A ja po poczytaniu co poniektórych debilnych komentarzy, zgadzam się z Piłsudskim co do naszego narodu i ludzi tu żyjących. :evil:
Pytanie o nasze wojsko
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kazik4x4Alonzo_, odczytaniatwojegoelaboratuwoczachmisiępopierdoliło ...
Fakt -mogłem parę cytatów dać to byłoby "luźniej".... :diabelski_usmiech
Jakbym zebrał Twoje wypociny z tego tematu - będziesz lepszy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydBo ja sobie kminie tak - skoro Rusowie doszliby do Portugalii w 2 - 5 dni ... (takie już słychać opinie) to po cholerę w ogóle wojsko w Europie ?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Zamieszczone przez kazik4x4Alonzo_, odczytaniatwojegoelaboratuwoczachmisiępopierdoliło ...
Fakt -mogłem parę cytatów dać to byłoby "luźniej".... :diabelski_usmiech
Jakbym zebrał Twoje wypociny z tego tematu - będziesz lepszy
Ale błagam. Rób czasami jakieś akapity, odstępy itp...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_loyd, kazik4x4...ops: poprawię sie
Zamieszczone przez loydSwoją drogą to niezły ot się zrobił. Miało być o wojsku a jest o zmywaku w UK :szeroki_usmiech
Podsumowałbym - ile wojska tyle pisania :wink:
Pzdr
Komentarz
-
-
kazik4x4, mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu. Ale może to i dobrze. Bo co tu obalać ? Nigdy nie byłem dobry w udowadnianiu, że nie jestem wielbłądem...
Przy okazji i Ty jesteś zadowolony (dobrze zrozumiałem chyba ten Twój "brecht"?).
Pozdrawiam i pogodnej majówki życzę :-)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerkazik4x4, mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu. Ale może to i dobrze. Bo co tu obalać ? Nigdy nie byłem dobry w udowadnianiu, że nie jestem wielbłądem...
Przy okazji i Ty jesteś zadowolony (dobrze zrozumiałem chyba ten Twój "brecht"?).
Pozdrawiam i pogodnej majówki życzę :-)
Tylko między żołnierzem Legii Cudzoziemskiej a żołnierzem Wojska Polskiego na misji jest taka różnica, że żołnierzowi WP nie grozi sąd wojskowy za służbę innej armii/rządowi.
A za życzenia pogodnej majówki dziękuję, pogoda przyda się na pewno.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Zamieszczone przez kazik4x4A mnie brecht ogarnia jak pomyślę, że nasi dzielni wojacy nie próbują obalić moich tez
Odezwał się wojak z SGSG z wojskiem ma tyle wspólnego co policja.
Następny "bohater" dla profitów budżetowego, ciepłego stołeczka.
Komentarz
-
-
kazik4x4, skończ już swoje żałosne wypociny bo sie rzygac chce czytając ciebie.
Nie ma to jak byc w bandzie złodziei zwanych "byznesmenami"
bo dla wielu ludzi tak jak ty gardzisz mundurowymi tak oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOkazik4x4, skończ już swoje żałosne wypociny bo sie rzygac chce czytając ciebie.
Nie ma to jak byc w bandzie złodziei zwanych "byznesmenami"
bo dla wielu ludzi tak jak ty gardzisz mundurowymi tak oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.
Czy z twojej wypowiedzi mam wnioskować, że sugerujesz, a nawet po prostu stwierdzasz fakt odnosząc się do moich wypowiedzi i nazywasz mnie złodziejem? Bo prowadzę działalność gospodarczą jak wielu innych na forum??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Czy z twojej wypowiedzi mam wnioskować, że sugerujesz, a nawet po prostu stwierdzasz fakt odnosząc się do moich wypowiedzi i nazywasz mnie złodziejem? Bo prowadzę działalność gospodarczą jak wielu innych na forum??
Zamieszczone przez WIELKIBONGOoni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
chłopaki nie napinajcie się nie potrzebie
taką niestety mamy mentalność że każdy będzie swojego gniazda bronił
i tak w oczach ludzi pracujących w szeroko pojętej "budżetówce"- przedsiębiorca to cfaniak i złodziej
a leniem i pasożytem będzie z kolei dla przedsiębiorcy każdy na "państwowym" stanowisku bo niestety system mamy tam zbudowany że jedni finansują drugich...
ale pamiętajmy że jedni by bez drugich nie istnieli i na odwrót
Komentarz
-
-
kazik4x4, ta funkcja bedzie juz za chwile aktywna jak o ciebie konkretnie chodzi
Co do Twojego pytania- wystarczy przeczytac ze zrozumieniem to co napisałem,ma ci to wkleić i wytłuścić????
Oki specjalnie dla ciebie:
Zamieszczone przez WIELKIBONGObo dla wielu ludzi tak jak ty gardzisz mundurowymi tak oni gardza przedsiebiorcami traktujac ich jak cwaniaków i złodziei.
Zamieszczone przez kazik4x4Czy z twojej wypowiedzi mam wnioskować, że sugerujesz, a nawet po prostu stwierdzasz fakt odnosząc się do moich wypowiedzi i nazywasz mnie złodziejem? Bo prowadzę działalność gospodarczą jak wielu innych na forum??NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
w kwestii kto od kogo jest zalezny proponuje zapoznac sie z ponizszym materialem:
Z cyklu: "Argumenty za wyjazdem z tego kraju". Framgent rozmowy Roberta Mazurka(dzisiaj 'Rz') z Elżbietą Jakubiak(dzisiaj PJN, a jeszcze niedawno tzw. 'liberał ...
klasyczne "no comments" zapozyczone z angielskojezycznej stacji EuroNews najlepiej opisuje ten absurd
[ Dodano: Sro 07 Maj, 14 16:01 ]
Zamieszczone przez zajaskazik4x4, no nie tak do końca...jak się zapewnie orintujesz "budżetówka" robi spory popyt na usługi i towary w gospodarce, dodaj sobie do tego jeszcze popyt które tworzą gospodarstwa domowe, mające źródła dochodu w budżetówce i się okaże że "tort" jest dość duży
pan/pani ktora pracuje w budzetowce i napedza ten "tort" rownie dobrze zrobi to prowadzac wlasny spozywczak czy mechanike samochodowa, tylko ze pracujac w buzdzetowce place za nią/niego my a pracujac w "prywacie" placi za siebie sam.
i nie mowcie ze tak nie bedzie - "drogi trzeba budowac" niezaleznie od tego czy na papierach swoja pieczatke przypierdoli 5 czy 15 urzadnikow...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yogi_at_pozenpan/pani ktora pracuje w budzetowce i napedza ten "tort" rownie dobrze zrobi to prowadzac wlasny spozywczak czy mechanike samochodowa, tylko ze pracujac w buzdzetowce place za nią/niego my a pracujac w "prywacie" placi za siebie sam.
w taki sam sposób możemy powiedzieć, że jak ktoś spali ci auto to napędza rynek ;-)
Komentarz
-
-
Panowie jak ja was kocham :lol:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz