzą gospodarstwa domowe, mające źródła dochodu w budżetówce i się okaże że "tort" jest dość duży
                                            z tym tortem pochodzacym z budzetowki jest dokladnie jak z faktem ze "kupie do firmy na siłe sprzet za 1000 zeby zrobic 200 kosztow" - niby mam koszty ale tez biedniejszy o tysiaka.

pan/pani ktora pracuje w budzetowce i napedza ten "tort" rownie dobrze zrobi to prowadzac wlasny spozywczak czy mechanike samochodowa, tylko ze pracujac w buzdzetowce place za nią/niego my a pracujac w "prywacie" placi za siebie sam.

i nie mowcie ze tak nie bedzie - "drogi trzeba budowac" niezaleznie od tego czy na papierach swoja pieczatke przypierdoli 5 czy 15 urzadnikow...

Komentarz

• kazik4x4
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 2728

Są ludzie, których nie pozwoliłbym mojemu psu obsikać, bo to by było dla niego poniżające.

Komentarz

• ketivv
                                                L&K
                                                • 2011
                                                • 1155

Zamieszczone przez yogi_at_pozen
                                                pan/pani ktora pracuje w budzetowce i napedza ten "tort" rownie dobrze zrobi to prowadzac wlasny spozywczak czy mechanike samochodowa, tylko ze pracujac w buzdzetowce place za nią/niego my a pracujac w "prywacie" placi za siebie sam.
                                                ot właśnie sedno problemu
                                                w taki sam sposób możemy powiedzieć, że jak ktoś spali ci auto to napędza rynek ;-)

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

Panowie jak ja was kocham :lol:
                                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• westwi78
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 2940

Zamknijcie ten temat. Stracił sens.

Komentarz

Pracuję...