tomekjmopl, prosimy w takim razie o wytłumaczenie jak to sie robi :!: też sie podpaliłem czytając Twój post i miałem lecieć po instrukcję gnać / i lepsze okulary :twisted: / ale po następnych postach mój zapał osłabł. :?
.
tu się z Tobą zgadzam całkowicie . czy z tym tunerem można coś zrobić :?: :?: :?:
prawdę mówiąc porównując odsłuch z płyty a odsłuch z radia to tak jakby to były dwie zupełnie inne jednostki :!:
w moim streamie równierz jest za dużo średnich / pobawię się na początek z tymi kondensatorami jak ktos doradzał / , na razie nie mam czasu na nic innego , wiosna sie zaczyna - trzeba zakasać rękawki i brać się do roboty :szeroki_usmiech
ale równierz mam bardzo dużo basów , które sa w sumie dość przyjemne , miękkie , i faktycznie mogą sie wydawać tubą
co do moich dalszych porównań między O2 a O1 - o komforcie już pisałem :| . wczoraj pierwszy raz umyłem auto :szeroki_usmiech i zoaczyłem je w świetle dziennym czyste , kolor jest całkim ładny , wpada leciutko w niebieski . i mam juz dwie małe ryski :evil: na drzwiach , pewnie panowie w salonie przy myciu sie postarali
. inną rzeczą jest to że w O1 były równiejsze płaszczyzny blachy - chodzi o duże płaszczyzny na drzwiach , w O2 mają delikatne załamania światła . wiem że to pewnie nieistotne ale ja po prostu taki jestem ze wszystko widzę i nic na to nie poradzę (kiedyś o tym pisałem że na punkcie samochodów mam żle w głowie)
[ Dodano: Pią 02 Mar, 07 09:24 ]
no coś tam widziałem te podgrupy ale mi tam nic nie chodziło chyba, zresztą się im bardzo nie przyglądałem , brak czasu między innymi ale jak tak mówisz to chyba pójdę po tą instrukcję.... :x
Natomiast trzeba dodać, że Stream bardzo ładnie odtwarza nagrania z płyt CD, ale już stacje radiowe odwzorowywane są co najmniej średnio - w poprzednim aucie miałem Pionierka i niestety tuner radiowy był tam lepszy...
w moim streamie równierz jest za dużo średnich / pobawię się na początek z tymi kondensatorami jak ktos doradzał / , na razie nie mam czasu na nic innego , wiosna sie zaczyna - trzeba zakasać rękawki i brać się do roboty :szeroki_usmiech
ale równierz mam bardzo dużo basów , które sa w sumie dość przyjemne , miękkie , i faktycznie mogą sie wydawać tubą
![Uśmiech](https://forum.octaviaclub.pl/core/images/smilies/smile.png)
co do moich dalszych porównań między O2 a O1 - o komforcie już pisałem :| . wczoraj pierwszy raz umyłem auto :szeroki_usmiech i zoaczyłem je w świetle dziennym czyste , kolor jest całkim ładny , wpada leciutko w niebieski . i mam juz dwie małe ryski :evil: na drzwiach , pewnie panowie w salonie przy myciu sie postarali
![Smutny](https://forum.octaviaclub.pl/core/images/smilies/frown.png)
[ Dodano: Pią 02 Mar, 07 09:24 ]
no coś tam widziałem te podgrupy ale mi tam nic nie chodziło chyba, zresztą się im bardzo nie przyglądałem , brak czasu między innymi ale jak tak mówisz to chyba pójdę po tą instrukcję.... :x
Komentarz